Asasinii omului de afaceri din Sibiu au fost IDENTIFICAȚI / Este vorba despre trei bărbați din Dolj, care ar fi fugit din țară

Asasinii omului de afaceri din Sibiu au fost IDENTIFICAȚI / Este vorba despre trei bărbați din Dolj, care ar fi fugit din țară
Publicat: 16/11/2023, 10:05
Actualizat: 16/11/2023, 16:13

Cei trei criminali ai omului de afaceri Adrian Kreiner au fost identificați. Este vorba despre trei indivizi din Dolj. Oamenii legii spun că este posibil ca asasinii să fi părăsit România.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, a declarat, joi dimineața, că s-a reușit identificarea celor trei autori ai crimei din Sibiu. Este vorba despre trei bărbați din județul Dolj.

Este posibil ca ei să fi fugit in țară, imediat după comiterea crimei, motiv pentru care ei nu au fost încă ridicați de oamenii legii.

Martorul-cheie din dosar

Procurorii au fost ajutați de un martor cheie în acest dosar, mai precis de persoana care ar fi fost rugată să vândă ceasurile furate din imobilul lui Kreiner. El le-ar fi povestit poliţiştilor filmul atacului, în schimbul unei pedepse mai blânde, spun anchetatorii.

Martorul cheie din dosar este un timișorean și a fost ridicat, miercuri, de către polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale Timiș și ofițeri de la Biroul de Operațiuni Speciale.

El a fost găsit în comuna Dumbrăvița, unde polițiștii aveau informații că ar putea găsi un bărbat aflat în legătură cu dosarul crimei de la Sibiu.

Bărbatul a fost preluat de oamenii legii și dus la audieri, la Sibiu, unde va trebui să ofere anchetatorilor o serie de explicații în legătură cu persoanele care ar fi fost implicate în moartea lui Adrian Kreiner.

Procurorii au aflat că el a fost contactat de cei trei criminali pentru a găsi un cumpărător pentru ceasurile furate de la Adrian Kreiner.

Procurorii din Sibiu au deschis o anchetă după ce trei bărbați mascați au intrat într-o locuința și l-au agresat pe proprietar, legându-l de mâini și de picioare, pentru a fura mai multe bunuri.

Atacatorii purtau cagule și au amenințat-o cu un pistol pe fiica afaceristului, în vârstă de 23 de ani.

Vila se află la câteva sute de metri distanță de una dintre casele președintelui Iohannis.

Cei trei au plecat din locuința sibianului cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro și au fost surprinși apoi de mai multe camere de supraveghere din oraș.

Atacul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, iar victima, Adrian Kreiner, un om de afaceri milionar din Sibiu, în vârstă de 50 de ani, a murit, marți seara, la Spitalul Clinic Județean Sibiu, în urma rănilor suferite.

CITEȘTE ȘI:

Noi detalii din ancheta în cazul UCIDERII omului de afaceri Adrian Kreiner: A fost restrâns cercul suspecţilor. Există bănuiala că sunt români

EXCLUSIV | Poliția l-a identificat pe unul dintre asasinii omului de afaceri din Sibiu. „E o chestiune de ore până vor fi prinși”

EXCLUSIV | Viața secretă a milionarului asasinat la Sibiu. Cine moștenește firmele și averea fabuloasă a lui Adrian Kreiner

Noi date din ancheta MORȚII lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu. Gestul care îl poate da de gol pe unul dintre agresori

Răsturnare de situație în cazul afaceristului din Sibiu UCIS în propria casă de trei indivizi mascați. Anchetatorii iau în calcul o posibilă răzbunare

Decizia de ULTIMĂ ORĂ a șefului Poliției Române, după moartea omului de afaceri din Sibiu, tâlhărit în propria casă / Cei trei criminali, de negăsit

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...