EXCLUSIV | Motivul pentru care cel mai bogat polițist rutier din România și-a bătut soția. Marius Maghiari are un trecut violent

EXCLUSIV | Motivul pentru care cel mai bogat polițist rutier din România și-a bătut soția. Marius Maghiari are un trecut violent
Publicat: 08/04/2023, 08:00

Acuzat că și-a bătut soția cu o piesă de mobilier din răchită, fostul șef al Serviciului Accidente Grave din cadrul Brigăzii Rutiere București a fost audiat de polițiștii Secției 2, după care, pe numele lui, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Surse din anturajul fostului polițist, devenit om de afaceri cu acte în regulă după ce a fost exclus din structurile Poliției Române, au dezvăluit adevăratul motiv pentru care Marius Maghiari a avut ieșirea violentă.

Marius Maghiari a revenit în atenția publică după ce polițiștii bucureșteni ai Secției 2 au emis, pe numele lui, un ordin de protecție provizoriu. Anchetatorii au mers la adresa fostului șef al Serviciului Accidente Grave, după un apel disperat la 112, al soției sale.

În urma audierii ambilor soți a reieșit că, la sfârșitul lunii martie, cei doi s-ar fi certat, iar fostul ofițer de poliție ar fi zgâriat-o pe față, după ce ar fi lovit-o, de mai multe ori, cu un obiect confecționat din nuiele de răchită.

Surse din anturajul fostului șef din Poliția Rutieră au declarat, pentru Gândul, că bărbatul și-ar fi ieșit din minți după ce ar fi aflat că soția lui a postat, pe un site de anunțuri matrimoniale, mai multe fotografii și un mesaj în care spunea că vrea să întâlnească „un tip atletic, cu personalitate, care știe să aprecieze femeile mature”.

Totuși, spun sursele citate, Marius Maghiari ar avea, la rândul său, o relație cu o femeie divorțată.

„La data de 30 martie 2023, în jurul orei 16.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 Poliție au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la adresa de domiciliu, în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către soțul ei.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii l-au depistat pe bărbat și l-au condus la audieri. Întrucât s-a constatat existența un risc eminent, față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, preciza Poliția Capitalei, la solicitarea Gândul.

Femeia a cerut ajutor în instanță

La o zi după intervenția polițiștilor, soția lui Marius Maghiari a depus la instanță o cerere de emitere a unui ordin de protecție, care poate fi aplicat pe o perioadă de cel mult șase luni, judecata urmând să aibă loc în 18 aprilie.

Marius Maghiari a fost unul dintre cei mai controversați ofițeri care au activat în cadrul structurilor de Poliție Rutieră. Cu o declarație de avere din care reieșea că nu deține nimic, acesta locuia într-o vilă, în cartierul Băneasa și era cunoscut faptul că, împreună cu soția lui, controlează un hotel de fițe, tot în zona de nord a orașului. Ca urmare, până la urmă, Agenția Națională de Integritate (ANI) a socotit că Maghiari nu poate justifica aproximativ 100.000 de euro.

La data de 8 iunie 2015, Marius Maghiari a lovit cu mașina o femeie în vârstă de 35 de ani, în zona unei treceri pentru pietoni din apropierea Fântânii Miorița. Polițistul a dus victima la spital și s-a înțeles cu aceasta să spună că a căzut de pe o schelă. Ulterior, femeia a fost chemată în fața procurorilor, care au convins-o să renunțe la înțelegerea pe care o făcuse cu Maghiari și să spună adevărul.

Marius Maghiari a fost condamnat definitiv abia în anul 2021, la 3 ani de închisoare cu suspendare și interzicerea dreptului de a activa în structurile Poliției Române.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Cine este tânărul din Suceava care și-a pierdut viața după ce a fost lovit cu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
O nouă erupție puternică pe suprafața Soarelui! Semnalele radio din Pacific au fost perturbate