Gabriela Firea spune că bucureștenii au fost mințiți: ”«Turcismele» lui Nicușor Dan sunt superbe! Cele de pe vremea mea erau «pericol public»!”

Gabriela Firea spune că bucureștenii au fost mințiți: ”«Turcismele» lui Nicușor Dan sunt superbe! Cele de pe vremea mea erau «pericol public»!”
Gabriela Firea și Nicușor Dan

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse lansează acuzații dure la adresa lui Nicușor Dan, primarul general al Capitalei. Gabriela Firea, fost primar general, spune că Nicușor Dan i-a mințit pe bucureșteni, iar autobuzele din Turcia din mandatul anterior erau considerate un ”pericol public”, în vreme ce autobuzele turcești din actualul mandat sunt ”superbe”.

Practic, Nicușor Dan judecă, permanent, cu o dublă măsură, acuză Gabriela Firea, iar acesta ar trebui să se decidă când spune ”adevărul”.

Gabriela Firea îl acuză, acum, pe Nicușor Dan că nu face altceva decât să dea ”contracte pe bandă rulantă” pentru produse din Turcia, iar memoria îi joacă feste.

«Turcismele» lui Nicușor sunt superbe! Cele de pe vremea mea erau «pericol public»! Când spune adevărul Nicușor Dan? Autobuzele din Turcia erau foarte rele, ba chiar de neutilizat, pe vremea mandatului meu! Așa urla peste tot actualul primar general, care nu putea suferi produsele turcești în perioada 2016-2020.

Cocoțat în biroul de la primărie, suferă însă o transformare uluitoare! Acum dă contracte pe bandă rulantă pentru produse, ați ghicit, din Turcia și a uitat cu desăvârșire de tot ce spunea despre autobuzele turcești cu doar 3 ani înainte.

Este deja a doua licitație mare organizată de PMB pe care o câștigă o firmă turcească! «Turcismele» sunt foarte bune acum, sunt foarte potrivite pentru Capitala României, nu mai este nicio problemă!”, constată Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Nicușor Dan trebuie să se decidă când spune adevărul! Să explice de ce acuza în mandatul meu că produsele fabricate în Turcia nu sunt de calitate? De ce mințea și speria oamenii? De ce cultiva ura? Astăzi, Nicușor Dan se laudă mândru cu achizițiile din Turcia”

Gabriela Firea

”În mandatul meu, Nicușor Dan a indus panica printre călători, numai minciuni!”

Gabriela Firea mai reamintește și că – timp de 4 ani, atunci când era primar general al Capitalei – a fost ”demonizată”, iar Nicușor Dan ”a introdus panica printre călători”, spunând că autobuzele din Turcia sunt ”un pericol public”.

Paradoxal, actualul primar general și-a schimbat, brusc, atitudinea, dincolo de toate ”explicațiile fantasmagorice” pe care le-a dat de-a lungul timpului.

Timp de patru ani am fost demonizată, iar bucureștenilor li s-a indus că există o luptă «Fabricat în Turcia» versus «Fabricat în România». Ca și cum cineva din Primăria Capitalei putea decide soarta unei licitații internaționale. Am fost acuzată de aranjamente, că am luat «ciubuc», că în primărie au fost «achiziții cel puțin dubioase». Mi se puneau în cârcă toate relele pământului.

Iată că după atâția ani se vede, totuși, cât de utile au fost pentru transportul în comun cele 400 de autobuze euro 6 «turcești», dar și cele 130 de autobuze hibrid «nemțești». Bucureștenii circula în condiții de siguranță, cu autobuze moderne!

În mandatul meu, Nicușor Dan a indus panica printre călători spunând că autobuzele din Turcia sunt un pericol public și «o chestiune de securitate publică». Venea cu explicații fantasmagorice cum că «firmele recunoscute internațional nu participa la licitațiile Primăriei Capitalei»”, acuză Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei.

Numai minciuni, iar acum vine și dovada! Nicușor Dan stă în poză cu marfă din Turcia. Pericolele care îi pândeau pe călători au dispărut, nu mai e nimeni de acuzat. Dubla măsură trebuie sancționată. Bucureștenii au fost mințiți!

Gabriela Firea

Citește și:

EXCLUSIV | Denunț la Parchet împotriva lui Damian Matei, ”omul lui Nicușor Dan” la PMB: ”Uzurparea funcției, fals intelectual, uz de fals” (DOCUMENT)

Clotilde Armand și Nicușor Dan, trimiși să-și facă o poză în fața unei clădiri dărăpănate: ”Poate le povestiți cetățenilor cum ați salvat voi orașul!”

EXCLUSIV | Noul Cod al Urbanismului. Criticile lui Nicușor Dan, demontate: ”Cine ar mai putea să-l asculte și să-i dea dreptate?”

Fostul ministru Alexandru Petrescu le reîmprospătează memoria lui Nicușor Dan și Clotilde Armand: ”Un oraș civilizat respectă clădirile remarcabile”

Dinu Gheorghe, consilier local PNL: ”Dezamăgitoarea Clotilde Armand pune în PERICOL siguranța copiilor din sector, ce plan distructiv mai are?”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cum a reușit un bărbat să stea gratis timp de 5 ani într-un hotel celebru...
Imagini înfiorătoare de la priveghiul Mirelei, femeia găsită moartă lângă A1. Ce decizie a luat...
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Delir după delir la televiziunea rusă: „Trebuie să-i facem pe europeni să înțeleagă că pot...
ADIO, RCS RDS! Digi dispare din luna mai. Anunţul oficial a fost făcut
Cauza morții lui Akebono Taro, primul campion de sumo. Terifiant ce i-au descoperit medicii!
Crima din Dâmboviţa. Ce le-a mărturisit suspectul turc anchetatorilor despre noaptea în care a ucis-o...
Cu ce s-ar ocupa bărbatul suspectat că ar fi omorât-o pe Mirela, femeia găsită fără...
Cum poate un pensionar să ajungă la suma de 6.100 de lei pe lună, după...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Mașină prinsă de radar, însă șoferul nu poate fi identificat. Cine plătește amenda?
Iranul a sechestrat un cargobot în Strâmtoarea Ormuz
Cel mai VIZIONAR inventator al secolului face O PREDICȚIE uluitoare
Lege nouă pentru șoferii din România. Noi reguli privind permisul de conducere
Produsele de curățenie care nu trebuie amestecate. Riscurile sunt mari
O femeie a văzut că „porțile iadului” par să se deschidă chiar în curtea casei...
Mărturii pline de durere! Ce a declarat fata unui pacient, care ar fi murit la...
Roberta, invitată de Robi în Camera Roșie. De ce crede acesta că ea se joacă...
"Uşa era închisă". Detalii cutremurătoare despre crima din județul Alba. Cum a scăpat nepoata bărbatului...
BANCUL ZILEI. Ce-i spune Bulă soției după noaptea nunții: Din câte văd, dragă, eu...
Yenul japonez a atins minimul ultimilor 34 de ani