Drama lui Justin Bieber: Luam atât de multe droguri, încât bodyguarzii îmi verificau pulsul, în timp ce dormeam (VIDEO)

Drama lui Justin Bieber: Luam atât de multe droguri, încât bodyguarzii îmi verificau pulsul, în timp ce dormeam (VIDEO)
Justin Bieber / Foto: Captură video - YouTube.com
Publicat: 15/04/2021, 12:47

Justin Bieber, cântărețul care a devenit idolul unei generații, a vorbit despre transformarea sa dintr-un copil rebel într-un adult responsabil.

Într-un interviu pentru revista GQ, artistul în vârstă de 27 de ani vorbește deschis despre problemele sale cu drogurile, relația cu soția sa, Hailey Baldwin și creștinism.

Justin Bieber s-a reformat

„Am o soție pe care o ador, alături de care mă simt confortabil. Mă simt în siguranță. Simt că relația mea cu Dumnezeu este minunată. Și am această dragoste pe care vreau să o revărs asupra oamenilor”, a declarat Bieber.

Superstarul canadian a devenit cunoscut și pentru comportamentul său neadecvat și dependența de droguri, în anii trecuți. Bieber a declarat că ajunsese în așa hal încât bodyguarzii îi verificau pulsul, în timp ce dormea.

„Aveam tot succesul, dar mă simțeam tot trist și rănit. Și încă mai am probleme nerezolvate. Am crezut că tot succesul o să rezolve. Pentru mine, drogurile au fost agentul „paralizant” care m-au împiedicat să răzbat”, a mărturisit celebrul cântăreț.

Succesul a cântărit greu pe umerii canadianului

Primul hit al lui Bieber, „One Time”, a obținut platina în 2009, pe când acesta avea doar 15 ani. Povara succesului global a cântărit greu peste umerii micului star, care a început să încalce legea.

În noiembrie 2018, Bieber a anunțat că s-a însurat cu Hailey Baldwin. În martie 2019, acesta a anunțat că ia o pauză de la muzică, pentru a-și reveni psihic.

În iunie 2020 a vorbit despre diagnosticul său de boală Lyme.

Bieber a precizat că mariajul său a devenit o forță pozitivă majoră, după un început dificil.

„Primii ani de mariaj au fost foarte grei, pentru că aveam multe traume”, a spus Bieber.

„Acum, noi doar creăm aceste momente în cuplu, ca o familie și construim amintiri. Este minunat că putem privi înainte”.

Anterior, Baldwin a spus că ei sunt un cuplu „extrem de tânăr”. Când s-au căsătorit, ea avea 21 de ani și Bieber, 24 de ani.

Bieber, un artist foarte religios

Bieber pune succesul revenirii personale pe seama religiei.

„Dumnezeu e mare”, a spus artistul. „De fiecare dată când greșim, El ne ridică. Așa văd lucrurile. Dacă greșesc, nu mă scufund în rușine. Mă face să îmi doresc să fiu mai bun”.

În martie 2021, Bieber a lansat al șaselea album din cariera sa, intitulat „Justice”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase