EXCLUSIV | Fotomodelul iordanian condamnat în România, pus pe lista celor mai sadici proxeneți. Folosea lame de ras și țigări aprinse

EXCLUSIV | Fotomodelul iordanian condamnat în România, pus pe lista celor mai sadici proxeneți. Folosea lame de ras și țigări aprinse
Publicat: 10/01/2024, 07:00

Magistrații Curții de Apel Brașov, care l-au condamnat definitiv la 10 ani de închisoare, pentru trafic de carne vie, pe fotomodelul iordanian Abdel Naser Suhaib Meshah, au arătat că bărbatul era unul dintre cei mai sadici proxeneți. Judecătorii au susținut în motivarea deciziei de condamnare că, atunci când își chinuia victimele, traficantul de persoane le cresta cu lame de ras și le ardea cu țigara în zonele intime.

Urmărit internațional de autoritățile române după ce a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Brașov la 10 ani de închisoare și plata unor despăgubiri morale și materiale în valoare totală de aproximativ 170.000 de euro către cele nouă victime, Suhaib Meshah a intrat în viața publică din România prin intermediul show-ului de televiziune Burlăcița, difuzat de Antena 1.

În realitate, iordanianul crescut în România urmărea să devină cunoscut în mediile mondene pentru a putea racola mai ușor, prin metoda „Loverboy”, femei tinere, pe care să le exploateze sexual.

În acest sens, cel puțin în perioada noiembrie 2015 – mai 2019, Suhaib Meshah a abordat, prin intermediul platformei de socializare Facebook, diverse fete despre care știa de la bun început că sunt prostituate sau că oferă servicii de tip videochat.

La început, iordanianul se descria drept o persoană dornică de o relație de iubire, căreia nu-i pasă de faptul că viitoarea lui iubită întreține relații sexuale contracost cu diferiți bărbați, drept pentru care unele dintre aceste fete s-au lăsat seduse. Inițial, bărbatul era atent, iubitor și darnic, după care, însă, le cerea să se prostitueze pentru el.

Suhaib își filma victimele în timp ce le umilea

„Astfel, beneficiind de statul de vedetă de televiziune, cu un fizic şi o atitudine ce a atras privirile admirative ale multor persoane de sex feminin, inculpatul a acţionat cu intenţie în vederea atingerii scopului dorit, acela de a obţine resursele financiare de care avea nevoie pentru a-i asigura stilul de viaţă luxos pe care şi-l dorea, acesta constând în conducerea de autoturisme de lux, mers zilnic la sala de forţă, efectuarea de călătorii în străinătate, achiziţionarea frecventă de droguri în vederea consumului propriu, purtarea de haine şi produse de lux”, au arătat magistrații.

Pentru a se face bine înțeles de către victime, atunci când le obliga să-i dea toți banii câștigați, iordanianul le bătea, în mod obișnuit, iar nu de puține ori le mușca, sărea cu picioarele pe ele, le tăia cu lama de ras ori le ardea cu țigara în zona anală.

„Inculpatul i-a solicitat apoi să se deplaseze la (…) cu avionul, unde a început să o violenteze cu pumnii sau obiecte ascuțite, în diverse zone ale corpului.

A umilit-o sexual, i-a provocat senzații de durere, incluzând arderea cu țigara pe mâini și chiar în anus, filmarea procesului de micționare asupra victimei, forțarea unor sesiuni de sex oral durând ore întregi, sărituri cu picioarele pe corpul victimei, pe fondul consumului de droguri și al pastilelor de potență”, se mai arată în motivarea instanței.

Audiat de anchetatori, unul dintre martorii citați în dosar a povestit că, undeva în cursul anului 2015, una dintre tinerele exploate de Suhaib Meshah i-a trimis o poză de pe un cont de Facebook în care arăta de nerecunoscut, avea toată faţa distrusă, iar fotografia era însoțită de mesajul „te implor, ajută-mă, că mă omoară acesta”.

Fotomodelul le amenința pe fete că le va scoate ochii

Martorul a mai spus că, ulterior, iordanianul a amenințat-o pe femeie că îi va face rău mamei ei dacă nu se vor împăca, motiv pentru care ea a venit la Bucureşti, unde a stat în apartamentul lui și unde o obliga să facă videochat în mod sistematic, o bătea şi o droga. Când martorul a văzut-o bătută a doua oară, era și arsă cu ţigara la ochi, el venind în România special pentru a verifica ce i se întâmplă.

O altă victimă a povestit că fostul concurent de la Burlăcița o lovea, îi repeta că trebuie să se prostitueze pentru el, amenințând-o că o va măcelări, o va lega, îi va scoate un ochi, îi va turna acid pe față și o va viola în grup.

Femeia a mai spus și că Suhaim Meshah a ținut-o timp de două săptămâni în locuința părinților lui, după care a pus-o să se prostitueze timp de două săptămâni pentru a-i achita o datorie fictivă. În cazul în care ar fi refuzat, iordanianul spunea că va dezvălui „totul” ambelor familii, va recurge la presă și o va acționa în judecată, urmând ca familia ei să piardă toate bunurile pe care le deține.

Iordanianul a dispărut fără urmă

Suhaib Meshah este în continuare de negăsit, iar familia sa este la capătul puterilor. Presupusul fost partener al Danielei Crudu a dispărut în luna noiembrie a anului trecut, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

În luna noiembrie a anului trecut, Suhaib Meshah a dispărut fără urmă, înainte să primească sentința. Acesta a fost condamnat în lipsă la zece ani de pușcărie și a fost dat în urmărire internațională.

Fotografia lui a fost publicată și pe site-ul Poliției Române, la categoria „most wanted”.

Se presupune că bărbatul a trecut frontiera în Republica Moldova sau Ucraina, după ce polițiștii bănuiesc faptul că ar fi reușit cumva să treacă Prutul.

CITEȘTI ȘI:

EXCLUSIV | Creatoare de modă din București, condamnată după ce a fost prinsă drogată la volan. Va munci la parcuri și grădini

EXCLUSIV | Cunoscut cântăreț din București, prins drogat la volan. Vlad Musta este câștigătorul unui important show de televiziune

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Veniturile gigantului Microsoft au explodat!