EXCLUSIV | Sandu Geamănu se pregătește de nuntă, în pușcărie. Cine este viitoarea soție a temutului lider interlop bucureștean

EXCLUSIV | Sandu Geamănu se pregătește de nuntă, în pușcărie. Cine este viitoarea soție a temutului lider interlop bucureștean
Sandu Geamănu intenționează să se recăsătorească în închisoare
Publicat: 01/05/2023, 08:00

Celebrul lider interlop bucureștean Alexandru Ilie, zis Sandu Geamănu, urmează să se recăsătorească în penitenciarul în care execută o pedeapsă de 27 de ani pentru omor deosebit de grav. Cununia civilă ar urma să aibă loc imediat după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 1 vor pronunța divorțul pe care Geamănu l-a intentat soției sale actuale, Mariana, cunoscută sub numele de Marușka.

Alexandru Ilie s-a impus cu autoritate în lumea interlopă din București la scurt timp după Revoluția din 1989. Călit în școlile de corecție comuniste, acesta s-a angajat în mai multe fapte violente, alături de fratele lui geamăn, Marin. Cei doi frați gemeni erau cunoscuți în special pentru sângele rece și lipsa de scrupule, în condițiile în care nu ezitau să-și regleze conturile cu arme de foc.

În anii ’90, Sandu Geamănu își stabilise cartierul general în zona complexului studențesc Regie, unde se afișa, în mod obișnuit, cu nașul lui de cununie, criminalul profesionist de origine basarabeană Iuri Radulov.

Cu toate că, prin natura modului său de viață, Radulov nu-și permitea prea mulți prieteni, acesta se apropiase de Sandu Geamănu și acceptase să-i fie părinte spiritual la cununia religioasă cu prima nevastă, Izabela.

Surse din anturajul interlopului bucureștean au dezvăluit, pentru Gândul, că acesta a cunoscut-o pe tânăra femeie la un cazinou din centrul Capitalei, unde aceasta era crupier.

Căsnicia celor doi nu a durat, însă, mult. Izabela a murit după ce a căzut de la etaj. Clasat după ce a fost catalogat drept sinucidere, condițiile în care a avut loc incidentul au rămas, totuși, învăluite în mister.

Controversele au fost întreținute de cei care se aflau, la vremea respectivă, în anturajul lui Geamănu, care au vorbit despre un episod ce a avut loc cu puțin timp înainte de moartea femeii. S-a povestit atunci despre faptul că Sandu și Izabela erau în oraș împreună cu nașul Radulov. La un moment dat, basarabeanul i-ar fi atras atenția finei lui că are taiorul pătat.

Sandu Geamănu, care avea o obsesie pentru curățenie, ar fi bătut-o acasă, iar aceasta s-ar fi aruncat pe fereastră. Tragedia l-ar fi afectat pe Radulov, care ar fi rupt prietenia cu finul lui și ar fi părăsit România.

Ulterior, Sandu Geamănu a fost arestat și condamnat la zece ani de detenție, după ce ar fi coordonat sechestrarea și torturarea unui bărbat, pentru mai multe zile la rând, în ceea ce s-a numit, generic, dosarul „Portbagajul”. Victima era bănuită că ar fi furat bani și bijuterii în valoare totală de 500.000 de dolari, din portbagajul mașinii omului de afaceri Mihai Bucurenciu, iar Geamănu se angajase să recupereze paguba.

Eliberat din penitenciar, liderul interlop și-a refăcut viața alături de Mariana, zisă Marușka a lui Geamănu.

Cei doi s-au căsătorit și au avut împreună un copil. Căsnicia ar fi fost una fericită până în anul 2011, când acesta a fost ridicat din casa lui din Chitila de ofițerii Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, care probaseră că, împreună cu trei complici, acesta omorâse în bătaie un bătrân bogat, pentru a-l convinge să spună unde își ține banii. Făptașii au fugit din casa bărbatului cu 150.000 de euro și o mașina Audi Q7.

Înșelat de soție cu unul dintre oamenii lui de încredere

Rămasă singură acasă, Marușka nu i-ar fi fost fidelă lui Sandu Geamănu și s-ar fi implicat într-o relație paralelă, chiar cu unul dintre oamenii lui de încredere din Chitila.

Acest lucru ar fi ajuns și la urechile lui Sandu Geamănu, închis foarte departe de casă, tocmai la Penitenciarul Arad. Ca urmare, anul acesta, în luna februarie, a cerut divorțul, la Judecătoria Sectorului 1.

Surse din anturajul deținutului au dezvăluit, pentru Gândul, că deși se află în spatele gratiilor și mai are mulți ani de executat, Sandu Geamănu și-ar fi refăcut viața. În acest sens, bărbatul ar fi reluat legătura cu o fostă iubită din tinerețe, stabilită, în prezent, în Canada. Cei doi ar fi avut o relație înainte ca Sandu Geamănu să o ia de soție pe Izabela.

Sursele citate au precizat că, în prezent, femeia îl ajută cu bani pe deținut și urmează să se căsătorească imediat după ce instanța de judecată va pronunța divorțul lui Sandu Geamănu.

Cununia civilă ar urma să aibă loc la Penitenciarul Arad, în prezența mai multor prieteni și a unui reprezentant al Primăriei, care va oficia căsătoria.

Condamnat la 27 de ani, deținutul Alexandru Ilie speră ca pedeapsa să-i fie redusă, după ce a solicitat revizuirea dosarului de omor. Acesta susține că nu l-a omorât el pe bătrânul în vârstă de 74 de ani, în condițiile în care acesta a decedat după câteva lui de la comiterea tâlhăriei. Totuși, medicii legiști au stabilit că acesta a murit prematur, din cauza loviturilor primite, care, pe lângă mai multe traumatisme craniene și coaste fracturate, suferise și o ruptură de ficat.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Cristian Rizea mina criptomonede pe banii rușilor. Fostul deputat fugar avea legături cu separatiștii din Transnistria

EXCLUSIV | Polițiștii rutieri ridicați de DNA în București, turnați de colegi acuzați de corupție. Ancheta ar fi vizat mai multe persoane

EXCLUSIV | Ce pedeapsă a primit dezvoltatorul imobiliar din Bragadiru acuzat că a agresat sexual o fetiță. Părinții copilului sunt dezamăgiți

EXCLUSIV | O româncă era să moară după ce a făcut operație de micșorare a stomacului în Turcia. „Mi-au dat morfină și mi-au spus că sunt sănătoasă”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York