Crimă înfiorătoare: Un refugiat ucrainean și-a ucis mama, în casa unor români care le oferiseră adăpost

Crimă înfiorătoare: Un refugiat ucrainean și-a ucis mama, în casa unor români care le oferiseră adăpost
Publicat: 25/07/2022, 12:38
Actualizat: 25/07/2022, 12:46

O crimă înfiorătoare a avut loc în Lehliu Gară. Un ucrainean și-a ucis mama, în casa unor români care le oferiseră adăpost, în urma războiului din țara vecină.

Crima a avut loc în urmă cu aproape o săptămână. Un refugiat ucrainean a anunțat mai multă lume pe care o cunoștea în localitatea Lehliu Gară, acolo unde locuia cu mama sa din luna mai, și a spus că și-a găsit mama decedată în pat, această fiind grav bolnavă, având o boală incurabilă.

Au fost alertate forțele de ordine. Polițiștii de la IPJ Călărași, în momentul în care au ajuns în locuință, și-au dat seama că nu vorbim despre o moarte cauzată de boală, ci despre o crimă, pentru că femeia avea mai multe vânătăi.

A ucis-o într-un acces de furie

Potrivit unor surse din anchetă, citate de Antena 3, bărbatul și-a ucis mama într-un acces de furie cu multiple lovituri, în noaptea de 17 spre 18 iulie. Totul s-a întâmplat în baia locuinței pusă la dispoziție de familia de români, plecată în acel moment la mare, la Constanța.

După ce și-a ucis mama în baie, bărbatul a încercat să ascundă totul. Și-a spălat mama dar și baia, ulterior a transportat-o în pat și a încercat să facă să pară că femeia murise în somn.

În acest moment, el este arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor asupra unui membru al familiei dar și pentru violență în familie.

Află cele mai noi informații despre războiul din Ucraina 

Vă recomandăm să citiți și:

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult