Viceprimarul Sectorului 1 intervine în scandalul ”CET Grivița”: ”Clotilde Armand, ai demonstrat că nu poți construi nimic pentru comunitatea ta”

Viceprimarul Sectorului 1 intervine în scandalul ”CET Grivița”: ”Clotilde Armand, ai demonstrat că nu poți construi nimic pentru comunitatea ta”
Publicat: 05/07/2023, 08:11
Actualizat: 05/07/2023, 08:14

Ramona Porumb – viceprimarul Sectorului 1 al Capitalei – intervine în scandalul ”CET Grivița” și o acuză pe Clotilde Armand de ”nepăsare” și de lipsă de ”implicare”. Rezultatul lipsei de acțiune a primarului Sectorului 1 a fost închiderea CET Grivița, iar edilul sectorului a devenit, din nou, ținta unor acuzații grave.

Directorul general al CET Grivița a comunicat, printr-o adresă – mai multe detalii AICI – că activitatea societății încetează pe termen nelimitat, îndreptând, la rândul său, un deget către Clotilde Arrmand.

Ramona Porumb o contrazice pe Clotilde Armand – aceasta afirmând că ”ă CET GRIVIȚA produce aproximativ 3% din energia termică din București și că închiderea acestuia nu va lăsa locuitorii Sectorului 1 la iarnă fără apa caldă și căldură” -, avertizând că în cartierul Aviației, spre exemplu, va fi un ”efect catastrofal”.

Clotilde Armand a reușit… A ÎNCHIS CET GRIVIȚA!!! Noi, ca români, avem o vorbă, «Omul gospodar își face vara sanie și iarna car», din păcate acest proverb nu se aplică în Sectorul 1. În data de 29.06.2023, conducerea CET GRIVIȚA ne-a înștiințat că începând cu 03.07.2023 își vor înceta pe termen nelimitat activitatea, ca urmare a imposibilității achitării contravalorii gazelor naturale, ceea ce s-a întâmplat.

Motivele sunt următoarele:

  • Lipsa de acțiune și implicare a primarului Sectorului 1
  • Nesupunerea dezbaterii și votului consilierilor locali a unor proiecte de hotărâri privind asigurarea de capital de lucru și finalizarea investiției asumate chiar de Consiliul Local
  • Neaducerea pe ordinea de zi a Bugetului pe anul în curs

Chiar dacă primarul Sectorului 1 a afirmat că CET GRIVIȚA produce aproximativ 3% din energia termică din București și că închiderea acestuia nu va lăsa locuitorii Sectorului 1 la iarnă fără apa caldă și căldură, directorul general al CET GRIVIȚA a afirmat în timpul ședinței Consiliului Local, că locuitorii Sectorului 1 nu vor resimți acum efectele închiderii cet-ului, dar cu siguranța la iarnă efectele vor fi simțite, deoarece Sectorul 1 se află foarte departe ce celelalte cet-uri din București, apa caldă se va răci până va ajunge în caloriferele cetățenilor Sectorului 1, iar un efect catastrofal va fi în cartierul Aviației”, a notat viceprimarul Sectorului 1 în mediul online.

”Nepăsarea primarului este cunoscută de luni de zile”

În ultimă instanță, viceprimarul liberal Ramona Porumb consideră că iese la iveală, încă o dată, ”nepăsarea” de care dă dovadă Clotilde Armand.

Este un alt semnal de alarmă pe care Ramona Porumb îl trage, transmițându-i lui Clotilde Armand și că nu a reușit să construiască nimic pentru comunitate, ci doar să distrugă.

Mai mult de atât, pentru a sublinia situația gravă în care se află CET GRIVIȚA, însuși directorul general al CMTEB a tras un semnal de alarmă faţă de disfuncţionalităţile pe care nefuncţionarea CET Griviţa le-ar genera, în special în sezonul de iarnă, când se poate ajunge la o serie de probleme sociale grave. Cu un sistem centralizat de termoficare cu probleme majore, care oricum funcţionează de ani buni cu surse insuficiente de producere a energiei termice, este imposibil de imaginat efectele închiderii activităţii acestui CET.

Nepăsarea primarului este cunoscută de luni de zile. A refuzat majorarea de capital, care este blocată de 14 luni, iar bugetul de venituri și cheltuieli, de aproape 6 luni”, mai scrie Ramona Porumb.

”Trag încă un semnal de alarmă la efectele catastrofale ce pot urma în urma închiderii CET GRIVIȚA, societate care se află în administrarea Primăriei Sectorului 1. Este atât de simplu doar să distrugi, mai ales când ai și demonstrat că nu poți construi nimic pentru comunitatea ta…

Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1

Citește și:

PNL Sector 1 ACUZĂ un atac la siguranța energetică a bucureștenilor: ”Clotilde Armand lasă 20.000 de apartamente fără căldură și apă caldă”

Gabriela Firea spune că bucureștenii au fost mințiți: ”«Turcismele» lui Nicușor Dan sunt superbe! Cele de pe vremea mea erau «pericol public»!”

Clotilde Armand, acuzată că face doar ”jocuri de imagine”: ”E moț la microfon, transmite de pe scenă circul ieftin de la Primăria Sectorului 1”

EXCLUSIV | Denunț la Parchet împotriva lui Damian Matei, ”omul lui Nicușor Dan” la PMB: ”Uzurparea funcției, fals intelectual, uz de fals” (DOCUMENT)

Prodecanul de la Facultatea de Jurnalism, Dan Podaru, denunță ”epurarea politică” din interiorul Universității București

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii