Doliu uriaș! Actorul Gheorghe Dănilă a murit la 72 de ani

Doliu uriaș! Actorul Gheorghe Dănilă a murit la 72 de ani
Doliu uriaș! Actorul Gheorghe Dănilă a murit la 72 de ani / Foto: Facebook / Teatrul de Comedie
Publicat: 04/03/2021, 13:39

Este doliu la Teatrul de Comedie, după ce actorul Gheorghe Dănilă a murit la vârsta de 72 de ani.

Anunțul dispariției sale a fost făcut de Teatrul de Comedie din Capitală.

Actorul Gheorghe Dănilă a murit la 72 de ani.

„Pentru cei care vor să îi aducă un ultim omagiu actorului Gheorghe Dănilă, lăsăm mai jos anunțul transmis de fiul său: „Trupul tatălui meu este depus la capela bisericii Trei Ierarhi din incinta cimitirului Cernica 2. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 5 martie, începând cu ora 14.00, la cimitirul Cernica 2.

Dumnezeu să îl ierte și să-l odihnească! Vă mulțumesc pentru gândurile bune! Toma Dănilă”, este mesajul transmis de Teatrul de Comedie.

A jucat în numeroase piese de teatru

Actorul Gheorghe Dăncilă a făcut parte din echipa Teatrului de Comedie încă din anii 1980, scrie antena3.ro.

Gheorghe Dănilă a jucat în piese precum „Visul unei nopți de vară” de William Shakespeare, regia Alexandru Darie (1990), „Fuga” de Mihail Bulgakov, regia Cătălina Buzoianu (1995), „Casa Zoikăi” de Mihail Bulgakov, regia Alexandru Tocilescu (2009) și altele.

Actorul britanic Ronald Pickup a murit la vârsta de 80 de ani (VIDEO)

Ronald Pickup, unul dintre cei mai cunoscuți actori britanici, cunoscut pentru rolurile sale din „The Crown” și „The Best Exotic Marigold Hotel”, a murit la 80 de ani.

A murit actorul Christopher Plummer

Marele actor canadian Christopher Plummer, în vârstă de 91 de ani, a murit la începutul lunii februarie la domiciliul său din Connecticut.

Hal Holbrook a murit la vârsta de 95 de ani. Actorul a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din „Into the Wild”

Hal Holbrook, actorul memorabil nominalizat la Oscar pentru rolul din „Into the Wild”, a murit la 95 de ani.

A murit actorul Bogdan Stanoevici. Fostul ministru și candidat la prezidențiale era infectat cu COVID-19! (DETALII EXCLUSIVE)

Actorul Bogdan Stanoevici, fostul ministru delegat pentru Românii de pretutindeni și candidat la prezidențiale în 2019, a murit, în luna ianuarie, după o suferință îndelungată cu virusul SARS-COV-2.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase