Ce a făcut un individ beat la un loc de joacă din Capitală. A fost prins și a lovit un polițist!

Ce a făcut un individ beat la un loc de joacă din Capitală. A fost prins și a lovit un polițist!
FOTO - ARHIVĂ Gândul
Publicat: 16/03/2021, 13:46

Un individ și-a făcut nevoile fiziologice la un loc de joacă din Capitală, iar apoi a lovit cu pumnul polițistul care a venit să-l calmeze. Bărbatul de 36 de ani a fost reținut pentru ultraj.

Incidentul a avut loc luni, în Parcul Bordei din Capitală, informează stirileprotv.ro.

Mai mulți angajați ai primăriei au cerut ajutor de la Poliția Locală, pentru a calma un individ agresiv, aflat în stare avansată de ebrietate.

Și-a făcut nevoile pe covorul de joacă al copiilor

„Un echipaj al Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti – aflat în misiune de patrulare în Parcul Bordei din Capitală – a fost sesizat, luni, cu privire la faptul că, la locul de joacă pentru copii, un bărbat recalcitrant îi înjura pe lucrătorii ALPAB care amenajau zona.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali au depistat o persoană de sex masculin care tocmai îşi satisfăcuse nevoile fiziologice pe covorul protector al locului de joacă şi, cu berea în mână, se pregătea să-şi aprindă o ţigară.

A lovit un polițist în față

La solicitarea agenţilor PLMB de a se legitima, bărbatul a devenit violent şi a început să profereze injurii. Mai mult, s-a repezit spre unul dintre poliţiştii locali şi l-a lovit cu pumnul în zona feţei”, a transmis Poliția Locală a Municipiului București

Agresorul de 36 de ani a fost imobilizat și predat lucrătorilor Poliției Naționale, urmând să fie cercetat pentru ultraj.

Răsturnare de situație în scandalul dintre tatăl Cătălinei Ponor și polițiștii locali din Constanța! Au apărut imaginile care demontează acuzațiile de ultraj (VIDEO)

Au apărut imaginile cu scandalul de sâmbătă, 6 martie, dintre tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor și polițiștii locali din Constanța! Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins bătaia dintre cele două părți, iar lucrurile arată altfel decât au fost descrise inițial.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase