Cum se intră în magazinele Lidl, din 25 octombrie. Ce trebuie să știe clienții

Cum se intră în magazinele Lidl, din 25 octombrie. Ce trebuie să știe clienții
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 25/10/2021, 17:43
Actualizat: 25/10/2021, 18:29

Conform noilor restricții din România, intrate în vigoare pe 25 octombrie, pentru limitarea efectelor pandemiei, magazinele se închid de la ora 21:00, iar în centrele comerciale au acces doar persoanele ce dețin un certificat verde, care să ateste fie imunizarea prin vaccinare, fie trecerea prin boala COVID-19. În acest context, Lidl și-a informat  clienții săi în legătură cu, precizând regulile după care se va face accesul în aceste magazin, începând de luni.

Astfel, clienții Lidl nu au nevoie de certificat verde așa cum au specificat chiar reprezentații magazinului. Mai mult, reprezentanții Lidl au explicat că, astfel, nu se încalcă nicio măsură a autorităților.

„Bună! Te asigurăm că respectăm legislația, iar conform HG 1090/2021 cu modificările ulterioare în vigoare, accesul în magazinele noastre nu este condiționat de prezentarea unui document. Mulțumim”, este anunțul transmis de Lidl celor care au întrebat, pe Facebook, dacă pot intra în magazin fără certificat verde.

Foto: captură Facebook / Lidl România

Unde este necesar certificatul verde Covid, pentru acces

Certificatul verde este necesar pentru accesul în centre comerciale, mall-uri, instituții publice, hoteluri și restaurante, începând cu data de 25 octombrie. Documentul atestă faptul că esti vaccinat anti-Covid sau ai trecut prin boală.

Totuși, există și o varianta pentru persoanele care nu s-au imunizat în fața COVID-19. Persoanele care nu au certificat verde vor putea avea acces doar în magazinele alimentare, de primă necesitate și în farmaciile cu intrare din stradă.


Vă recomandăm și:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase