Chef Adrian Pop a murit! A ajuns la spital în comă, după o petrecere cu polițiști, la Apahida

Chef Adrian Pop a murit! A ajuns la spital în comă, după o petrecere cu polițiști, la Apahida
Chef Adrian Pop a murit! A ajuns la spital în comă, după o petrecere cu polițiști, la Apahida
Publicat: 17/03/2021, 07:32
Actualizat: 17/03/2021, 07:36

Celebrul bucătar chef Adrian Pop a murit, marți seara, la spital, unde a fost adus în comă, cu lovituri multiple, după o petrecere ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

La eveniment au participat și mai mulți polițiști, deși astfel de petreceri au fost interzise din cauza epidemiei de coronavirus, scrie realitatea.net.

Anchetatorii au mai multe piste. Există informații că bucătarul, din cauza consumului excesiv de alcool, a căzut și s-ar fi lovit grav, dar și că ar fi fost bătut de un alt petrecăreț.

Unul dintre colegii de breaslă a spus că totul ar fi plecat de la un joc de skandenberg, între victimă și o rudă a sărbătoritului.

Toți polițiștii prezenți la petrecere au dispărut rapid după incidentul cu bucătarul.

Anunțul morții lui chef Adrian Pop a fost făcut de unul dintre prietenii săi.

„Rămas bun, coleg drag, odihnește-te în pace!
Adi rămâne în amintirea noastră că un coleg exemplar, mentor și antrenor pentru generații întregi de profesioniști și un învingător pe terenul competițiilor culinare.

Nu te vom uita niciodată!
Colegii din ANBCT”, a scris acesta pe Facebook.

Știrea inițială. În urmă cu o săptămână, Adrian Pop, un cunoscut chef din Cluj, a ajuns în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj și are puține șanse de supraviețuire, după ce a fost bătut la o petrecere în Apahida.

Adrian Pop era imaginea unui cunoscut lanț de supermarket-uri din România și lucra la un popas renumit din localitatea Suatu, județul Cluj, informează ziare.com.

Incidentul violent a avut loc în localitatea Apahida. Adrian Pop a fost preluat de un echipaj ATI de la SMURD. Bucătarul șef a fost dus la UPU Cluj, iar de acolo s-a făcut transferul la Spitalul de Neurochirurgie.

„Este în stare critică. Când spun critic, înseamnă că e critic. Mai multe amănunte nu vă pot oferi”, a declarat doctorul Ștefan Florian pentru evz.ro.

Firul tragic al evenimentelor: „Luați-vă bucătarul, e la pământ”

Sâmbătă noapte, Adrian Pop a plecat de la Suatu la ora 1.30, cu prietenii, printre care și doi polițiști. Unul dintre ei își sărbătorea ziua de naștere, scrie aktual24.ro.

Surse din cadrul Poliției Cluj au declarat că polițistul și grupul lui de prieteni au sărbătorit în primă fază la Apahida, la localul Papahida. Au plecat apoi la Suatu, la peste 25 km distanță, dar cei de acolo au refuzat să le dea de băut și petrecăreții au revenit la Apahida, însoțiți și de bucătar.

Ultimul care l-a văzut în viață pe Adrian Pop este N.M, un apropiat al acestuia. Bărbatul a spus că a fost sunat de Adrian Pop, care l-a rugat să vină după el, cu mașina, simțindu-se, probabil, deja amenințat de cineva. Nu era un om violent, dar uneori „avea gura prea mare”, spun apropiații chef-ului.

După ce a ajuns la Apahida, N.M. l-a văzut pe chef Pop cum făcea skandenberg cu un alt individ. „Era unul mai mare şi tatuat. Am aflat că era cumnatul poliţistului Marchis, sărbătoritul. Nu părea să fie scandal sau supărare. Cert este ca la un moment dat, chef Adrian Pop a ieşit afară, urmat de persoana respectivă. El nu fuma şi m-am gândit că poate iasă să discute. Nu au trecut nici 30 de secunde şi persoana respectiv şi-a băgat capul pe uşă şi a zis ceva de genul: haideţi luaţi-vă bucătarul sau bucătarul e la pământ. Ceva de genul ăsta”, a povestit N.M.

N.M. a intervenit să îl salveze pe bucătarul prăbușit, timp în care invitații polițistului s-au făcut nevăzuți.

„Se chinuia să respire, îi curgea sânge de după ureche”

„Eu am ieşit afară să îl ajut. Eram cu patronul de la localul respectiv. El se chinuia să respire. Era vânat la faţă şi îi curgea sânge de după ureche. Am sunat la 112, iar ambulanta a venit foarte repede. În schimb, cei din local au dispărut fără urmă şi fără să zică ceva. Fără să ne întrebe dacă să ne ajute cu ceva. Şi-au luat hainele şi au plecat”, ne-a mai spus bărbatul.

Poliţiştii clujeni spun că bucătarul Adrian Pop a fost găsit în stare de comă şi preluat de un echipaj de la SMURD Cluj. IPJ Cluj informează că ancheta este derulata de poliţiştii de la Postul de Poliţie Apahida, adică exact colegii poliţiştilor prezenţi la locul tragediei.

„Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. În referire la desfăşurarea evenimentului privat, împrejurare prin care s-ar fi încălcat interdicţiile impuse în perioada stării de urgenţă şi la care ar fi participat doi poliţişti clujeni, precizăm că la data de 10 martie a.c., conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări”, au precizat poliţiştii din Cluj.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200%...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Singurul oraș mare din România fără probleme de trafic. Cum e posibil
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Schimbările climatice ar crește numărul de AVC-uri