”Clotilde Armand are o atracție fatală către festivism și bombastic!” Primarul Sectorului 1, îndemnat să pună punct: ”Singurul plan bun, demisia!”

”Clotilde Armand are o atracție fatală către festivism și bombastic!” Primarul Sectorului 1, îndemnat să pună punct: ”Singurul plan bun, demisia!”
Primarul Sectorului 1, îndemnat să pună punct: ”Singurul plan bun, demisia!”

Fostul ministru al Economiei – social-democratul Alexandru Petrescu – consideră că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ar trebui să demisioneze, acesta fiind, de altfel, singurul ”plan bun” pe care l-ar putea transforma în realitate.

Pornind de la scandalul CET Grivița – detalii AICI -, referindu-se și la toate controversele care au apărut după ce Piața Amzei a fost transformată, temporat, în ”hub cultural” (informații detaliate AICI), Alexandru Petrescu notează că mandatul lui Clotilde Armand este ” încremenit în planșe, planuri și un noian de probleme nerezolvate”.

Un mandat de primar încremenit în planșe, planuri și un noian de probleme nerezolvate. În timp ce societatea CET Grivița își întrerupe activitatea și lasă fără apă caldă aproximativ 20.000 apartamente din sectoarele 1 și 6, consecință directă a refuzului primarului Sectorului 1 de a supune la vot în Consiliul Local hotărârile vizând majorarea capitalului social și a bugetului de venituri și cheltuieli, doamna Armand face ce știe mai bine: încearcă să abată atenția de la propria incompetență și rea-voință.

Astfel, în plină situație de criză, doamna Armand, având o atracție fatală către festivism și bombastic, lansează pe facebook idei de proiecte «transformatoare» pentru spații reper și de mare însemnătate pentru cetățenii Sectorului 1 în încercarea disperată de a acoperi mediatic problemele grave cu care se confruntă bucureștenii.

Ultima «victimă» social-culturală în acest sens a doamnei primar este chiar Piața Matache, pe care primarul Sectorului 1 vrea să o transforme, pe modelul unui alt proiect eșuat al administrației Armand, cel al Piaței Amzei, într-un «hub cultural și garstronomic»”, punctează vicepreședintele PSD Sector 1.

”Care sunt acțiunile pe care doamna primar le-a întreprins, concret, până acum?”

Alexandru Petrescu se referă, în postarea sa din mediul online, și la ”obictivul” declarat de Clotilde Armand, respectiv o reabilitare/modernizare a Pieței Matache.

Numai că, spune vicepreședintele PSD Sector 1, totul se rezumă la ”o dezbatere pe planșe și 3D-uri”.

Proiectul și obiectivul declarat de doamna primar de modernizare a Pieței Matache sunt într-adevăr absolut necesare pentru Sectorul 1, dar care sunt acțiunile pe care doamna primar, în prag de a-și încheia mandatul, le-a întreprins concret până acum? Nimic mai mult decât o dezbatere pe planșe și 3D-uri!

Piața Matache și zona adiacentă sunt referențiale pentru bucureșteni, un nod important din țesutul urban al municipiului, conectat direct cu alte arii urbane relevante și reprezintă un subiect complex, care nu poate fi tratat facil, rapid și simplist doar prin niște planșe 3D drăguțe.

În aceeași situație se află și Piața Amzei, care își regăsește implementat proiectul de revitalizare și reluare a funcției sale socio-culturale doar în discursurile doamnei primar susținute în cadrul unor evenimente organizate de privați, ocazional, în acea arie, în realitate clădirile Pieței Amzei fiind lăsate într-o stare de degradare avansată”, mai scrie Alexandru Petrescu.

”Planșe, planuri, 3D-uri și un noian de probleme nerezolvate”

În consecință, Alexandru Petrescu o îndeamnă pe Clotilde Armand să pună în aplicare un ”plan bun” cu adevărat viabil, respectiv să își dea demisia, tocmai pentru că mandatul său este caracterizat doar prin ”planșe, planuri, 3D-uri și un noian de probleme nerezolvate”.

Planșe, planuri, 3D-uri și un noian de probleme nerezolvate în defavoarea cetățenilor Sectorului 1, așa s-ar rezuma mandatul primarului “formă fără fond” Clotilde Armand.

Înțelegem cu toții că suntem în an preelectoral și că dna Armand, în încercare disperată de a muta atenția de la cartoful fierbinte al momentului, CET Grivița, vine cu tot felul de planuri și planșe pentru proiecte pe care cetățenii Sectorului 1 nu o să le vadă niciodată transformate în realitate!

Singurul plan bun cu care ar putea veni dna Armand în acest moment și care este și fezabil a fi pus în aplicare este ca doamna primar să-și dea demisia! Clotilde, ai legătura!”, încheie Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei.


Citește și:

EXCLUSIV | Turcul care l-a ucis pe ”Dulăul de la Rutieră” vrea regim de detenție semideschis. Ce legătură are Patriarhul Daniel cu motivul invocat

EXCLUSIV | Industria de Apărare stă pe un butoi cu pulbere? Semnal de alarmă la Făgăraș: ”O vulnerabilitate națională și manipulare constantă!”

Viceprimarul Sectorului 1 intervine în scandalul ”CET Grivița”: ”Clotilde Armand, ai demonstrat că nu poți construi nimic pentru comunitatea ta”

PNL Sector 1 ACUZĂ un atac la siguranța energetică a bucureștenilor: ”Clotilde Armand lasă 20.000 de apartamente fără căldură și apă caldă”

Gabriela Firea spune că bucureștenii au fost mințiți: ”«Turcismele» lui Nicușor Dan sunt superbe! Cele de pe vremea mea erau «pericol public»!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...