Caz uluitor în Vrancea: Un bărbat și-a electrocutat soția ore în șir și apoi a băut erbicid

Caz uluitor în Vrancea: Un bărbat și-a electrocutat soția ore în șir și apoi a băut erbicid
FOTO - Caracter ilustrativ: Facebook
Publicat: 27/07/2022, 10:31

Caz uluitor în Vrancea! Un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost arestat preventiv ieri, după ce și-a torturat ore în șir soția cu care se afla în divorț.

În trecut, bărbatul violent lăsase însărcinată o fată de 13 ani.

Vrânceanul de 72 de ani, fost pădurar, a fost arestat preventiv ieri, sub acuzația de tentativă de omor calificat asupra unui membru de familie, precum și lipsire de libertate.

Victima acestuia este chiar soția sa, cu care se află în proces de divorț, pe care bărbatul este acuzat că a electrocutat-o ore în șir cu un cablu, ținând-o captivă în propria casă.

Grozăvia s-a întâmplat în noaptea de 17 iulie, când femeia, după ore de tortură, a reușit să sune la 112, într-un moment în care soțul său ieșise în curte să bea apă.

Individul a pătruns în camera soției sale în timp ce femeia dormea și a introdus un cablu electric în priză, iar capetele neizolate i le-a aplicat pe corp.

Ulterior, în încercarea disperată de a scăpa de consecințele faptei sale, bărbatul a băut erbicid, fiind internat câteva zile la Secția de psihiatrie.

Ancheta a continuat, iar luni, după ce bărbatul a fost externat, procurorii au decis să ceară arestarea preventivă, admisă de instanță.

De subliniat că individul din Vrancea are o condamnare mai veche, pentru act sexual cu un minor, victima acestuia fiind o fată de 13 ani care la acea vreme a rămas gravidă, scrie antena3.ro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult