Deputatul PNL Alexandru Kocsis: ”Aştept decizia lui Eugen Pȋrvulescu de autosuspendare din funcţia de preşedinte al PNL Teleorman”

Deputatul PNL Alexandru Kocsis: ”Aştept decizia lui Eugen Pȋrvulescu de autosuspendare din funcţia de preşedinte al PNL Teleorman”
Deputatul PNL Alexandru Kocsis: ”Aştept decizia lui Eugen Pȋrvulescu de autosuspendare”
Publicat: 09/08/2021, 11:58
Actualizat: 09/08/2021, 12:39

Alexandru Kocsis, deputat PNL Iași, îi cere președintelui PNL Teleorman să se autosuspende din funcție, acesta aflându-se – din data de 22 iulie – sub control judiciar într-un dosar deschis de Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Deputatul Alexandru Kocsis scrie, în mediul online, că răbdarea sa a ajuns la sfârșit și că a așteptat două săptămâni o reacție a lui Eugen Pîrvulescu, numai că nu s-a întâmplat absolut nimic.

Fără a porni de la premisa că se substituie judecătorilor, deputatul PNL Iași consideră că situația juridică a președintelui PNL Teleorman ”nu poate afecta imaginea Partidului Naţional Liberal”.

”Am aşteptat câteva zile. Am aşteptat o săptămână. Am aşteptat două săptămâni. Nu s-a ȋntâmplat nimic, nu s-a sesizat nimeni. Drept urmare, pe această cale, ȋn calitate de deputat al PNL Iași, ȋi solicit public domnului Eugen Pîrvulescu să se autosuspende din funcția de președinte al PNL Teleorman. Eugen Pîrvulescu se află din data de 22 iulie sub control judiciar, inculpat într-un dosar DNA ȋn care este acuzat că a trucat concursul de la Serviciul Județean de Ambulanță Teleorman.

Eu nu judec, dar ştiu că oamenii îi judecă aspru pe politicienii care fac naveta între tribunal și partid. Uman sunt alături de Eugen Pȋrvulescu şi am ȋncredere că, dacă este nevinovat, va reuşi să probeze asta ȋn faţa instanţei de judecată, dar situaţia sa juridică nu poate afecta imaginea Partidului Naţional Liberal”, scrie Alexandru Kocsis pe pagina sa de socializare.

”Într-o situație similară, preşedintele PNL IASI, filiala noastră fanion din nord-estul României, a anunțat, pe 28 aprilie, că a fost informat de DNA că are calitate de inculpat ȋntr-un dosar şi s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al filialei”

Alexandru Kocsis

Alexandru Kocsis: ”De ce această dublă măsură?”

Deputatul PNL Iași Alexandru Kocsis dă ca exemplu cazul președintelui PNL Iași, Costel Alexe, cel care s-a autosuspendat din funcție și nu a mai candidat la alegerile interne desfășurate pe data de 3 iulie.

Totodată, Alexandru Kocsis mai notează că așteaptă ”consecvență” din partea lui Eugen Pîrvulescu, cu atât mai mult în contextul în care premierul Florin Cîțu l-a felicitat pentru că îi este alături în lupta pentru șefia PNL.

«Sunt nevinovat și am convigerea că voi demonstra acest lucru în instanță, dar, în acest moment, consider că este un gest normal să mă autosuspend din funcția de președinte al PNL Iași», a declarat Costel Alexe la acea dată. S-a autosuspendat şi nu a candidat pentru nicio funcţie ȋn alegerile interne din data de 3 iulie.

La vremea respectivă, Florin Cîţu a calificat decizia colegului meu de la Iaşi drept ”uşor tardivă”, deşi a fost luată în aceeași zi cu anunțul făcut de DNA. Acum, Florin Cîțu l-a felicitat pe Eugen Pîrvulescu pentru faptul că îl sprijină la șefia partidului”, mai scrie Alexandru Kocsis.

”De ce această dublă măsură? Aştept decizia domnului Pȋrvulescu de autosuspendare din funcţia de preşedinte al PNL Teleorman. Aştept consecvență”

Alexandru Kocsis, deputat PNL

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Românca care a ajuns la 100 de ani. SECRETUL ei pentru o viață mai lungă!...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Bob Lazar: Zona 51 și Farfuriile Zburătoare