Cum arată și cu ce se ocupă Nicolae Ceaușescu, nepotul fostului dictator român: „În timpul Revoluției, am mers la serviciu”

Cum arată și cu ce se ocupă Nicolae Ceaușescu, nepotul fostului dictator român: „În timpul Revoluției, am mers la serviciu”
Foto: Fototeca online a comunismului românesc / capturi Youtube.com
Publicat: 30/12/2021, 11:28

Nicolae Ceaușescu, nepotul dictatorului român Nicolae Ceaușescu, a povestit recent într-un documentar ce făcea la Revoluție. Brinki, așa cum îi spun prietenii, este fiul lui Ion Ceaușescu – cel mai mic dintre frații fostului șef de stat al României.

Nicolae Ceaușescu, nepotul fostului dictator român Nicolae Ceaușescu, a povestit zilele trecute într-un documentar difuzat pe Youtube cum l-a prins Revoluția din 1989.

„În timpul evenimentelor, în zilele acelea, premergătoare și după, am mers la serviciu, am mers la cai, mi-am văzut de programul obișnuit. Nu știam de Timișoara și de evenimentele de acolo. Am auzit de la niște prieteni ce era în București”, a povestit Nicolae Ceaușescu recent.

Nepotul fostului dictator român mai spune că nu prea i-a păsat de evenimentele din 1989.

„Oricum, nu era treaba mea. Schimbarea trebuia să se facă, asta este”, a mai declarat Brinki, așa cum îi spun prietenii.

Nicolae Ceaușescu, poveste de dragoste cu Doina Tudor

Fiind văr cu Nicu Ceaușescu, Nicolae a intrat și el în anturajul „Prințișorului”, mai ales că o bună perioadă de timp cei doi au locuit împreună.

Practic, prietenii lui Nicușor au fost și sunt în prezent prieteni și cu Nicolae.  Despre viața amoroasă a lui Nicolae, presa tabloidă a scris că Brinki s-a iubit cu fosta senatoare Doina Tudor, cu care s-a cunoscut la barul International din Olimp, unde ea era dansatoare.

“Doina s-a iubit aproape un an cu Brinki, vărul lui Nicu Ceaușescu.  El a cunoscut-o la Barul International din Olimp, unde ea dansa în perioada estivală, și s-a îndrăgostit imediat. A fost o dragoste la prima vedere, din ambele părți. El îi făcea cadouri, îi aducea flori, o vedea ca pe o prințesă”, au povestit apropiații celor doi în presa mondenă.

Cei doi nu au putut rămâne împreună, deoarece familia Ceaușescu nu ar fi fost de acord niciodată cu o asemenea relație.

Ion Ceaușescu a murit în mai 2020

Nicolae Ceaușescu este pasionat de cai și deține un centru de echitație lângă București.

Tatăl lui, Ion Ceaușescu, a murit în mai 2020, la vârsta de 88 de eni.

Ion Ceaușescu a deținut funcția de prim-vicepreședinte al Comitetului de Stat al Planificării (cu rang de ministru secretar de stat) în perioada 29 iulie 1983 – 22 decembrie 1989).

Citește și: Dezvăluiri din ultimele clipe de viață ale cuplului Ceaușescu. De ce a cerut dictatorul să fie împrumutat cu bani