EXCLUSIV | Magistrații nu îl lasă pe sângerosul criminal Sandu Geamănu să scape de soția infidelă. Instanța i-a anulat cererea de divorț

EXCLUSIV | Magistrații nu îl lasă pe sângerosul criminal Sandu Geamănu să scape de soția infidelă. Instanța i-a anulat cererea de divorț
Sandu Geamănu execută o pedeapsă de 27 de ani pentru omor deosebit de grav
Publicat: 22/07/2023, 09:00

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au refuzat să-l lase pe liderul interlop Alexandru Ilie, zis Sandu Geamănu, să divorțeze. Condamnat la 27 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, Sandu Geamănu intentase divorț și intenționa să-și refacă viața alături de o altă femeie, dispusă să se căsătorească civil în sala de mese a penitenciarului.

Celebrul lider interlop Alexandru Ilie execută o pedeapsă de 27 de ani de închisoare, după ce, în noiembrie 2008, împreună cu alți trei oameni de încredere, a intrat într-o vilă din Prelungirea Ghencea, unde locuia un bătrân în vârstă de 74 de ani, despre care aflaseră că ar avea, în casă, o sumă mare de bani. Cei patru bărbați l-au torturat cu sadism pe proprietarul casei, pentru a-l determina să spună unde își ține banii. Bătrânul a rezistat cu stoicism până când unul dintre tâlhari i-ar fi pus cuțitul la gât unei nepoate, care, la momentul respectiv, avea 16 ani.

În aceste condiții, victima a indicat o ascunzătoare din spatele tavanului fals, unde cei patru tâlhari, care purtau cagule, au găsit o pungă în care se aflau 150.000 de euro. Mai mult, agresorii au luat și cheia unui autoturism Audi Q7 care se afla în garaj și au fugit cu mașina.

După câteva luni, bătrânul, care suferise răni grave, între care și o ruptură de ficat, a murit, iar polițiștii au deschis un dosar de omor. În cele din urmă, anchetatorii au reușit să identifice toți făptașii, iar Sandu Geamănu a fost condamnat la 27 de ani.

 Sandu Geamănu era mereu înarmat

Aflat acum în închisoare, Alexandru Ilie este unul dintre cei mai temuți lideri interlopi bucureșteni, care s-a impus pe străzile Capitalei încă din anii ’90, când, alături de Marin, fratele lui geamăn, semănau teroare în cluburile vremii. Spre deosebire de alți infractori periculoși, cei doi gemeni obișnuiau să poarte arme de foc letale, pe care nu ezitau să le folosească.

După 10 ani de închisoare pentru sechestrarea unui bărbat, în celebrul dosar Portbagajul, de numele lui Sandu Geamănu s-a legat și scandalul uriaș generat de furtul mașinii lui Gigi Becali, care a avut loc în iarna lui 2009.

Sandu Geamănu a plecat ultima dată de acasă în iunie 2011, escortat de polițiștii Serviciului Omoruri, care îl acuzau de uciderea bătrânului din Prelungirea Ghencea. Ajuns la penitenciar, bărbatul și-a lăsat în urmă soția, Mariana Ilie, zisă Marușka, alături de care are o fetiță.

Potrivit unor surse apropiate lumii interlope, rămasă singură, femeia s-ar fi implicat într-o relație amoroasă chiar cu unul dintre foștii oameni de încredere ai lui Sandu Geamănu, pe care celebrul interlop îl desemnase să-i gestioneze unele sume de bani, care erau împrumutate cu dobândă.

În ciuda faptului că Alexandru Ilie este considerat drept un om deosebit de periculos, fostul său locotenent nu ar fi ținut cont de acest lucru, iar la urechile deținutului ar fi ajuns inclusiv faptul că femeia ar fi părăsit căminul conjugal din Chitila.

Geamănu a așteptat patru luni decizia de divorț

Ca urmare, bărbatul a cerut divorțul, la Judecătoria Sectorului 1, mai ales că, potrivit surselor citate, acesta plănuia chiar să-și refacă viața alături de una dintre primele sale iubite din anii tinereții, care, momentan, ar fi stabilită în Canada.

Nici aceasta din urmă nu ar fi străină de mediile infracționale Bucureștene, în contextul în care trecutul său ar fi bine legat de hoții ce frecventau pe atunci zona Gării de Nord.

Surse din anturajul lui Geamănu au spus, pentru Gândul, că această femeie l-ar fi ajutat pe deținut cu bani și ar fi fost de acord să revină în țară și să se mărite cu el de îndată ce va reuși să rupă căsătoria cu Marușka și din punct de vedere legal.

Încarcerat la Arad, deținutul a cerut divorțul la Judecătoria Sectorului 1, în luna februarie. După patru luni de așteptare, magistrații i-au anulat cererea, la data de 12 iunie, după ce s-ar fi constatat că, de la dosar, lipsesc mai multe acte.

Între timp, conform unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP),  Geamănu ar fi fost lovit și de unele probleme de sănătate, motiv pentru care ar fi fost transferat la spital penitenciar.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Vărul lui Tzancă Uraganu, accident oribil în timp ce fura dintr-un tir aflat în mers. Sefor a fost strivit chiar de mașina complicilor săi

EXCLUSIV | Ce pedeapsă au primit oamenii temutului Florin Ghenosu după un atac de tip mafiot. Incidentul este legat de o răfuială din Marea Britanie

EXCLUSIV| Motivul șocant pentru care Vlad Obu și-a bătut una dintre ”sclavele sexuale”. Procurorii au stabilit că le „dresa” pe fete ca pe câini

EXCLUSIV | Mama fetei sugrumate de concubin a dormit, fără să știe, cu fiica moartă sub pat. Bărbatul a spus la telefon cum a omorât-o pe Ana Maria

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice