EXCLUSIV | Procurorii au vești proaste pentru Florinel Coman. Atacantul FCSB a fost pus sub învinuire, după doi ani

EXCLUSIV | Procurorii au vești proaste pentru Florinel Coman. Atacantul FCSB a fost pus sub învinuire, după doi ani
Publicat: 23/02/2023, 07:00
Actualizat: 23/02/2023, 14:53

Procurorii l-au înștiințat pe atacantul de la FCSB Florinel Coman că a fost pus sub învinuire în dosarul deschis pentru conducere fără permis, în urmă cu doi ani. În cazul fotbalistului, ancheta a avut un parcurs dificil, în condițiile în care a fost nevoie de sprijinul autorităților din Ucraina, dar și din cauza unor demersuri făcute de avocații internaționalului de la FCSB.

Florinel Coman a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere, în 22 februarie 2021, pe Autostrada A2, după ce aparatul radar a indicat că circula cu o viteză de 165 de kilometri pe oră.

După ce a tras pe dreapta, Coman a arătat polițiștilor rutieri traducerea unui document din care reieșea că ar deține un „permis internațional”, eliberat de autoritățile din Ucraina.

După ce au introdus datele fotbalistului în baza de date, polițiștii români au constatat că, de fapt, acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie, cu toate că în așa-zisul document prezentat de sportiv erau trecute categoriile A, B și BE.

Polițiștii rutieri au întocmit pe numele lui Florinel Coman un dosar penal pentru conducere fără permis, după care au întrebat, în scris, autoritățile din Ucraina dacă fotbalistul român a urmat cursurile vreunei școli de șoferi sau a susținut vreun examen practic și teoretic pe teritoriul acestui stat.

Apropiații lui Coman au trimis anchetatorilor caracterizări ale fotbalistului

Cu toate că încă nu începuse războiul din Ucraina, polițiștii din țara vecină au ignorat complet solicitarea venită din partea autorităților române. După invazia Rusiei, șansele ca autoritățile de la Kiev să răspundă au devenit și mai mici.

Surse judiciare au explicat, pentru Gândul, că, în aceste condiții, anchetatorii și-ar fi schimbat strategia și ar fi construit probatoriul bazându-se pe alte dovezi, în așa fel încât fotbalistul să poată fi trimis în fața instanței.

Sursele citate au precizat că, la doi ani de la întocmirea actelor de urmărire penală, Florinel Coman ar fi primit calitatea de inculpat.

Conform anchetatorilor, avocații atacantului de la FCSB ar mai urma să depună la dosar câteva caracterizări semnate de persoane apropiate ale fotbalistului, din care reiese că acesta este un cetățean model, după care va fi întocmit rechizitoriul, iar Coman, care ar fi fost deja audiat de două ori, va fi trimis în judecată.

Înaintea lui Florinel Coman, a fost prins cu un asemenea permis de conducere și interlopul bucureștean Mircea Băluș, zis Nebunu, considerat drept lider al grupării Sportivilor.

În cazul lui Mircea Nebunu, însă, cercetările s-au desfășurat mult mai repede, acesta fiind deja condamnat la un an și o lună de închisoare cu executare. Mircea Băluș nu a fost închis pentru că a reușit să fugă în Italia, acum fiind dat în urmărire internațională.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Fotbalistul preferat al lui Gigi Becali s-a luat la bătaie cu membrii clanului Caran, într-un local de lux din București. Agenții de pază au intervenit în forță

Federația Română de HANDBAL, reacție după ce Cristina Neagu a fost jignită de fanii Rapidului! „Comportamentele jignitoare, agresive şi antisociale vor fi sancţionate ferm”

Gigi Becali, trimis în judecată pentru fraudă la vot: ”Bunul meu simț și legea firii spun că am voie să votez la referendum pentru mii de ani”

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun