Detalii șocante în cazul învățătorului care a bătut un copil. ”Câte cifre, atâtea bețe la palmă. Toți copiii sunt stresați de el”

Detalii șocante în cazul învățătorului care a bătut un copil. ”Câte cifre, atâtea bețe la palmă. Toți copiii sunt stresați de el”
Foto: Vremea Noua&captura YouTube
Publicat: 19/01/2023, 17:50
Actualizat: 20/01/2023, 16:21

Încă un caz halucinat petrecut în școlile din România. Un învățător de la școala din localitatea Protopopești din județul Vaslui este cercetat penal pentru purtare abuzivă, dar și disciplinar de către Inspectoratul Școlar.

Învățătorul a lovit un copil cu un băț la palme până când acestea i s-au învinețit. Bunica copilului a dat detalii halucinante.

”Copilul e în grija mea, eu răspund de el. Normal că i-am făcut poză și i-am trimis mamei lui să-l vadă. Ea lucrează în Franța și nu i-a venit să creadă, a zis că ea muncește prin străinătate ca să își poată da copilul la școală și profesorii îl bat!?”, a declarat bunica băiatului pentru Vremea Nouă.

”Vineri am trimis copilul la școală, iar la ora 13,00 termina cursurile. Eu eram la poartă, așteptam să iasă, au ieșit o parte dintre elevi, dar cei din clasa a II-a nu mai ieșeau din clasă. Doamna Baciu s-a dus să vadă ce fac copiii, al meu stătea în bancă, avea palma roșie și nu voia să iasă din clasă.  A ieșit până la urmă cu doamna Baciu, a venit afară și nu putea să deschidă gura să vorbească. L-am luat ușor-ușor și, până la urmă, mi-a zis: mamaie, am luat bătaie că nu am știut la matematică pe sărite tabla înmulțirii. Câte cifre, atâtea bețe la palmă. Am mers acasă, i-am pus gheață și a fost mai bine.

Marți am mers și am vorbit cu domnul director, m-a pus să scriu ce s-a întâmplat și am dus hârtia la domnul director de la Tăcuta. Astăzi (n.r. ieri) am vorbit și cu domnii de la ISJ. Nu pot să tac. Fie că este copilul meu sau al altuia, el nu trebuie bătut. Nu știe, îi dati nota 4 , dar nu trebuie să îl bateți. Am zis că a fost puțin nervos. Eu înțeleg, dar asta nu înseamnă că trebuie să se descarce pe copii”, a povestit bunica băiatului.

Dacă s-a săturat de școală, să lase postul altora

Din nefericire, acesta nu este singurul caz de abuz în care este implicat învățătorul din județul Vaslui. După ce cazul a fost mediatizat, o altă bunică a povestit că și nepoata ei a fost lovită de învățător.

”Am și eu nepoată pe care o am în grijă, mama ei lucrează în Olanda. Luni m-am dus până la Vaslui și m-a sunat o nepoată mai mare să îmi zică că nu vrea cea mică să meargă la școală, a început să plângă, că dacă merge, o bate învățătorul. I-am zis las-o acasă. Ei, cum să o las singură acasă?!, mi-a zis.  A luat-o de mână și a dus-o la școală, tot drumul a plâns. Toți copiii sunt stresați de el, nu știu ce are domnul învățător, dar dacă s-a săturat de școală, să lase postul altora, care au mers la școală, au învățat și nu au locuri să muncească. El să iasă la pensie, că e bătrân. Nu vreau să-l vorbesc urât, dar așa este, toți copiii sunt traumatizați de el”, povesteșe bătrâna.

Cazul învățătorului care a bătut un copil. Ce spune directorul școlii

Lucian Iftene, directorul Școlii Gimnaziale “Sf. Andrei”, de care aparține Școala Protopopești, spune că este pentru prima dată când învățătorul este reclamat pentru un astfel de incident la clasă.

”Au fost demarate două anchete în acest caz, una de cercetare disciplinară și încă una a Inspectoratului Școlar Județean Vaslui. Personal, nu vreau să mă antepronunț, comisia de disciplină va analiza și va hotărî în Consiliul de Administrație ce sancțiuni se impun.

Dacă se confirmă cele relatate de elev, sancțiunea va fi aspră. Domnul învățător este un cadru didactic cu experiență, are 40 de ani la catedră, are gradul didactic I și multe rezultate la nivelul clasei. Astfel de incidente nu au mai fost semnalate până acum”, a declarat directorul școlii din Tăcuta.

Elena Popescu
Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște,...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani...
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Cui va preda Warren Buffett imperiul de 400 de miliarde de dolari?