”Clotilde Armand are o atracție fatală către festivism și bombastic!” Primarul Sectorului 1, îndemnat să pună punct: ”Singurul plan bun, demisia!”

”Clotilde Armand are o atracție fatală către festivism și bombastic!” Primarul Sectorului 1, îndemnat să pună punct: ”Singurul plan bun, demisia!”
Primarul Sectorului 1, îndemnat să pună punct: ”Singurul plan bun, demisia!”

Fostul ministru al Economiei – social-democratul Alexandru Petrescu – consideră că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ar trebui să demisioneze, acesta fiind, de altfel, singurul ”plan bun” pe care l-ar putea transforma în realitate.

Pornind de la scandalul CET Grivița – detalii AICI -, referindu-se și la toate controversele care au apărut după ce Piața Amzei a fost transformată, temporat, în ”hub cultural” (informații detaliate AICI), Alexandru Petrescu notează că mandatul lui Clotilde Armand este ” încremenit în planșe, planuri și un noian de probleme nerezolvate”.

Un mandat de primar încremenit în planșe, planuri și un noian de probleme nerezolvate. În timp ce societatea CET Grivița își întrerupe activitatea și lasă fără apă caldă aproximativ 20.000 apartamente din sectoarele 1 și 6, consecință directă a refuzului primarului Sectorului 1 de a supune la vot în Consiliul Local hotărârile vizând majorarea capitalului social și a bugetului de venituri și cheltuieli, doamna Armand face ce știe mai bine: încearcă să abată atenția de la propria incompetență și rea-voință.

Astfel, în plină situație de criză, doamna Armand, având o atracție fatală către festivism și bombastic, lansează pe facebook idei de proiecte «transformatoare» pentru spații reper și de mare însemnătate pentru cetățenii Sectorului 1 în încercarea disperată de a acoperi mediatic problemele grave cu care se confruntă bucureștenii.

Ultima «victimă» social-culturală în acest sens a doamnei primar este chiar Piața Matache, pe care primarul Sectorului 1 vrea să o transforme, pe modelul unui alt proiect eșuat al administrației Armand, cel al Piaței Amzei, într-un «hub cultural și garstronomic»”, punctează vicepreședintele PSD Sector 1.

”Care sunt acțiunile pe care doamna primar le-a întreprins, concret, până acum?”

Alexandru Petrescu se referă, în postarea sa din mediul online, și la ”obictivul” declarat de Clotilde Armand, respectiv o reabilitare/modernizare a Pieței Matache.

Numai că, spune vicepreședintele PSD Sector 1, totul se rezumă la ”o dezbatere pe planșe și 3D-uri”.

Proiectul și obiectivul declarat de doamna primar de modernizare a Pieței Matache sunt într-adevăr absolut necesare pentru Sectorul 1, dar care sunt acțiunile pe care doamna primar, în prag de a-și încheia mandatul, le-a întreprins concret până acum? Nimic mai mult decât o dezbatere pe planșe și 3D-uri!

Piața Matache și zona adiacentă sunt referențiale pentru bucureșteni, un nod important din țesutul urban al municipiului, conectat direct cu alte arii urbane relevante și reprezintă un subiect complex, care nu poate fi tratat facil, rapid și simplist doar prin niște planșe 3D drăguțe.

În aceeași situație se află și Piața Amzei, care își regăsește implementat proiectul de revitalizare și reluare a funcției sale socio-culturale doar în discursurile doamnei primar susținute în cadrul unor evenimente organizate de privați, ocazional, în acea arie, în realitate clădirile Pieței Amzei fiind lăsate într-o stare de degradare avansată”, mai scrie Alexandru Petrescu.

”Planșe, planuri, 3D-uri și un noian de probleme nerezolvate”

În consecință, Alexandru Petrescu o îndeamnă pe Clotilde Armand să pună în aplicare un ”plan bun” cu adevărat viabil, respectiv să își dea demisia, tocmai pentru că mandatul său este caracterizat doar prin ”planșe, planuri, 3D-uri și un noian de probleme nerezolvate”.

Planșe, planuri, 3D-uri și un noian de probleme nerezolvate în defavoarea cetățenilor Sectorului 1, așa s-ar rezuma mandatul primarului “formă fără fond” Clotilde Armand.

Înțelegem cu toții că suntem în an preelectoral și că dna Armand, în încercare disperată de a muta atenția de la cartoful fierbinte al momentului, CET Grivița, vine cu tot felul de planuri și planșe pentru proiecte pe care cetățenii Sectorului 1 nu o să le vadă niciodată transformate în realitate!

Singurul plan bun cu care ar putea veni dna Armand în acest moment și care este și fezabil a fi pus în aplicare este ca doamna primar să-și dea demisia! Clotilde, ai legătura!”, încheie Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei.


Citește și:

EXCLUSIV | Turcul care l-a ucis pe ”Dulăul de la Rutieră” vrea regim de detenție semideschis. Ce legătură are Patriarhul Daniel cu motivul invocat

EXCLUSIV | Industria de Apărare stă pe un butoi cu pulbere? Semnal de alarmă la Făgăraș: ”O vulnerabilitate națională și manipulare constantă!”

Viceprimarul Sectorului 1 intervine în scandalul ”CET Grivița”: ”Clotilde Armand, ai demonstrat că nu poți construi nimic pentru comunitatea ta”

PNL Sector 1 ACUZĂ un atac la siguranța energetică a bucureștenilor: ”Clotilde Armand lasă 20.000 de apartamente fără căldură și apă caldă”

Gabriela Firea spune că bucureștenii au fost mințiți: ”«Turcismele» lui Nicușor Dan sunt superbe! Cele de pe vremea mea erau «pericol public»!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Medicul unei femei de 114 ani spune ce am putea face cu toții pentru a...
Cutremurător! Celebrul actor a fost ucis în timp ce a încercat să oprească un jaf
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Două femei care au vrut să le dea fructe unor muncitori au fost bătute de...
S-a elucidat misterul OZN-ului de pe pe fundul Mării Baltice. Ce au descoperit savanții: „Am...
Suferințele prin care a trecut soția lui Iosif Rotariu în ultimele luni: A ajuns să...
Cele mai căutate apartamente de către românii care vor să-și cumpere o locuință. Schimbări pe...
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
EXCLUSIV: Cât costă o masă de șase persoane într-un restaurant din Londra. Prețurile sunt la...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Iei amendă dacă depășești cu 1 km/h viteza maximă? Cum contești sancțiunea?
Ştefan Birtalan, dublu campion mondial şi cel mai bun handbalist al lumii timp de trei...
Descoperire MAJORĂ! Cei care fumează CANABIS sunt de 2 ori mai...
Adio, maestre! S-a stins o mare stea. Este doliu în lumea muzicii
3 zodii care trec foarte repede peste despărțire. Își găsesc alt partener imediat
Primele imagini de la cununia religioasă a lui Vincenzo Aiello. Fostul concurent de la Chefi...
VIDEO Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit...
Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute...
Vești bune pentru Radu Mazăre! Fostul primar al Constanței iese din închisoare după cinci ani
BANCUL ZILEI. Servitoarea familiei Bulă este concediată. – Doamna Bubulina, înainte de a pleca vreau...
Apa topită cauzează fracturarea gheții din Antarctica, au descoperit cercetătorii
×