EXCLUSIV | Fiica lui Dan Bursuc a povestit la DIICOT coșmarul pe care l-a trăit în sclavia unui interlop periculos. Victima era bătută și șantajată

EXCLUSIV | Fiica lui Dan Bursuc a povestit la DIICOT coșmarul pe care l-a trăit în sclavia unui interlop periculos. Victima era bătută și șantajată
Fiica lui Dan Bursuc a cerut ajutorul procurorilor DIICOT după ce a fost victima unei infracțiuni de tip „loverboy”
Publicat: 03/04/2023, 07:00

Fiica impresarului Dan Bursuc a depus o plângere la DIICOT în care a arătat că un interlop periculos din Capitală ar fi sedus-o, după care ar fi transformat-o într-o adevărată sclavă. Atât prin șantaj emoțional, cât și prin bătăi crunte, bărbatul ar fi convins-o să fure o parte din bijuteriile părinților și ar fi șantajat-o cu presupuse imagini compromițătoare.

Timp de aproximativ un an, fiica celui mai cunoscut impresar din industria muzicii de petrecere a trăit un adevărat coșmar, după ce a căzut în plasa unui interlop din sfera de influență a temutului clan Chira.

Controlată cu autoritate de bărbat, tânăra a furat din casa părinților aur în valoare de peste 130.000 de euro, care a ajuns apoi la o casă de amanet din Sectorul 2.

După ce i-a mărturisit tatălui ei că se află într-o situație fără ieșire, Bursuc, pe numele lui adevărat Daniel Paraschiv, a răscumpărat aurul, apoi fiica lui și-a făcut curaj și a decis să depună plângere la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Surse judiciare au dezvăluit, în exclusivitate pentru Gândul, că aceasta a arătat, în petiția transmisă prin poșta electronică, faptul că bărbatul, care ar fi cunoscut în lumea interlopă sub numele de Ucu, ar supus-o mai multor abuzuri fizice și emoționale.

Acest Ucu i-ar fi instalat, cu forța, o aplicație pe telefonul mobil, pentru a avea acces nelimitat la toate informațiile din memoria aparatului. În plus, pentru un control total, acesta o obligase și-i spună și toate parolele folosite de ea.

Mai mult, tânăra a explicat, în plângerea pe care a înaintat-o procurorilor DIICOT, că fostul ei iubit i-ar fi permis să vorbească la telefon doar cu el și cu părinții ei.

Fiica lui Bursuc, șantajată cu imagini compromițătoare

Sursele citate au precizat că fiica lui Dan Bursuc a descris și un incident grav care s-a produs în momentul în care a încercat să scape de sub influența acestuia și l-a anunțat că este hotărâtă să pună punct relației.

În consecință, Ucu ar fi aflat că tânăra se află într-un salon de înfrumusețare și a bătut-o cu bestialitate în fața personalului salonului și a altor cliente.

În plus, acesta ar fi amenințat-o și cu faptul că deține înregistrări video, făcute pe ascuns, în care ea apare în ipostaze indecente și pe care, în cazul în care îl va părăsi, le va face publice pentru a distruge imaginea tatălui său.

Fata ar fi cedat șantajului, iar în perioada imediat următoare, Ucu ar fi bătut-o în mod constant și i-ar fi cerut să-i înapoieze presupuse sume mari de bani pe care acesta susținea că le-ar fi cheltuit împreună cu ea.

Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că dosarul se află încă într-o fază incipientă și nu au fost făcute, deocamdată, audieri.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Creatoare de modă din București, condamnată după ce a fost prinsă drogată la volan. Va munci la parcuri și grădini

EXCLUSIV | ”Perle” uluitoare ale elevilor de la simularea examenului de Bacalaureat: „Harap-Alb era mai șmecher decât Andrew Tate”

EXCLUSIV | Un fost concurent la “Chefi la cuțite” a încercat să omoare un bărbat chiar cu cuțitul primit la emisiune. Imaginile sunt șocante

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Decizia luată de autoritățile japoneze, exasperate de turiștii care vin la Muntele Fuji