Clotilde Armand și Nicușor Dan, trimiși să-și facă o poză în fața unei clădiri dărăpănate: ”Poate le povestiți cetățenilor cum ați salvat voi orașul!”

Clotilde Armand și Nicușor Dan, trimiși să-și facă o poză în fața unei clădiri dărăpănate: ”Poate le povestiți cetățenilor cum ați salvat voi orașul!”
Clotilde Armand și Nicușor Dan

Capitala României nu duce lipsă de clădiri monumentale, cu istorie îndelungată în spate, dar suferă la propriu pentru că multe dintre acestea se află într-o stare deplorabilă. Dărăpănate, ”uitate” de administrația orașului, astfel de imobile nu fac altceva decât să completeze un tablou trist pe care Nicușor Dan sau Clotilde Armand se pare că nu îl văd.

Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei, urmărește constant astfel de imobile, îndreptând un deget acuzator atât către primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, cât și către Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.

De data aceasta, vicepreședintele Partidului Social Democrat (PSD) Sector 1 s-a oprit în fața unei clădiri de pe Calea Griviței, o fostă casă negustorească de la sfârșitul secolului XIX. În fața imaginii întristătoare, Alexandru Petrescu le propune lui Clotilde Armand și lui Nicușor Dan să îi părăseacă birourile și să fac o poză în fața clădirii.

Clotilde Armand, uite o idee: ce-ar fi să ieși din biroul tău fortăreață de la Primăria Sectorului 1, poate-l iei la plimbare și pe amicul tău, primarul general absent Nicușor Dan și mergeți sa vă faceți o poză de campanie frumoasă în fața acestei clădiri de pe Calea Griviței?

Este vorba de o casă negustorească de la finele secolului al XIX-lea, de pe tronsonul Căii Griviței cuprins între str. Berzei și Gara de Nord, până acum câteva decenii o zonă comercială prosperă plină de clădiri una și una”, a notat Alexandru Petrescu în mediul online.

Foto – Alexandru Petrescu / Facebook

”Sincer, la acest moment, Sectorul 1 și Bucureștiul trebuie salvate de voi!”

Alexandru Petrescu reamintește că anii `80 au aruncat acest perimetru nu numai în haos, dar și în uitare. Însă Nicușor Dan și Clotilde Armand au alte ”priorități” la nivel administrativ.

Fostul ministru al Economiei este de părere că, având în vedere această stare de fapt, Sectorul 1 al Capitalei și Bucureștiu al trebui salvate din ”brațele” unei astfel de administrații.

Demolările pentru construirea magistralei de metrou M2 în anii ’80 și pentru definirea diametralei Buzești-Berzei acum 10 ani au aruncat tot acest perimetru istoric în haos și uitare.

Clotilde, îți place ce vezi? Dacă mergi la intersecția Berzei-Griviței cu Nicușor, poate le povestiți cetățenilor cum ați salvat voi orașul, casă cu casă. Sincer, la acest moment, Sectorul 1 și Bucureștiul trebuie salvate de voi!”, încheie Alexandru Petrescu postarea de pe pagina sa de socializare.


Citește și:

EXCLUSIV | Noul Cod al Urbanismului. Criticile lui Nicușor Dan, demontate: ”Cine ar mai putea să-l asculte și să-i dea dreptate?”

EXCLUSIV | CAB admite recursul ADU în dosarul privind anularea Planului Urbanistic General. Cauza, trimisă spre rejudecare: ”SUFERĂ un oraș întreg”

Gabriela Firea și DEZASTRUL marca ”Nicușor Dan”: ”Capitala României s-a întors în timp sub bagheta așa-zisului salvator”

Dinu Gheorghe, consilier local PNL: ”Dezamăgitoarea Clotilde Armand pune în PERICOL siguranța copiilor din sector, ce plan distructiv mai are?”

Președintele ADU sesizează Garda Națională de Mediu: ”Clotilde Armand și funcționarii conduși de ea nu cunosc legea!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după...
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri...
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după...
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71....
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Războiul din Ucraina, ziua 881. Kievul primeşte în august 1,4 miliarde de euro din profiturile...
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul...
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Cum a plecat un medic român la război: Tată-meu mi-a dat sabia şi revolverul lui,...