EXCLUSIV | Dezvăluiri din ziua atacului motocicliștilor Hells Angels. Ce detalii șocante s-au aflat la audierile suspecților

EXCLUSIV | Dezvăluiri din ziua atacului motocicliștilor Hells Angels. Ce detalii șocante s-au aflat la audierile suspecților
Publicat: 24/06/2023, 08:00

Anchetatorii care i-au pus sub acuzare pe primii suspecți în cazul atacului de tip mafiot orchestrat în București de membri ai clubului Hells Angels România au scos la suprafață detalii șocante din lumea secretoasă a bandelor de motocicliști. Printre agresori s-ar fi numărat inclusiv un cadru militar, dar și unul dintre membrii unei facțiuni a galeriei lui Dinamo București.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, motocicliștii Hells Angels ar fi plănuit din timp atacul, iar liderul clubului Bandidos, Dragoș Furtună, trebuia abordat la El Negra, unul dintre restaurantele patronate de el, situat în Sectorul 3. Sursele citate susțin că liderii Hells Angels ar fi adunat o echipă de 12 motocicliști și trei autoturisme pline cu bătăuși, care au venit din județele Buzău, Călărași, Ilfov și București. Echipa s-a adunat pe parcurs, în drum spre restaurantul El Negra.

Conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, motocicliștii au străbătut Bucureștiul grupați și, înainte să-l viziteze pe Furtună, s-ar fi oprit la numai două străzi distanță, de unde s-au alăturat ultimii doi membri ai grupului.

Aceștia au mers împreună până în fața restaurantului, unde Furtună ar fi ieșit singur și ar fi început să-i înjure și să-i provoace. Până la urmă, motocicliștii Hells Angels ar fi cedat nervos și l-ar fi alergat pe Furtună până pe strada următoare, unde l-au prins, iar șapte dintre ei l-au lovit cu pumnii și picioarele.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă relevă faptul că, la un moment dat, unul dintre motocicliști l-ar fi lovit pe Dragoș Furtună în cap, cu un corp dur, iar înainte să plece, un altul l-a tăiat la gamba dreaptă.

Liderul clubului Bandidos, bătut de șapte oameni în același timp

Cu toate că niciuna dintre răni nu a pus în pericol viața victimei, anchetatorii au încadrat fapta la tentativă de omor, pe motiv că bărbatul a fost bătut de șapte oameni în același timp.

Sursele citate au precizat că, în timpul audierilor, Dragoș Furtună ar fi evitat să colaboreze cu autoritățile și ar fi spus că nu cunoaște motivul pentru a fost atacat.

Atacul din 14 iunie ar fi fost organizat de membrii clubului Hells Angels, după ce Dragoș Furtună ar fi pus bazele filialei Bandidos în România. Cum între cele două organizații de motocicliști există o rivalitate de moarte, care se manifestă la nivel mondial, bărbatul a fost atacat după ce, inițial, ar fi primit mai multe amenințări.

Pe lângă pasiunea pentru motocicletele Harley Davidson, Dragoș Furtună este cunoscut în mediul afaceri din București drept proprietarul unui lanț de restaurante cu meniu specific unor țări latino-americane. De altfel, acesta a fost agresat chiar în apropierea unuia dintre localurile sale, situat în Sectorul 3, care are specific cubanez.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Atacul mafiot din București organizat de motocicliștii Hells Angels ascunde un secret îngropat în Mexic. Este cod roșu la Poliția Română

EXCLUSIV | Ce afaceri a ajuns să învârtă în România mafia motocicliștilor. Răufăcătorii sunt dirijați din străinătate, iar legea tăcerii este sfântă

VIDEO | Primele declarații ale unui motociclist Hells Angels, în urma audierilor la poliție. „Nu s-a întâmplat absolut nimic, vă pierdeți timpul”

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își...
Mega-surpriză la show-ul Antenei! Ei sunt câștigătorii de la 'Te cunosc de undeva'
FOTO. Prezentatoarea știrilor sportive, gafă la TV! Ce s-a văzut în direct
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii...
De ce nu a fost înmormântată Naomi până acum. Noi detalii cutremurătoare
Câţi bani au românii în Pilonul II de pensii. Suma e de 3 ori mai...
"Plângea lângă fată". O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă...
“Plângea lângă fată”. Mărturii cutremurătoare făcute de martorii accidentului din Timiș, în urma căruia o...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
E legal să circuli cu portbagajul deschis când transporți mărfuri voluminoase? Ce obligație au șoferii
Uniunea Europeană critică EBU pentru modul în care a organizat Eurovision 2024: un cadou pentru...
Actorul din Războiul Stelelor a spus ADEVĂRUL! „Este mai mult un basm...
Decizie pentru cei cu venituri SUB 2.000 DE LEI. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar...
Modificarea regulilor RCA. Șoferii ar putea primi o listă cu ateliere service agreate de asigurători
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
"Plângea lângă fată". O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă...
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Mesajul lui Florin Piersic Jr. care i-a revoltat pe admiratorii tatălui său, maestrul Florin Piersic
BANCUL ZILEI. În seara de Ajun, Moş Crăciun vine la Bulă. Îl arată cu degetul...
30.000 de ani de istorie arată că vremurile grele fac societățile umane mai rezistente
×