Clotilde Armand și Nicușor Dan, trimiși să-și facă o poză în fața unei clădiri dărăpănate: ”Poate le povestiți cetățenilor cum ați salvat voi orașul!”

Clotilde Armand și Nicușor Dan, trimiși să-și facă o poză în fața unei clădiri dărăpănate: ”Poate le povestiți cetățenilor cum ați salvat voi orașul!”
Clotilde Armand și Nicușor Dan

Capitala României nu duce lipsă de clădiri monumentale, cu istorie îndelungată în spate, dar suferă la propriu pentru că multe dintre acestea se află într-o stare deplorabilă. Dărăpănate, ”uitate” de administrația orașului, astfel de imobile nu fac altceva decât să completeze un tablou trist pe care Nicușor Dan sau Clotilde Armand se pare că nu îl văd.

Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei, urmărește constant astfel de imobile, îndreptând un deget acuzator atât către primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, cât și către Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.

De data aceasta, vicepreședintele Partidului Social Democrat (PSD) Sector 1 s-a oprit în fața unei clădiri de pe Calea Griviței, o fostă casă negustorească de la sfârșitul secolului XIX. În fața imaginii întristătoare, Alexandru Petrescu le propune lui Clotilde Armand și lui Nicușor Dan să îi părăseacă birourile și să fac o poză în fața clădirii.

Clotilde Armand, uite o idee: ce-ar fi să ieși din biroul tău fortăreață de la Primăria Sectorului 1, poate-l iei la plimbare și pe amicul tău, primarul general absent Nicușor Dan și mergeți sa vă faceți o poză de campanie frumoasă în fața acestei clădiri de pe Calea Griviței?

Este vorba de o casă negustorească de la finele secolului al XIX-lea, de pe tronsonul Căii Griviței cuprins între str. Berzei și Gara de Nord, până acum câteva decenii o zonă comercială prosperă plină de clădiri una și una”, a notat Alexandru Petrescu în mediul online.

Foto – Alexandru Petrescu / Facebook

”Sincer, la acest moment, Sectorul 1 și Bucureștiul trebuie salvate de voi!”

Alexandru Petrescu reamintește că anii `80 au aruncat acest perimetru nu numai în haos, dar și în uitare. Însă Nicușor Dan și Clotilde Armand au alte ”priorități” la nivel administrativ.

Fostul ministru al Economiei este de părere că, având în vedere această stare de fapt, Sectorul 1 al Capitalei și Bucureștiu al trebui salvate din ”brațele” unei astfel de administrații.

Demolările pentru construirea magistralei de metrou M2 în anii ’80 și pentru definirea diametralei Buzești-Berzei acum 10 ani au aruncat tot acest perimetru istoric în haos și uitare.

Clotilde, îți place ce vezi? Dacă mergi la intersecția Berzei-Griviței cu Nicușor, poate le povestiți cetățenilor cum ați salvat voi orașul, casă cu casă. Sincer, la acest moment, Sectorul 1 și Bucureștiul trebuie salvate de voi!”, încheie Alexandru Petrescu postarea de pe pagina sa de socializare.


Citește și:

EXCLUSIV | Noul Cod al Urbanismului. Criticile lui Nicușor Dan, demontate: ”Cine ar mai putea să-l asculte și să-i dea dreptate?”

EXCLUSIV | CAB admite recursul ADU în dosarul privind anularea Planului Urbanistic General. Cauza, trimisă spre rejudecare: ”SUFERĂ un oraș întreg”

Gabriela Firea și DEZASTRUL marca ”Nicușor Dan”: ”Capitala României s-a întors în timp sub bagheta așa-zisului salvator”

Dinu Gheorghe, consilier local PNL: ”Dezamăgitoarea Clotilde Armand pune în PERICOL siguranța copiilor din sector, ce plan distructiv mai are?”

Președintele ADU sesizează Garda Națională de Mediu: ”Clotilde Armand și funcționarii conduși de ea nu cunosc legea!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...