Cine este noul consultant politic pe care îl propune George Simion: ”Este un mare patriot care înțelege foarte bine nevoile poporului român”

Cine este noul consultant politic pe care îl propune George Simion: ”Este un mare patriot care înțelege foarte bine nevoile poporului român”

George Simion – co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor – aduce în echipa AUR un nou consultant politic, afirmând că acesta este un mare patriot care înțelege foarte bine nevoile poporului român.

Anton Pisaroglu se va ocupa de consolidarea relațiilor pe plan internațional ale partidului AUR, în special cu Bruxelles, Statele Unite și Israel.

George Simion i-a cooptat pe consultantul politic Anton Pisaroglu și pe partenerul acestuia – americanul Marshall Comins – pentru a pune în aplicare o nouă strategie de politică externă și de relații internaționale a partidului pe care îl conduce.

Potrivit stiripesurse.ro, surse din interiorul AUR susțin că obiectivul principal al lui George Simion ar fi chiar fotoliul prezidențial, motiv pentru care a apelat la ajutorul celor doi consultanți politici cu experiență.

Consultantul politic Anton Pisaroglu, asul din mâneca lui George Simion

”Nu există un consultant politic cu mai multă experiență reală”

George Simion a declarat că, în momentul de față, nu există un consultant politic care să aibă o mai mare experiență ”reală și relevantă” în campanii prezidențiale din toată lumea.

Cei doi s-au întâlnit la Paris, în urmă cu două săptămâni, iar consultantul politic Anton Pisaroglu a participat, împreună cu liderul AUR, la o întâlnire cu români din capitala Franței.

”La ora actuală în România nu există un consultant politic cu mai multă experiență reală și relevantă în campanii prezidențiale în toată lumea în afară de Anton. Acum două săptămâni m-am întâlnit cu Anton la Paris și a participat alături de mine la întâlnirea cu românii noștri din Paris. Pot să vă spun că este un mare patriot care înțelege foarte bine nevoile poporului român și mă bucur că ni s-a alăturat”, a precizat George Simion.

Anton Pisaroglu: ”Recent am început colaborarea cu George Simion”

La rândul său, consultantul politic Anton Pisaroglu – CEO al companiei H5 Strategies și vicepreședinte al Romanian American Business Council, fost consilier onorific pe probleme internaționale și șef de campanie al Vioricăi Dăncilă – a confirmat noul proiect politic și colaborarea cu George Simion.

Au fost întâlniri ”constructive și fructuoase la Bruxelles și la Strasbourg”, a mai precizat consultantul politic, colaborarea are la bază demersurile de deschidere a dialogului cu reprezentanți ai partidelor politice din Parlamentul European și nu numai.

”Recent am început colaborarea cu George Simion, bazată pe susținerea acestuia în demersurile de deschidere a dialogului cu reprezentanți ai partidelor politice din Parlamentul European, precum și cu alți parteneri internaționali. Deja am avut o serie de întâlniri foarte constructive și fructuoase la Bruxelles și la Strasbourg, în care dl Simion a comunicat proiecte ale partidului cu colegi europarlamentari”, a declarat Anton Pisaroglu.

Relații foarte apropiate cu mai mulți lideri politici din Europa și din Africa

Anton Pisaroglu a colaborat, începând cu 2016, cu două firme din America: Washington East West Political Strategies și SIMARGL International Corporation.

Consultantul politic român are relații foarte apropiate cu mai mulți lideri politici din Europa și din Africa, printre care pot fi enumerați fostul prim-ministru al Cehiei – Mirek Topolanek -, fostul președinte al Poloniei – Aleksander Kwasniewski -, ministrul Apărării Naționale din Senegal, Augustin Tine și fostul președinte al Republicii Guineea, Alpha Conde.

Marshall Comins, partenerul de afaceri al lui Anton Pisaroglu, este un cunoscut consultant politic de origine americană, cu proiecte internaționale de anvergură, în special pe zona de Africa. Marshall Comins și Anton Pisaroglu au înființat – împreună cu un fost ofițer al NSA – Alan Blaine Stone, și o companie la București.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Prințesa de Wales a intrat în istoria Casei Regale Britanice. Ce titlu regal a primit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom