Familia criminalului din Argeș, condusă pe ultimul drum. „Era o familie liniştită şi cu pregătire profesională”

Familia criminalului din Argeș, condusă pe ultimul drum. Era o familie liniştită şi cu pregătire profesională
Sursa: Profimedia
Publicat: 12/08/2022, 18:23

Trei dintre membrii familiei criminalului din Argeș au fost conduși vineri pe ultimul drum, iar sâmbătă vor fi înmormântați și ceilalți doi. La funeralii a participat și primarul orașului Bascov, localitatea natală a ucigașului.

„A sosit momentul să văd cu adevărat această tragedie. Niciodată nu ne-am dat seama că se poate întâmpla în comuna noastră. Era o familie liniştită şi cu pregătire profesională. Tatăl ucigaşului a fost inginer, mama laborant”, spune primarul Gheorghe Stancu, care a stat de vorbă cu jurnaliştii şi a vorbit despre tragedie.

Slujba de înmormântare pentru mama, tatăl și fratele criminalului a avut loc la biserica din Bascov. Celelalte două victime vor fi conduse pe ultimul drum sâmbătă.

Cinci persoane, printre care și o fetiță în vârstă de 5 ani au murit, marți, după ce ar fi fost ucise cu sălbăticie de un bărbat cu probleme psihice. IPJ Argeș a fost sesizat printr-un apel la 112. Șeful serviciului de Medicină Legală din Argeș, Dan Manu, a declarat că cele 5 victime au fost ucise cu pietre și alte „obiecte tăietoare”.

Victimele au fost găsite în camere, în locuri diferite, cu excepția mamei și a fetiței.

Iorel L. în vârstă de 53 de ani, un bărbat cu grave probleme de sănătate, este principalul suspect al crimei. A fost reținut, marți 9 august, imediat după ce medicul Gheorghe Rusu și-a descoperit întreaga familie masacrată în casă.

Criminalul care a fost diagnosticat de aproape 20 de ani cu o boală psihică i-a convins pe medici de nenumărate ori că este un pacient inofensiv.

Înainte să își omoare propriile rude, într-un mod brutal, ar fi ținut un jurnal minuțios al atrocităților pe care urma să le facă.

Sursa: Obervatornews