EXCLUSIV | Polițistul căruia un interlop i-a despicat capul cu o sabie, urmărit de ghinioane! Ce nouă lovitură a primit de la viață Ciprian Sfichi

EXCLUSIV | Polițistul căruia un interlop i-a despicat capul cu o sabie, urmărit de ghinioane! Ce nouă lovitură a primit de la viață Ciprian Sfichi
În 2017, în timpul unei descinderi a ”mascaților” la locuința sa, interlopul Alexandru Huțuleac l-a atacat pe fostul luptător SAS Ciprian Sfichi cu o sabie și i-a despicat capul
Publicat: 14/11/2023, 08:30

După ce, în 2017, în timpul unei descinderi, a fost atacat de un interlop cu o sabie și a suferit răni grave la cap și la braț, viața polițistului sucevean Ciprian Sfichi a fost complet dată peste cap. A rămas cu sechele mari în urma loviturilor și încă face recuperare, a fost nevoit să se pensioneze pe caz de boală, iar soția l-a părăsit. Anul trecut, fostul luptător SAS s-a judecat cu cea care i-a fost parteneră de viață pentru programul de vizită al celor două fetițe pe care le au împreună. Acum, femeia l-a acționat în instanță pentru a obține o pensie alimentară mai mare.

În luna decembrie a anului 2017, Ciprian Sfichi, fost luptător SAS (Serviciul de Acţiuni Speciale) în cadrul IPJ Suceava, a fost la un pas de moarte. În timpul unei percheziții la domiciliul unui interlop din Rădăuți, polițistul a fost atacat de acesta cu o sabie. Interlopul a refuzat să deschidă uşa în timpul percheziţiilor, iar ”mascații” au intrat în forţă.

Ciprian Sfichi nu purta cască de protecție, iar lovitura de sabie primită i-a despicat efectiv capul, el suferind leziuni grave și la mâna stângă, pe care a folosit-o pentru a încerca să se apere. Polițistul a ajuns în stare de comă, la spital.

Atacatorul, Alexandru Huțuleac, zis ”Duțu”, a declarat că nu a știut că cei care intră peste el în casă sunt polițiști.

Ciprian Sfichi, care provine dintr-o familie de polițiști, tatăl și fratele urmând aceeași carieră, lucra în Poliție de 12 ani. El era unul dintre cel mai apreciați angajați ai Inspectoratului de Poliției Suceava, ocupând funcția de agent șef adjunct în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Ciprian Sfichi avea 35 de ani când s-a petrecut nefericitul incident, care i-a distrus viața. Era căsătorit și avea împreună cu soția lui două fetițe. Fostul polițist a suferit mai multe intervenții chirurgicale, iar, din cauza gravităţii rănii suferite la cap, medicii au fost foarte rezervaţi în ceea ce priveşte şansele sale de supravieţuire.

S-a pensionat pe caz de boală, cu grad de invaliditate II

Cât a stat pe patul de spital, soția lui i-a fost alături, inclusiv în momentul în care acesta a ieșit din comă. Fericită că soțul ei și-a revenit, primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și sune fetițele pentru a le da vestea mult așteptată. De atunci, însă, căsnicia lui Ciprian Sfichi s-a deteriorat iremediabil.

În septembrie 2018, fostul luptător SAS, care făcuse foarte mult sport și era și instructor de fitness atestat, a fost declarat inapt pentru îndeplinirea serviciului în Poliție, având grad de invaliditate II. El s-a pensionat pe caz de boală și a trecut prin mii de ore de fizioterapie, kinetoterapie, urmând în paralel și numeroase tratamente medicamentoase.

După ce a fost nevoit să pună punct carierei de polițist, Ciprian Sfichi a primit o nouă lovitură, de data acesta în viața de familie. El și soția lui s-au separat, femeia avându-le în grijă pe cele două fetițe, care acum au 10 ani și 12 ani.

Se judecă cu fosta soție, care vrea pensie alimentară mai mare pentru copii

Cei doi nu s-au despărțit în condiții amiabile. Anul trecut, fostul polițist a apelat la instanță pentru a-și putea vedea copiii după un program clar stabilit. Războiul cu fosta soție nu s-a oprit însă aici, iar de curând aceasta l-a chemat în instanță. Femeia vrea ca fostul polițist să plătească o pensie alimentară mai mare pentru cele două fiice minore.

Dincolo de aceste tensiuni din viața de familie, Ciprian Sfichi se luptă în continuare și cu probleme de sănătate, el făcând recuperare și în ziua de azi.

În acest timp, agresorul polițistului, Alexandru Huțuleac, a fost găsit vinovat pentru comiterea infracțiunii de ultraj în forma tentativei de omor, pentru care a primit 15 ani de închisoare. Acesta a mai fost obligat de instanță să-i achite lui Ciprian Sfichi suma de 9.000 de lei, cu titlu de daune materiale, 50.000 de euro, cu titlu de daune morale, și 57.720 de lei, bani pentru tratamentele medicale.

CITEȘTE ȘI:

Polițistul atacat cu sabia de un interlop, operat din nou. Medicul Tudor Ciuhodaru: „Sunt leziuni pe care puțini le văd în viață”. UPDATE

Explicație incredibilă a interlopului care l-a atacat cu sabia pe un polițist. Cum a încercat să scape de arest

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600...
DECLARAȚII EXCLUSIVE | Legătura neștiută dintre Bianca Drăgușanu și Florin Piersic 😲
FOTO. Ce frumoasă e cea mai rapidă femeie din România! Cum reacționează bărbații când o...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander...
BREAKING | Prințul William, detalii de ultimă oră despre Kate Middleton
Mihai Albu, vești devastatoare de la medici. CANCERUL a avansat! Declarații sfâșietoare
Florin Piersic s-a ridicat în picioare după operaţia la genunchi, face glume cu medicii. Următoarele...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Accident teribil la Brașov, între Voila și Făgăraș! Un șofer a murit pe loc după...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Mărturia şocantă a lui Stormy Daniels în procesul împotriva lui Trump nu schimbă opiniile susţinătorilor...
Alertă de gradul 4 pentru 11 și 12 mai! Vine FURTUNA geomagnetică
Informație pentru toți românii cu BULETIN. Ești obligat să respecți dacă pleci din țară în...
Macron, din ce în ce mai înverșunat. Noi declarații alarmante
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică....
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Novak Djokovic, lovit cu o sticlă în cap după victoria de la Roma. Tenismenul s-a...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Spaniolii și indigenii sud-americani vor să recupereze marfa de pe galionul San José, considerat „Sfântul...