EXCLUSIV | Temutul bodyguard Fane Demici, izgonit de Piedone de la conducerea Poliției Locale. Bărbatul a revenit șef la CS Dinamo, secția de rugby

EXCLUSIV | Temutul bodyguard Fane Demici, izgonit de Piedone de la conducerea Poliției Locale. Bărbatul a revenit șef la CS Dinamo, secția de rugby
Ștefan Demici a fost îndepărtat de la conducerea Poliției Locale, de către primarul Cristian Popescu Piedone
Publicat: 27/07/2023, 08:00
Actualizat: 27/07/2023, 11:53

Controversatul ofițer de poliție Ștefan Demici a fost îndepărtat de la conducerea Poliției Locale Sector 5, după ce Cristian Popescu Piedone a fost eliberat din penitenciar și a revenit la Primăria Sectorului 5. Manager al secției de rugby a clubului Dinamo București, Demici fusese adus ca adjunct al Poliției Locale din Primăria lui Piedone, cu numai câteva luni înainte ca edilul să fie eliberat.

Fostul rugbist Ștefan Demici a devenit cunoscut din postura de jucător al clubului Dinamo și component al lotului național. În timpul activității sportive, el a fost încadrat în structura Ministerului Afacerilor Interne și făcut ofițer.

După ce și-a pus ghetele în cui, Ștefan Demici a devenit antrenorul echipei, iar destinul său părea legat definitiv de sportul cu balonul oval. Totuși, calitatea de polițist și antrenor în cadrul clubului Ministerului Afacerilor Interne nu l-a oprit să se învârtă în cercurile alunecoase ale lumii interlope.

Surse din anturajul acestuia susțin de Fane Demici recrutase mai mulți jucători și foști jucători de rugby, pe care îi folosea ca agenți de pază în cluburi, restaurante, cazinouri și pentru paza unor oameni importanți, unii dintre ei nume foarte cunoscute în mediul de afaceri românesc.

În paralel, acesta a devenit și unul dintre ultrașii de temut ai galeriei echipei de fotbal Dinamo. Presa a relatat un incident care a avut loc în septembrie 2019, după ce 30 de ultrași dinamoviști care au ajuns la Timișoara cu avionul, pentru a-și susține echipa la un meci de Cupa României, s-au bătut cu ultrașii timișoreni și chiar ar fi vandalizat o mașină. Ar fi vorba despre gruparea „Supras”, care aparține Peluzei Sud a roș-albilor, din rândurile cărora ar fi făcut parte și Ștefan Demici.

În acest context, numele lui a apărut în mai multe incidente violente, până când modul de viață nesănătos i-ar fi provocat mari necazuri de natură cardiacă. Operat de urgență, pe cord deschis, managerul dinamovist a slăbit mult și părea să se îndrepte către un mod de viață domestic.

Detașarea lui Demici a expirat brusc

În anul 2017, ofițerul Ștefan Demici a avut probleme cu Poliția Animalelor, după ce a aruncat, de la etajul 14, un cățeluș din rasa Shih Tzu, care aparținea unei femei, pe motiv că era beat și animalul îl enerva.

În cele din urmă, polițistul a reușit să ajungă la o înțelegere cu proprietara animalului ucis și a putut să-și continue, nestingherit, activitatea în structurile MAI.

Mai mult, cu numai câteva luni înainte ca instanța să-l pună în libertate pe Cristian Popescu Piedone, Demici a fost detașat de la Dinamo la Primăria Sectorului 5, unde a fost instalat în funcția de adjunct al Poliției Locale.

În momentul în care Piedone a revenit la conducerea Primăriei Sectorului 5, acesta ar fi fost, însă, nevoit să plece. Oficiali din cadrul instituției au declarat, pentru Gândul, că Ștefan Iulian Demici era detașat la Poliția Locală Sector 5, însă, după ce primarul Cristian Popescu Piedone a revenit, detașarea „a expirat” brusc, iar acesta a revenit pe vechea funcție de la CS Dinamo București.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Scene comice cu patru polițiști locali care încătușează un bărbat, în Centrul Vechi. Agenții au căzut unii peste alții!

EXCLUSIV | După falimentul City Insurance și Euroins, service-urile românești se închid pe capete. „Avem datorii de sute de mii de euro la furnizori!”

EXCLUSIV | Patru ani de la cazul Caracal și de la apelurile cutremurătoare la 112. ”Dacă Dincă este condamnat, nu înseamnă că Alexandra e moartă”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Telefonul te înregistrează tot timpul. Trucul prin care scapi de supraveghere
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii