Ce sumă fabuloasă i-a plătit multimilionarul Mihai Bizu soției pe care a încercat s-o omoare în jacuzzi! Procurorii au formulat noi acuzații după ce au verificat telefonul afaceristului arestat (EXCLUSIV)

Ce sumă fabuloasă i-a plătit multimilionarul Mihai Bizu soției pe care a încercat s-o omoare în jacuzzi! Procurorii au formulat noi acuzații după ce au verificat telefonul afaceristului arestat (EXCLUSIV)
Omul de afaceri Mihai Bizu se află în arest preventiv pentru tentativă de omor
Publicat: 10/12/2020, 22:30
Actualizat: 11/12/2020, 00:55

Multimilionarul Mihai Bizu, aflat în arest preventiv după ce, la jumătatea lunii august, ar fi încercat să-și omoare soția, i-a plătit femeii o sumă fabuloasă, care a ajuns în conturile acesteia prin intermediul unui mediator. După ce a primit banii, nevasta lui Bizu și-a schimbat declarația dată inițial. Chiar și așa, pe numele omului de afaceri au fost demarate cercetări pentru o nouă infracțiune, după ce anchetatorii au finalizat percheziția informatică a telefonului mobil folosit de omul de afaceri. 

Mihai Bizu, unul dintre cei mai cunoscuți investitori de pe piața imobiliară românească, a fost arestat preventiv, la jumătatea lui august, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să-și înece soția în jacuzzi. În noaptea incidentului, cei doi se aflau în vacanță, în stațiunea Mamaia.

Bizu era băut când a avut, brusc, o criză de gelozie. Acesta și-a atacat nevasta care, la momentul respectiv, se afla în jacuzzi și a încercat s-o înece după ce ar fi ținut-o cu capul sub apă.

Salvată de prietenii soțului ei, tânăra, fostă membră MISA și instructor de yoga, a plecat furioasă, însă, după ce și-a dat seama că și-a uitat geanta în care avea banii și actele, s-a întors din drum. Tot atunci, la fața locului venise și un echipaj de poliție, chemat de vecinii care asistaseră îngoziți la scenele de violență.

Ulterior, după ce au ajuns în cameră, Bizu și-ar fi violat soția, după ce aceasta ar fi refuzat să întrețină relații sexuale cu el și ar fi adormit la scurt timp. Înainte ca acesta să se trezească, femeia și-a luat geanta și a plecat cu taxiul la București, oprindu-se direct la o secție de poliție.

Ulterior, dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri, iar Mihai Bizu a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor și viol.

Potrivit unor surse judiciare, între timp, Bizu ar fi reușit să ajungă la o înțelegere cu victima și i-ar fi virat, prin intermediul unui mediator, cu titlu de despăgubiri morale, suma de 200.000 de euro.

La scurt timp după aceea, Irina Popescu și-a schimbat declarația inițială și a spus anchetatorilor că, de fapt, nu a fost violată, ci actul sexual reclamat la jumătatea lui august ar fi fost, în realitate, consființit.

A scăpat de acuzația de viol

În consecință, milionarul a scăpat de acuzația de viol, însă, spun sursele citate, acesta s-a ales cu o nouă acuzație, după ce a fost finalizată percheziția informatică a telefonului său mobil.

Anchetatorii au găsit o conversație pe Whatsapp în care acesta îi spunea nevestei sale ce să declare în fața polițiștilor, în condițiile în care, la momentul incidentului de la Mamaia pe numele lui Bizu exista un ordin de protecție, care nu-i permitea să se apropie de soția sa.

Ca urmare, omul de afaceri s-a ales cu un dosar nou, deschis pentru infracținea de influențare a declarațiilor, care se adaugă la acuzația de tentativă de omor.

În declarația dată în fața anchetatorilor,Irina Popescu l-a prezentat pe Mihai Bizu drept un om violent până la extrem și decis să îi ia viața. Femeia a povestit că bărbatul a ținut-0 cu capul sub apă în jacuzzi și i-a provocat o tăietură în ”zona subaxilară”. Ulterior, spunea atunci Irina Popescu, bărbatul ei ”a violat-o și a lovit-o în repetate rânduri”.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cel mai căutat fugar american, prins în Piața Sf. Petru din Vatican