EXCLUSIV | PNL Sector 1 demontează o altă ”minciună” a Clotildei Armand. Consilier: ”Promitea că a rezolvat problemele. Oamenii au făcut frigul în Aviației!” (DOCUMENT)

EXCLUSIV | PNL Sector 1 demontează o altă ”minciună” a Clotildei Armand. Consilier: ”Promitea că a rezolvat problemele. Oamenii au făcut frigul în Aviației!” (DOCUMENT)
Publicat: 10/10/2022, 14:22
Actualizat: 11/10/2022, 12:30

Liberalii din Sectorul 1 al Capitalei au prezentat, luni, o ”Carte neagră administrației Clotilde Armand”, printre acuzațiile care i-au fost aduse acesteia fiind și eșecul unui proiect-pilot prin intermediul căruia locuitorii din Cartierul Aviației ar fi trebuit să beneficieze de apă caldă și căldură.

În luna noiembrie a anului 2021, Clotilde Armand anunța implementarea unui proiect care să aibă ca rezultat instalarea și conectarea unor echipamente destinate a încălzi apa la punctele termice cu probleme din Cartierul Aviației.

”Chiar dacă o mare parte din angajaţii de la stat au o minivacanţă în aceste zile, să ştiţi că noi nu stăm deloc. Pentru că nu munceşte nimeni în locul nostru. Astăzi am reuşit să instalăm primele echipamente specializate de încălzire pentru cartierul Aviaţiei.

 Nu puteam să stăm cu mâinile în sân în timp ce locuitorii cartierului Aviaţiei îngheaţă în casă sau nu beneficiază de apă caldă la temperatura optimă, în condiţiile avariilor frecvente la reţea cauzate de nerealizarea la momentul oportun, de către fostele administraţii ale Bucureştiului, a investiţiilor în reabilitarea reţelei termice din Capitală.

Conectarea unor echipamente specializate pentru încălzit apa la punctele termoenergetice cu probleme este soluţia propusă de mine împreună cu specialişti din primărie şi Compania Municipală Termoenergetica”, anunța Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Consilier PNL Sector 1: ”O mică mare demonstrație a minciunii lui Armand”

Daniel Ciungu, consilier PNL la Sectorul 1, a declarat pentru Gândulnimic nu este ceea ce pare a fi, iar proiectul anunțat de Clotilde Armand în toamna anului 2021 nu a fost un succes.

Mai mult, acesta a prezentat și informații primite din partea Termoenergetic SA, iar acestea au arătat, negru pe alb, că respectivul proiect-pilot a funcționat doar 10 zile.

O mică mare demonstrație a minciunii lui Armand. Dacă intrați pe pagina ei de Facebook, în august sau septembrie 2021, promitea că a rezolvat problemele cu frigul în tot cartierul Aviației! Bineînțeles că nu a fost așa și ce a clamat azi la conferința ei ad-hoc este o minciună.

Nu numai că oamenii au făcut frigul în Aviației, dar cele câteva blocuri conectate la punctul termic unde a avut ea generatorul pe motorină la fel au zis, că nu au simțit nicio diferență. Iar sistemul a mers un total de 10 zile toată iarna, potrivit informațiilor furnizate de Termoenergetica”, a declarat consilierul PNL Daniel Ciungu, în exclusivitate pentru Gândul.

Răspunsul transmis de Termoenergetica SA

Consilierul PNL a mai declarat că în cartierul Aviației sunt de 10 ori mai multe blocuri decât cele ”prinse” în proiectul-pilot al Clotildei Armand, însă suplimentul de apă caldă – care a costat 600.000 lei – de care au beneficiat blocurile respective nu înseamnă că ”a rezolvat problema”.

În Aviației, sunt de vreo 10 ori mai multe (n.red. – blocuri), deci ea a dat 10 zile supliment de apă caldă din toată iarna, la 10% din Aviației, care a costat 600.000 de lei Primăria. Nu știm cum a putut justifica plata acelei cantități de motorină. Și zice că a rezolvat problema. Restul sunt detalii, mai zice ea”, încheie consilierul PNL de la Sectorul 1, specificând și că suma de 600.000 de lei a fost plătită de Primăria Sectorului 1, nu de Primăria Sectorului 2, așa cum – greșit – s-a precizat în document.

Blocurile din Cartierul Aviației ”prinse” în proiectul-pilot al Clotildei Armand; NOTĂ – sumele au fost plătite de Primăria Sectorului 1.

Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte