Dacia, ironii la adresa BMW. Oferă o ploscă cu apă caldă pentru încălzirea scaunelor

Dacia, ironii la adresa BMW. Oferă o ploscă cu apă caldă pentru încălzirea scaunelor
Foto: autoexpress.co.uk
Publicat: 26/01/2023, 10:56

Dacia a precizat că ironia cu plosca încălzită este îndreptată către producătorii auto care oferă încălzirea în scaune pe bază de abonament.

Există abonamente la servicii precum sălile de fitness, site-urile de streaming și altele, dar cine s-ar fi gândit la un abonament pentru încălzirea în scaune?

Dacia a decis să ironizeze decizia celor de la BMW, oferind clienților o ploscă cu apă caldă, pentru a încălzi scaunul șoferului.

Oricine poate primi plosca cu apă caldă Dacia, în zilele de 1 și 2 februarie 2023, în reprezentanțele Dacia din Brent Cross, Londra, Trinity Way Manchester și Fendrod Way, Swansea.

Ironia face referire la decizia controversată a BMW de a oferi încălzirea în scaune pentru unele modele pe bază de abonament de 15 lire sterline pe lună. Dacia numește aceste sticle „salvatoarele scaunelor încălzite”.

Luke Broad, director mărcii Dacia în Marea Britanie, a declarat: „Să ceri cuiva să plătească în plus, pentru a-i activa un echipament montat în fabrică nu este stilul Dacia. Indiferent dacă oamenii consideră esențiale scaunele încălzite, angajamentul nostru pentru valoare și o experiență independentă a proprietății presupun ca îi vom ruga pe clienți să apese un singur buton, pentru a se bucura de scaunele încălzite”.

BMW oferă și volane încălzite, la un abonament de 10 lire sterline pe lună, ceea ce ne-ar putea duce cu gândul că, iarna viitoare, Dacia le va oferi clienților mănuși croșetate, scrie autoexpress.co.uk.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase