Dr. Monica Pop, reacție după declarațiile soților Buhnici: „Consult oftalmologic urgent! S-or fi văzând frumoși?”

Dr. Monica Pop, reacție după declarațiile soților Buhnici: „Consult oftalmologic urgent! S-or fi văzând frumoși?”
Sursa foto: Facebook
Publicat: 26/07/2022, 14:05

Medicul Monica Pop se numără printre numeroasele persoane publice care au reacționat după declarațiile controversate ale lui George Buhnici de săptămâna trecută.

Aceasta îi critică atât pe acesta, cât și pe soția sa și spune că le recomandă un „examen oftalmologic urgent” pentru că, spune Pop, cei doi sunt „oameni cu fețe în niciun caz frumoase”.

„FAM. BUHNICI, EXAMEN OFTALMOLOGIC URGENT!

Nu pot crede că «domnul» Buhnici se crede un bărbat frumos! Sunt doi oameni cu fețe în niciun caz frumoase, dimpotrivă, pentru asta am recomandat examenul oftalmologic! Atât pentru absența autoaprecierii reale, dar și pentru ridurile perioculare după cum par în poză!

Incalificabil ce-au putut spune… tocmai un om ca el… și ca ea! OGLINDĂ OR FI AVÂND? S-or fi văzând frumoși?! Iar acum, după ce-au putut emana, și dacă erau frumoși, tot mapamondul i-ar fi văzut mult mai urâți decât sunt în realitate! Mai ales la suflet!”, a scris cunoscutul oftalmolog pe pagina sa de Facebook.

Scandalul declanșat de George Buhnici continuă

Vloggerul George Buhnici a generat un scandal-monstru, după ce a criticat dur „femeile cu vergeturi” de pe plajă și a lăudat-o pe Lorena, soția sa, pentru că are un corp de „minoră”.

Buhnici a declarat, pentru „XNS”, că norocul său în viață este datorat nevestei sale, femeie care arată „ca o minoră”, lucru pentru care jurnalistul este cel mai fericit.

Afirmațiile jurnalistului au generat indignare în rândul internauților, care au luat cu asalt rețelele de socializare.

Îndemnul dur al lui Buhnici către femeile cu celulită și vergeturi de a merge la sală, a fost mai degrabă „o formă de ipocrizie și nesimțire”, spun comentariile de pe internet.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…) Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâ*e și la bu*i? Aia vreau să văd la mare! Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus Buhnici la XNS.