DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre caracatița rețelelor lui BIVOLARU. Cine este misteriosul domn S, „omul din umbră” și mâna dreaptă a lui „GURU”

DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre caracatița rețelelor lui BIVOLARU. Cine este misteriosul domn S, omul din umbră și mâna dreaptă a lui GURU
Publicat: 06/12/2023, 18:20

Noi dezvăluiri din speța punerii sub acuzare a lui Gregorian Bivolaru (71 de ani.) Mai exact, 12 români au fost reținuți în urma raidului de pe 28 noiembrie de la Casa del Sol, un complex compus de fapt din două locuințe din Berre-les-Alpes, un mic sat cochet aflat la 25 de kilometri distanță de Nisa, unde Bivolaru ar fi ținut sechestrate zeci de femei pe care le-ar fi supus la perversiuni sexuale, scriu jurnaliștii de la France 3 Regions.

Parchetul din Paris a deschis o anchetă judiciară pentru mai multe infracţiuni, printre care răpire în bandă organizată, infracţiune pedepsită cu până la 30 de ani de închisoare, abuz de slăbiciune în bandă organizată de către un membru al unei secte, viol şi trafic de fiinţe umane în bandă organizată.

MISA  denunță „acuzațiile absurde” la adresa lui Gregorian Bivolaru

Alături de Gregorian Bivolaru, foarte cunoscut în România şi care a fondat în 1970 prima şcoală de yoga din ţara comunistă de atunci, au fost arestate persoane suspectate că ar fi „lideri importanţi” ai acestei secte, care are câteva sute de adepţi în Franţa, potrivit unei surse apropiate anchetei, scrie AFP.

Din informațiile jurnaliștilor francezi, în ecuație apare și un așa-zis domn S., muzician român, profesor, membru activ al Bisericii Ortodoxe din Monaco, l-ar fi sprijinit îndeaproape pe Gregorian Bivolaru, ocupându-se de femeile din toate colțurile lumii care veneau la guru pentru „inițiere.”

MISA a publicat joi un comunicat de presă în limba română în care denunță „acuzațiile absurde” la adresa lui Gregorian Bivolaru, „ținta unor campanii mediatice de discreditare încă din anii 1990”, potrivit Digi 24.

Aceeași abordare a fost adoptată și în franceză de site-ul „Yogaesoteric”, care pune la îndoială mărturiile victimelor.

Poliția franceză, informații despre rețelele lui Bivolaru

Maurice Lavagna, primarul din Berre-les-Alpes, a explicat că a alertat autoritățile în urmă cu 10 ani, când erau parcate constant în jur de 10 mașini în fața Casei del Sol. Autoritățile au făcut un control, însă nu s-a constatat nimic care să ridice suspiciuni.

Operațiunea amplă a poliției franceze a vizat două zone Paris și regiunea pariziană Seine-et-Marne și Val de Marne, dar și regiunea Alpes-Maritimes. În acțiunea care a implicat 175 de agenți din cadrul Celulei de Asistență și Intervenție în Probleme de Abuzuri Sectare au fost arestate 41 de persoane, inclusiv Gregorian Bivolaru, liderul organizației.

Publicația franceză a mai precizat că rețelele lui Bivolaru funcționează după un model similar cu cele ale traficanților de droguri, având ramificații în lumea politică și cea de business din Paris, Nisa și Monaco.

Mai exact, jurnaliștii susțin că grupul coordonat de Bivolaru se întinde în Nisa, Grasse, Peille, Belvedère, La Turbie, Menton, Beausoleil și Monaco, având filiale și în Toulon (Var), prin intermediul unei companii.

Potrivit informațiilor obținute de France 3 Côte d’Azur, adepții mișcării aveau diferite roluri în cadrul acesteia – fie erau implicați direct în exploatarea sexuală a femeilor, fie se ocupau de construirea caselor.

Misteriosul domn S. – mâna dreaptă a lui Gregorian Bivolaru – este român, muzician la Monaco, membru activ al Bisericii Ortodoxe din Monaco și profesor la Pantin. Despre acesta se spune că ar fi liderul mișcării din Franța și Elveția și omul de încredere al lui Bivolaru.

Domnul S. ar fi participat la supravegherea femeilor venite din toate colțurile lumii la Guru Bivolaru pentru «inițiere.»

Cum opera Gregorian Bivolaru în Franța

Anchetatorii francezi au descoperit că Bivolaru selecta femei din toată lumea care îi trimiteau fotografii cu ele în lenjerie intimă. Australia, Argentina, Marea Britanie, Polonia sau Finlanda – femeile veneau din toate colțurile lumii sub pretextul că vor fi „inițiate de Bivolaru.”

Mișcarea se asigura ca printre aceste femei să nu existe vreuna cu cetățenie franceză, astfel încât să nu existe plângeri în Hexagon care să îl vizeze pe Bivolaru. Toate femeile au descris aceeași manieră de a acționa.

Mai exact, acestea erau preluate de pe Aeroportul Charles de Gaulle de către un șofer care le acoperea ochii. Telefoanele le erau confiscate, apoi erau transportate într-o casă mare din Villiers-sur-Marne, care putea găzdui mai mult de 50 de femei.

Acolo, erau puse să țină diete, supuse la hipnoză, practici sexuale deviante, lecturi și erau obligate să vizioneze videoclipuri și să consume afrodisiace.

Gregorian Bivolaru, pus sub acuzare

Arestat în Franța, recent, după o operațiune de amploare a polițiștilor, Gregorian „Guru” Bivolaru – . fondator al Mișcării pentru Integrare Spirituală în Absolut, în vârstă de 71 de ani – va fi pus, oficial, sub acuzare.

Bivolaru este acuzat de trafic de persoane, răpire și de constituirea unei rețele internaționale de yoga prin intermediul căreia nu făcea altceva decât să racoleze femei tinere pe care le agresa sexual.

În momentul arestării, 26 de femei au fost ridicate din casa lui Bivolaru. „Guru” Bivolaru a fost condamnat în România la 6 ani de închisoare pentru sex cu o minoră și a executat un an și două luni înainte de a fi eliberat condiționat.

Potrivit legislației franceze, Gregorian Bivolaru poate primi o sentință de 30 de ani de închisoare. (mai multe detalii AICI).

Gregorian Bivolaru – numit „Grieg” de către adepții săi – a înființat asociația inițială a acestei federații din România, Mișcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut, sau Misa, în 1990, în timpul renașterii culturale care a urmat căderii lui Nicolae Ceaușescu.

De altfel, un cult al personalității acestui „guru” a fost copiat în Misa, ai cărei adepți organizau orgii ceremoniale în cinstea lui Bivolaru.

Autoritățile române l-au acuzat pe Gregorian Bivolaru de trafic de persoane și evaziune fiscală, iar „Guru” a fugit și a primit azil politic în Suedia, în anul în 2005.

CITEȘTE ȘI:

Gregorian Bivolaru, despăgubiri de 50.000 de euro din partea statului român / Unde trăiește și ce schimbare MAJORĂ a făcut liderul MISA

BREAKING NEWS | Guru Gregorian Bivolaru și 40 de adepți, arestați în Franța pentru răpire, viol și trafic de persoane

Un bărbat a fost arestat fiind acuzat că ar fi VIOLAT în mod repetat o minoră. Inculpatul era un cunoscut membru al MISA

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
O femeie din India a inhalat un ac decorativ care i-a ajuns în plămâni