Gabriela Firea și DEZASTRUL marca ”Nicușor Dan”: ”Capitala României s-a întors în timp sub bagheta așa-zisului salvator”

Gabriela Firea și DEZASTRUL marca ”Nicușor Dan”: ”Capitala României s-a întors în timp sub bagheta așa-zisului salvator”
Gabriela Firea / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 23/06/2023, 08:30
Actualizat: 23/06/2023, 08:32

Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – fost primar general al Capitalei – îl critică, din nou, pe Nicușor Dan, actualul edil al Bucureștiului.

Potrivit Gabrielei Firea, sub mandatul lui Nicușor Dan s-a reușit ”performanța” ca Bucureștiul să se întoarcă ”în timp”, iar eticheta de ”salvator” pusă acestuia nu are corespondent în realitate.

Au trecut 3 ani de mandat, după ce Nicușor Dan a ajuns primar general al Capitalei ”printr-o campanie mincinoasă”, spune Gabriela Firea, timp în care chiar și apa caldă ”s-a îngălbenit pe afișul de campanie”.

Capitala României s-a întors în timp sub bagheta așa zisului salvator, pus în scaunul de primar printr-o campanie mincinoasă! Ce a făcut primarul general în 3 ani de mandat? Apa caldă s-a îngălbenit în afișul de campanie și aburul din duș ar vrea să ascundă rușinea candidatului ajuns primar înșelând bucureștenii. Cea mai vestită promisiune de campanie a ajuns chiar si de râsul lui Nicușor Dan, întrebat de reporteri despre acest subiect.

Adevărata salvare a primarului general a fost moștenirea lăsată chiar de mine si echipa mea la primăria Capitalei, proiectul în valoare de aproape 280 milioane de euro din fonduri europene pentru reabilitarea a circa 200 km de conducte principale. Acesta este doar un exemplu”, avertizează Gabriela Firea.

”În 3 ani de zile, principala preocupare a «primarului de tip nou» a fost să se victimizeze că nu ar avea bani și că ar avea datorii lăsate de fosta administrație. Ca justificare de ce nu face nimic, nici măcar să continue proiectele lăsate de mine, unele aproape de finalizare. Datorii are orice primar atunci când preia mandatul de la fosta administrație, pentru că proiectele se desfășoară în ani de zile. Dar obligatia primarului este să ducă la îndeplinire promisiunile din campanie, să ofere cetațenilor o viață mai bună prin proiecte adecvate”

Gabriela Firea

Gabriela Firea a făcut bilanțul activității lui Nicușor Dan | Foto – Gabriela Firea (Facebook)

”Nu este nimic mai fals decât veșnica scuză a lui Nicușor Dan că a plătit datorii”

Gabriela Firea mai precizează și că ”veșnica scuză” a lui Nicușor Dan, după ce a preluat mandatul de primar general al Capitalei, a fost aceea că ar fi avut de plătit ”datorii” și că nu a primit banii de care avea nevoie pentru a-și implementa proiectele.

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse consideră că Nicușor Dan va lăsa în urma sa un ”dezastru incredibil”.

”În plus, nu este nimic mai fals decât veșnica scuză a lui Nicușor Dan că a plătit datorii și că nu a primit bani suficienți de la guvern! A avut și are sume duble sau chiar triple de la guvernele PSD și PNL și, anterior, PNL și USR, față de sumele care erau livrate către Primăria Municipiului București pe perioada când eram eu primar.

În ședința organizației PSD București am analizat, alături de secretarul executiv al organizației Alexandru Hazem Kansou, liderii organizațiilor de sector, dnele deputat Rodica Nassar și Nicoleta Goleac, senatorul Gabriel Mutu, prof dr Adrian Streinu Cercel-senator, președinta organizației de femei a PSD București Anca Comănici, președintele organizației de seniori PSD București Roland Săvulescu, consilierul general Honorius Circa, președintele organizației de tineret Alexandru Susai, liniile de acțiune pentru Capitală”, conchide Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului  și Egalității de Șanse.

”Un program nou, adaptat nevoilor oamenilor, la standardele unei capitale europene, care să facă uitat dezastrul incredibil făcut de actualul primar general și cei care îl susțin”

Gabriela Firea

Citește și:

Reacție dură a premierului Ciolacu și a MAE după declarațiile unui guvernator prorus: ”Lovirea infrastructurii civile, crimă de război”

Dinu Gheorghe, consilier local PNL: ”Dezamăgitoarea Clotilde Armand pune în PERICOL siguranța copiilor din sector, ce plan distructiv mai are?”

DRONE Watchkeeper X UAS pentru România | Israelienii de la Elbit Systems anunță un contract de 180 milioane $

EXCLUSIV | Producția de tehnică militară a intrat ”la apă”? Președintele ASIAA: ”România a primit ordinul să tragă frâna de mână!”

Politologul Stelian Tănase, despre prezența Dianei Șoșoacă la RECEPȚIILE de la Ambasada Rusiei: ”Abominabil gest”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?