EXCLUSIV | Marian Vanghelie: „Mă cunosc cu Nuțu Cămătaru. Am fost la el să-mi arate caii, dar nu stăm împreună la șpriț”

Publicat: 24/11/2021, 16:08
Actualizat: 24/11/2021, 16:50

Fostul edil al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat, pentru Gândul, că se cunoaște cu Nuțu Cămătaru, dar nu este prieten cu acesta. Declarația vine în contextul în care celebrul interlop a dezvăluit, în cartea lui Codin Maticiuc, „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, că l-a ajutat pe Vanghelie să devină primar de trei ori.

„De ce să mă ascund?! Mă cunosc cu Nuțu Cămătaru, nu este o rușine asta, dar nu suntem prieteni, nu avem activități comune și nu stăm la șpriț împreună. Eu mă cunosc cu foarte multă lume, am locuit și eu în Ferentari. Toată lumea m-a ajutat să devin primar, că m-au votat mulți”, a spus Marian Vanghelie.

Fostul edil al Sectorului 5 recunoaște că a fost la Nuțu Cămătaru, dar susține că a stat doar în curte, unde interlopul l-a invitat să-i arate caii.

„Eu, în campaniile electorale, mergeam peste tot, și prin Ferentari, și stăteam de vorbă cu toată lumea. Mulți mă invitau la ei în curte. Și Nuțu Cămătaru m-a invitat la el în curte, să-mi arate caii. Am intrat în curte, pentru că eu am fost primarul tuturor. Când am intrat la dânsul în curte, eram deja primar, dar făceam campanie electorală pentru un nou mandat. Eu nu mă ascund de nimic. Eu am recunoscut că pe vremuri vindeam bilete pe bulevard, nu mi-e rușine. Acum, activitățile acestea se numesc afaceri”, a precizat Marian Vanghelie.

În cartea scrisă de Codin Maticiuc, Nuțu Cămătaru mărturisește că l-a ajutat pe Marian Vanghelie să ajungă primar al Sectorului 5 de trei ori, precizări făcute după ce l-a văzut pe fostul edil declarând la un post de televiziune că nu l-a cunoscut niciodată.

„Nu trebuia să fie personaj, nu merită să fie în cartea asta, nu l-aș fi menționat niciodată, dar tocmai l-am văzut pe Marian Vanghelie într-un interviu televizat, cică nu mă cunoaște. Nu mă cunoaște?! Îi mulțumește lui Dumnezeu în fiecare zi că m-a cunoscut și l-am ajutat să ajungă primar de trei ori. L-am primit în casă și de câteva ori a avut nevoie și acum nu mă cunoaște?! Mariane, pe drumul pe care pleci tu, eu mă întorc obosit, și, dacă totuși nu te descurci acolo, să dai un semn”, îi spune Nuțu Cămătaru lui Codin Maticiuc, mărturia fiind prezentată în cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, care a fost lansată miercuri, într-o conferință de presă online, pe canalul său de YouTube.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase