EXCLUSIV VIDEO | Dezvăluiri șocante după tragedia în care au murit tată și fiu. „A vrut să-și plimbe copilul cu ATV-ul împrumutat de la fratele său”

Publicat: 29/05/2023, 19:10

Tragedia care a avut loc în localitatea Cosoba, din județul Giurgiu, în care un bărbat și fiul său de doar nouă ani au murit după ce au intrat cu un ATV într-un stâlp, lasă în urmă suflete îndurerate. Familia pare urmărită de necazuri pentru că, în urmă cu două luni și jumătate, soția bărbatului a murit după o perioadă în care s-a luptat cu o boală necruțătoare: cancerul.

La locul accidentului, plin în urmă cu o zi de echipaje de salvatori, ambulanțe și un elicopter trimis în sprijinul bărbatului și fiului său, au rămas doar candele, ca mărturie a unor vieți pierdute pentru totdeauna.

Gheorghița Ion, care locuiește aproape de locul în care a avut loc cumplitul accident, a povestit pentru Gândul cum a ajuns tatăl să plece cu fiul său pe un ATV care nu era al lui. Băiețelul stătea în fața tatălui său pe ATV atunci când a avut loc impactul. Bărbatul ar fi vrut să-și plimbe copilul cu vehiculul pe care îl împrumutase chiar de la fratele său.

A fost copilul cu tatăl, ATV-ul i-a fost dat de fratele tatălui. A vrut să meargă la pădure și să-l plimbe pe copil. Am înțeles că cel mic a fost în față și au intrat prin grâu, s-a văzut și pe cameră. Cred că a pierdut controlul, nu știu ce s-a întâmplat. A fost o tragedie”, a spus femeia, care locuiește peste drum de locul accidentului.

„A fost o lovitură puternică. Tatăl a murit la scurt timp după impact”

Familia pare a fi lovită de un blestem. În urmă cu doar două luni și jumătate, soția bărbatului a fost răpusă de cancer. De atunci, spun oamenii din zonă, acesta ar fi intrat într-o depresie.

„Lui i-a murit soția acum două luni și jumătate de cancer. A fost o tragedie! Mai are un băiețel de 14 ani. O tragedie în familia aceasta. A fost aici multă lume. A venit și elicopterul. Nu vă spun ce a fost aici. Accidentul a avut loc după-amiază. Eram aici cu copiii și am auzit o bubuitură și am venit toți. A fost lume multă.

Doamne ferește! Să moară soția acum două luni și jumătate, iar acum să moară și copilul și tatăl. Din ce am înțeles eu, tatăl ar fi murit primul, iar copilul era în salvare. A fost lovitura puternică, copilul s-a lovit la cap. A fost o tragedie.

Ambulanța a venit repede, au fost două sau trei mașini, după aceea și elicopterul. A dat lumea telefoane”, a mai spus Gheorghița Ion.

„Fratele lui spunea că el l-a omorât, pentru că i-a împrumutat ATV-ul”

Bărbatul nu avea permis de conducere pentru niciun fel de categorie de vehicule.

„ATV-ul nu era al lui, ci al fratelui. I l-a dat să plimbe copilul. Nu prea știa el să meargă. Acesta era luat de curând de fratele lui. Îmi spunea vecina că fratele care avea ATV-ul zicea că el l-a omorât, pentru că i-a dat ATV-ul. Spunea încontinuu că el l-a omorât.

Ei au vrut să-l îmbărbăteze, pentru că el, săracul, din câte am înțeles din ce mai zicea lumea, căzuse într-o depresie de când i-a murit soția. S-ar putea să fie și chestia asta, zic. Vă dați seama că era afectat”, a adăugat femeia.

„În grija rudelor a rămas un băiat de 14 ani”

Gheorghița Ion spune că, pe drumul spre pădure, șoferii circulă cu viteză. Nu se știe, însă cum a avut loc tragedia. Acum, un copil de 14 ani a rămas orfan și fără fratele cel mic.

„Aici se circulă nebunește. Nebunește se circulă, iar atunci, se vede și pe cameră, nu era absolut nimic. Nu știu dacă a avut viteză, nu știu ce să vă spun.

Copilul cel mare, săracul, am înțeles că era la pește. Aici, la noi, trece un râuleț după pădure. L-o fi anunțat mai târziu, nu știu ce s-a întâmplat. Bunicul copilului, cum ar fi, urla aici. Pe amândoi să îi vadă așa… Zice că ar fi avut o situație foarte bună, băiatul ar fi fost plecat, dar necazul când vine, vine…

Și mama copilului are două luni și jumătate de când a murit, și acum și ei doi. O tragedie! Bărbatul avea 43 de ani, copilul, nouă ani și mai are un băiețel de 14 ani care a rămas singur. Mama avea peste 30 de ani, 36, cred. O tragedie!”, a mai spus femeia.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Imagini dramatice cu momentul în care bărbatul din Giurgiu și fiul lui se izbesc cu ATV-ul de un stâlp. În urma impactului, ambii au murit

FOTO Mesajul plin de durere al soacrei lui Marian, bărbatul care a MURIT în accidentul de ATV din Giurgiu: „Doamne, de ce mi-ai luat copiii?”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200%...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
S-a închis un cunoscut post TV. Nu s-a mai putut face nimic
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Schimbările climatice ar crește numărul de AVC-uri