Crimă în stil mafiot în Belgia. Doi frați din România au fost găsiți împușcați în cap, lângă un lac / Principalul suspect de omor a lucrat în Poliție

Crimă în stil mafiot în Belgia. Doi frați din România au fost găsiți împușcați în cap, lângă un lac / Principalul suspect de omor a lucrat în Poliție
Imagine cu caracter ilustrativ/Sursa/Profimedia
Publicat: 24/09/2022, 15:08
Actualizat: 24/09/2022, 15:12

Execuție în stil mafiot în Belgia. Doi frați din România, de 45, respectiv 48 de ani, au fost găsiți împușcați în cap, de la mică distanță, lângă un lac. 

Bărbații au plecat la pescuit la un lac în apropierea orașului Charleroi, dar nu s-au mai întors niciodată acasă.

Crima a fost descoperită în urmă cu trei ani, dar ancheta a stagnat din cauza pandemiei. Anchetatorii care s-au ocupat de acest caz au fost diagnosticați cu coronavirus.

Fost comisar de poliție, în vârstă de 71 de ani, principalul suspect

La început, toate pistele anchetatorilor mergeau spre un asasinat la comandă.

Ulterior, însă, ei au ajuns la un suspect în acest caz: un bărbat în vârstă de 71 de ani, fost comisar în poliția din Belgia.

Proba care l-a incriminat pe comisarul în vârstă de 71 de ani a fost faptul că anchetatorii au descoperit sângele celor doi români pe încălțămintea acestuia.

Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că cei doi au fost împușcați cu arma pe care fostul comisar o ținea acasă, deși ar fi trebuit să o predea în momentul în care s-a pensionat. Despre acest pistol Glock, fostul comisar a susținut în fața colegilor că a fost pierdut. Acum el a fost reținut și riscă închisoare pentru 25 de ani, scrie Antena 3.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase