De la metoda ”Loverboy” la tortură. Coșmarul prin care au trecut victimele proxeneților conduși de temutul interlop Constantin Adrian Tâmplaru

Redactor:
Cristian Lisandru
De la metoda ”Loverboy” la tortură. Coșmarul prin care au trecut victimele proxeneților conduși de temutul interlop Constantin Adrian Tâmplaru
De la metoda ”Loverboy” la tortură. Coșmarul prin care au trecut victimele proxeneților conduși de temutul interlop Constantin Adrian Tâmplaru / Foto - Shutterstock

Pentru a-și racola victimele, proxeneții recurg, adeseori, la cunoscuta tehnică de recrutare ”prin îndrăgostire”, specialiștii numind-o metoda ”Loverboy”. O grupare condusă de temutul interlop Constantin Adrian Tâmplaru s-a folosit de această metodă pentru a transforma într-un coșmar viața tinerelor naive care au fost amăgite prin așa-zise povești de iubire pătimașă.

După ce fetele – multe dintre ele minore – sunt atrase de ”îndrăgostiții” care le satisfac orice dorință și profită de pe urma sentimentelor acestora, urmează un adevărat coșmar. Tinerele sunt obligate să se prostitueze, iar atunci când nu reușesc să mulțumească pretențiile proxeneților sunt amenințate, umilite, bătute, torturate și chiar violate în grup.

  • Victimele, vândute unor alte rețele de trafic de personae
  • ”Corecții fizice” frecvente pentru neîndeplinirea ”targetului”
  • Căsătorii cu victimele, fiind speculată credulitatea acestora
  • Tânără din Târgu-Jiu, bătută cu cablul de la telefon
  • Proxeneții le obligau pe fete să consume droguri

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a desfășurat o anchetă impresionantă care i-a avut în prim-plan pe proxeneții coordonați de interlopul Constantin Adrian Tâmplaru. Aceștia, potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, ”au vândut victimele racolate altor traficanţi, în scopul exploatării. (…) Au fost şi situaţii în care făptuitorii nu mai reuşeau să deţină controlul asupra victimelor, chiar şi după aplicarea unor corecţii fizice, caz în care pentru a le determina să nu fugă sau să revină în ţară, le solicitau diferite sume de bani, pe care victimele nu aveau posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituţie în beneficiul lor”.

În unele cazuri, membrii grupării infracţionale s-au căsătorit cu victimele lor pentru a fi mai convingători în demersul infracţional şi pentru a le controla în totalitate”

Extras din rechizitoriul DIICOT

Calvarul unei tinere din Târgu-Jiu, căsătorită timp de 4 ani cu proxenetul

Racolată prin aceeși metodă ”Loverboy”, o tânără din Târgu-Jiu a fost nu numai exploatată sexual, ci și căsătorită – timp de 4 ani – cu proxenetul.

”Inculpatul a obligat-o (a ameninţat-o cu acte de violenţă şi a bătut-o cu cablul de la telefon) să meargă în Germania pentru a se prostitua în beneficiul lui, deşi victima nu mai intenţiona să plece din ţară. (…) A fost bătută frecvent de inculpat, care îi reproşa că nu făcea suficienţi bani, în timp ce alţii au făcut milioane de euro din asemenea activităţi. Au fost situaţii când a ameninţat-o cu pistolul la tâmplă, a tăiat-o cu cuţitul pe braţe, picioare, coapsă“, au menţionat anchetatorii, potrivit adevarul.ro.

Pentru a nu fi agresată, tânăra respectivă trebuia să atingă un anumit ”target” al ”încasărilor” zilnice, iar dacă nu reușea să își îndeplinească această ”sarcină” avea de suferit. La un moment dat, întorcându-se acasă din cauză că mama ei era bolnavă de cancer, tânăra a fost obligată, în urma unor amenințări repetate și a unor agresiuni fizice în urma cărora a ajuns în spital, să plece din nou în Germania pentru a practica prostituția.

”Proxenetul o ameninţa în fel şi chip să se întoarcă la el: a aruncat peste gard un cap de viţel, a aruncat cu pietre în timpul nopţii, i-a trimis fotografii cu el ţinând în mână o sticlă cu benzină. Tânăra a fost agresată de proxenet şi a fost nevoită să ajungă chiar la spital din cauza rănilor, fiind nevoită până la urmă să plece din nou în Germania şi să se prostitueze, unde, la fel, era agresată permanent”, au stabilit anchetatorii.

Obligate să consume droguri, bătute și violate: ”A dus-o în dormitor şi i-a chemat pe bărbaţii care se aflau în apartament să întreţină relaţii sexuale”

O minoră din Târgu-Cărbunești, racolată prin aceeași metodă, a ajuns tot în Germania – fiind mințită că este vorba despre o vacanță de câteva zile -, numai că, prin bătăi repetate, a fost obligată să se prostitueze și să consume droguri.

O altă fată, victimă a aceleiași rețele de proxeneți conduse de interlopul Constantin Adrian Tâmplaru a fost bătută cu pumnii și picioarele, legată, băgată cu capul în vasul de toaletă și violată în grup.

„Împreună cu un bărbat cu un tatuaj în zona ochiului drept şi altul chel au dus-o în dormitor, unde se afla un pat mare cu gratii de fier. Inculpatul a bătut-o cu pumnii şi picioarele, ameninţând-o cu moartea şi spunându-i că el este stăpânul vieţii ei. Persoana vătămată a fost legată şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu cei trei inculpaţi. Bărbatul cu tatuaj în zona ochiului drept a dezlegat-o şi a lovit-o cu pumnii până a leşinat, după care a dus-o în baie şi a băgat-o cu capul în vasul de toaletă. Un alt bărbat a umplut cada, iar inculpatul a băgat-o cu capul în apă, ţinând-o un timp, după care a ameninţat-o cu moartea şi cu acte de violenţă asupra membrilor familiei, continuând să o băga cu capul în apă”, au precizat procurorii DIICOT, potrivit sursei citate.

”În continuare, inculpatul a dus-o în dormitor şi i-a chemat pe bărbaţii care se aflau în apartament să întreţină relaţii sexuale. Unii o fotografiau, stăteau în faţa uşii şi râdeau. Unul dintre bărbaţi, despre care a aflat că făcea tatuaje, a injectat-o cu o substanţă, posibil heroină”

Extras din rechizitoriul procurorilor DIICOT

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Alex Piţurcă a marcat la Elena din Chişinău în faţa tuturor. Imagini explozive
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul complet
Mirela Vaida, în stare de șoc! O nouă lovitură din partea atacatoarei! A fost surprinsă...
Ion Țiriac a împlinit 82 de ani! Surpriza fabuloasă primită de ziua de naștere
Alexandru Rafila a făcut anunţul momentului. Milioane de români sunt vizaţi
Vasile Firanda şi-a omorât partenerul de cină supărat că nu vorbea româneşte. Un deceniu de...
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
Elon Musk a recunoscut tulburarea psihică de care suferă: „Credeați că aș fi făcut toate...
Alex Piţurcă a marcat la Elena din Chişinău în faţa tuturor. Imagini explozive
Ce nu TREBUIE să facă niciodată o femeie în dormitor. UCIDE întreaga plăcere din cauza...
Cum și-a vopsit Porsche-ul un tânăr din Târgu-Jiu. Și-a pus și Dubai la număr, ca...
Vești GENIALE pentru milioane de români care merg la muncă în străinătate. Se schimbă legea!
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Horoscop 10 mai 2021. Un început de săptămână dezastru pentru unele zodii. Ce spun astrele?
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Cum au reuşit doi români să transforme o casă ridicată în timpul Primului Război Mondial...
Inchide