Cum a scăpat o tânără din Vaslui de un bărbat care încerca să o violeze. Agresorul a fugit rușinat și s-a ascuns într-un lan de porumb

Cum a scăpat o tânără din Vaslui de un bărbat care încerca să o violeze. Agresorul a fugit rușinat și s-a ascuns într-un lan de porumb
Sursa: profimedia/ Caracter ilustrativ
Publicat: 07/10/2022, 18:46

O tânără din Vaslui a scăpat de un viol după ce bărbatul care a încercat să o agreseze nu a reușit fizic să își ducă fapta la final. Șocant este că fata fusese crescută chiar de bărbatul care a încercat s-o agreseze sexual.

Un bărbat de 49 de ani, din localitatea Călimănești, județul Vaslui, a chemat-o la el pe fiica fostei sale concubine în vârstă de 20 de ani iar ea s-a dus fără se se gândească la urma să fie supusă. Bărbatul o crescuse de mică, și nu avea cum să bănuiască că avea alte gânduri.

Odată ce a ajuns la casa bărbatului, acesta s-a năpustit asupra ei, cu intenția de a o viola. Tânăra s-a zbătut, dar a scăpat tocmai pentru că fostul ei tată vitreg nu a reușit, fizic, să întrețină actul sexual.

Ea a reușit să ia telefonul și să sune la 112, moment în care agresorul a fugit din casă și s-a ascuns într-un lan de porumb.

Polițiștii au plecat în căutarea lui prin sat alături de câțiva vecini. Un bărbat le-a spus că îl văzuse intrând într-un lan de porumb de la marginea localității.

Agresorul a fost arestat chiar în mijlocul lanului și dus la Poliția Bârlad. Pe octombrie acesta a primit mandat de arestare de la Judecătoria Bârlad, pe care l-a contestat la instanța superioară.

Medicul legist a confirmat tentativa de viol.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de viol și agresiune. Acesta riscă ani grei de închisoare pentru fapta sa.

Sursa: Știrileprotv

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase