Viceprimarul Sectorului 1 intervine în scandalul ”CET Grivița”: ”Clotilde Armand, ai demonstrat că nu poți construi nimic pentru comunitatea ta”

Viceprimarul Sectorului 1 intervine în scandalul ”CET Grivița”: ”Clotilde Armand, ai demonstrat că nu poți construi nimic pentru comunitatea ta”
Publicat: 05/07/2023, 08:11
Actualizat: 05/07/2023, 08:14

Ramona Porumb – viceprimarul Sectorului 1 al Capitalei – intervine în scandalul ”CET Grivița” și o acuză pe Clotilde Armand de ”nepăsare” și de lipsă de ”implicare”. Rezultatul lipsei de acțiune a primarului Sectorului 1 a fost închiderea CET Grivița, iar edilul sectorului a devenit, din nou, ținta unor acuzații grave.

Directorul general al CET Grivița a comunicat, printr-o adresă – mai multe detalii AICI – că activitatea societății încetează pe termen nelimitat, îndreptând, la rândul său, un deget către Clotilde Arrmand.

Ramona Porumb o contrazice pe Clotilde Armand – aceasta afirmând că ”ă CET GRIVIȚA produce aproximativ 3% din energia termică din București și că închiderea acestuia nu va lăsa locuitorii Sectorului 1 la iarnă fără apa caldă și căldură” -, avertizând că în cartierul Aviației, spre exemplu, va fi un ”efect catastrofal”.

Clotilde Armand a reușit… A ÎNCHIS CET GRIVIȚA!!! Noi, ca români, avem o vorbă, «Omul gospodar își face vara sanie și iarna car», din păcate acest proverb nu se aplică în Sectorul 1. În data de 29.06.2023, conducerea CET GRIVIȚA ne-a înștiințat că începând cu 03.07.2023 își vor înceta pe termen nelimitat activitatea, ca urmare a imposibilității achitării contravalorii gazelor naturale, ceea ce s-a întâmplat.

Motivele sunt următoarele:

  • Lipsa de acțiune și implicare a primarului Sectorului 1
  • Nesupunerea dezbaterii și votului consilierilor locali a unor proiecte de hotărâri privind asigurarea de capital de lucru și finalizarea investiției asumate chiar de Consiliul Local
  • Neaducerea pe ordinea de zi a Bugetului pe anul în curs

Chiar dacă primarul Sectorului 1 a afirmat că CET GRIVIȚA produce aproximativ 3% din energia termică din București și că închiderea acestuia nu va lăsa locuitorii Sectorului 1 la iarnă fără apa caldă și căldură, directorul general al CET GRIVIȚA a afirmat în timpul ședinței Consiliului Local, că locuitorii Sectorului 1 nu vor resimți acum efectele închiderii cet-ului, dar cu siguranța la iarnă efectele vor fi simțite, deoarece Sectorul 1 se află foarte departe ce celelalte cet-uri din București, apa caldă se va răci până va ajunge în caloriferele cetățenilor Sectorului 1, iar un efect catastrofal va fi în cartierul Aviației”, a notat viceprimarul Sectorului 1 în mediul online.

”Nepăsarea primarului este cunoscută de luni de zile”

În ultimă instanță, viceprimarul liberal Ramona Porumb consideră că iese la iveală, încă o dată, ”nepăsarea” de care dă dovadă Clotilde Armand.

Este un alt semnal de alarmă pe care Ramona Porumb îl trage, transmițându-i lui Clotilde Armand și că nu a reușit să construiască nimic pentru comunitate, ci doar să distrugă.

Mai mult de atât, pentru a sublinia situația gravă în care se află CET GRIVIȚA, însuși directorul general al CMTEB a tras un semnal de alarmă faţă de disfuncţionalităţile pe care nefuncţionarea CET Griviţa le-ar genera, în special în sezonul de iarnă, când se poate ajunge la o serie de probleme sociale grave. Cu un sistem centralizat de termoficare cu probleme majore, care oricum funcţionează de ani buni cu surse insuficiente de producere a energiei termice, este imposibil de imaginat efectele închiderii activităţii acestui CET.

Nepăsarea primarului este cunoscută de luni de zile. A refuzat majorarea de capital, care este blocată de 14 luni, iar bugetul de venituri și cheltuieli, de aproape 6 luni”, mai scrie Ramona Porumb.

”Trag încă un semnal de alarmă la efectele catastrofale ce pot urma în urma închiderii CET GRIVIȚA, societate care se află în administrarea Primăriei Sectorului 1. Este atât de simplu doar să distrugi, mai ales când ai și demonstrat că nu poți construi nimic pentru comunitatea ta…

Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1

Citește și:

PNL Sector 1 ACUZĂ un atac la siguranța energetică a bucureștenilor: ”Clotilde Armand lasă 20.000 de apartamente fără căldură și apă caldă”

Gabriela Firea spune că bucureștenii au fost mințiți: ”«Turcismele» lui Nicușor Dan sunt superbe! Cele de pe vremea mea erau «pericol public»!”

Clotilde Armand, acuzată că face doar ”jocuri de imagine”: ”E moț la microfon, transmite de pe scenă circul ieftin de la Primăria Sectorului 1”

EXCLUSIV | Denunț la Parchet împotriva lui Damian Matei, ”omul lui Nicușor Dan” la PMB: ”Uzurparea funcției, fals intelectual, uz de fals” (DOCUMENT)

Prodecanul de la Facultatea de Jurnalism, Dan Podaru, denunță ”epurarea politică” din interiorul Universității București

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Medicul unei femei de 114 ani spune ce am putea face cu toții pentru a...
Cutremurător! Celebrul actor a fost ucis în timp ce a încercat să oprească un jaf
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Două femei care au vrut să le dea fructe unor muncitori au fost bătute de...
S-a elucidat misterul OZN-ului de pe pe fundul Mării Baltice. Ce au descoperit savanții: „Am...
Suferințele prin care a trecut soția lui Iosif Rotariu în ultimele luni: A ajuns să...
Cele mai căutate apartamente de către românii care vor să-și cumpere o locuință. Schimbări pe...
"L-aş omorî!" Mărturiile pline de durere ale părinților criminalului Mariei, fetița de 8 ani găsită...
EXCLUSIV: Cât costă o masă de șase persoane într-un restaurant din Londra. Prețurile sunt la...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Iei amendă dacă depășești cu 1 km/h viteza maximă? Cum contești sancțiunea?
Ştefan Birtalan, dublu campion mondial şi cel mai bun handbalist al lumii timp de trei...
Descoperire MAJORĂ! Cei care fumează CANABIS sunt de 2 ori mai...
Ungurii au blocat totul. S-a mers foarte departe!
Se schimbă plăcuțele de înmatriculare, veste importantă pentru toți șoferii
Primele imagini de la cununia religioasă a lui Vincenzo Aiello. Fostul concurent de la Chefi...
VIDEO Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit...
Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute...
Ileana Badiu, dezvăluiri despre divorțul de Dinu Pescariu. Ce a obținut în urma mariajului cu...
BANCUL ZILEI. Servitoarea familiei Bulă este concediată. – Doamna Bubulina, înainte de a pleca vreau...
Statuile de pe Insula Paștelui riscă să fie „pierdute” pentru totdeauna
×