Din ce câștigă bani, de fapt, Diana Bulimar de la America Express. Fosta gimnastă are două job-uri!

Din ce câștigă bani, de fapt, Diana Bulimar de la America Express. Fosta gimnastă are două job-uri!
Sursa foto: Facebook
Publicat: 25/01/2023, 07:37

Diana Bulimar, concurentă la America Express, lucrează de aproape un an ca antrenoare de gimnastică, fitness și pilates. În paralel, fosta concurentă de la „Exatlon” își continuă studiile universitare.

Actualmente, fosta campioană europeană la gimnastică urmează un master în Marketing și Management, dar vrea să studieze și Psihologia, pe viitor, ca a doua facultate.

Diana, care a participat la primul sezon „Exatlon”, pentru a încerca un experiment inedit, spune că i-a plăcut provocarea concursului, dar tot în sala de fitness se simte cel mai bine.

Pentru Diana, sala este a doua „casă”

Sala i-a devenit loc de muncă fostei gimnaste, care are două joburi în același spectru: este antrenoare personală de fitness și pilatesa la o sală din Capitală și antrenoare de gimnastică la sala Nadiei Comăneci, campioana României.

„De antrenat antrenez atât copii, cât și adulți. Îmi plac mai mult copiii, sunt mai ușor de manipulat, ca să spun așa, plus că sunt pe nișa mea de gimnastică și atunci îmi place să mă joc cu ei. Sunt antrenor la sala Nadiei Comăneci din Otopeni. Nadia pentru mine nu a fost niciodată șefă, ea venea la concursuri și ne încuraja ca o prietenă și ca o colegă, niciodată ca o șefă. Și acum e la fel, nu s-a schimbat absolut nimic, ne știm fiecare rânduielile și știm ce avem de făcut. Pot spune că a venit de mai multe ori, în primul rând ca să ne aducă aparate, pentru că ea este cea care ne-a furnizat anumite lucruri în sala ei, dar a venit de câteva ori și pentru a vedea cum au evoluat fetițele pe care le antrenez”, a povestit Diana Bulimar la avanpremiera filmului „Și soarele este o stea” (2019), potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: Facebook

Alte știri despre America Express

Cătălin Scărlătescu a încălcat regulamentul la America Express de la Antena 1. Cum a „trișat” chef-ul

În goana spre imunitate, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au încălcat în ediția de luni seară a emisiunii America Express, de la Antena 1, o regulă importantă, așa că au fost penalizați. Despre ce a fost, de fapt, vorba.

Are școala vieții! Câte clase a absolvit Puya, rapper-ul de la America Express 2023 de la Antena 1

Puya este unul dintre cei mai apreciați artiști români ai ultimilor ani. Îndrăgitul rapper din Sălăjan, care cântă „viața dură” a „băieților de după blocuri”, este azi un bărbat împlinit.

Ce au pățit Puya și nevasta lui la America Express, după ce s-au cazat la această femeie, în Mexic. Unde i-a dus, de fapt

Puya și soția lui, Melinda, au pornit în aventura de la America Express, dar, încă din prima zi, s-au confruntat cu probleme. Cei doi concurenți au fost cât pe ce să renunțe la ideea de a găsi un loc de cazare, după ce s-au confruntat cu refuzul localnicilor.

Un concurent de la „America Express“ a ajuns pe mâna medicilor, după ce i s-a făcut rău în plină stradă. Iată despre cine e vorba

Pufeh, influencerul care acum participă la emisiunea „America Express”, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut foarte rău. Iată ce s-a întâmplat!

EXCLUSIV/ Am aflat cine a câștigat America Express! Filmările tocmai s-au încheiat. Cuplul care a luat marele premiu

Filmările pentru America Express tocmai s-au încheiat, iar concurenții și întreaga echipă de producție au revenit în țară. GÂNDUL a aflat cine s-a calificat în marea finală și cine și-a adjudecat marele premiu pus în joc de Antena 1, în valoare de 30.000 de euro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase