FBI a cerut informații din România. Lideri de clanuri și soțiile lor vrăjitoare fac ravagii la Los Angeles

FBI a cerut informații din România. Lideri de clanuri și soțiile lor vrăjitoare fac ravagii la Los Angeles
Publicat: 25/04/2024, 07:00

Mai mulți lideri ai unuia dintre cele mai periculoase clanuri din București au reușit să intre fraudulos în SUA și Canada, unde ar fi înființat adevărate fabrici de bijuterii din aur fals și dispozitive pentru clonarea cardurilor bancare. Totodată, soțiile unora dintre ei, cunoscute ca vrăjitoare, continuă să facă, peste Ocean, același gen de înșelăciuni.

La marginea Sectorului 1, chiar la ieșirea din București spre Chitila, există, departe de cartierele luxoase din centru, o faună infracțională periculoasă, în care și-au făcut loc și multe dintre cele mai cunoscute așa-zise vrăjitoare. Aceste femei au devenit soțiile interlopilor violenți din zonă, iar înșelăciunile prin vrăjitorie au devenit, pentru aceste familii, adevărate fabrici de bani.

Potrivit unor surse judiciare, în urmă cu mai mulți ani, liderii clanului Sadoveanu, din Chitila, au început să plece spre Mexic și de acolo, cu ajutorul unor călăuze, au intrat ilegal în SUA. De pe teritoriul Statelor Unite, românii au început să finanțeze și trecerea ilegală a altor persoane de origine română, fără posibilități materiale, pe care le puneau apoi să cerșească pentru ei. Unul dintre acești traficanți de persoane a fost Alișor Sadoveanu, cel care, de altfel, a și fost împușcat mortal de unul dintre bărbații pe care îi exploata în acest mod. După ce l-a asasinat pe bărbat pe trotuarul unui local din Los Angeles, Florin Răducanu, din Buzău, a dispărut. Acesta a fost reperat, ulterior, în Mexic, însă cu toate că autoritățile americane au pus pe capul lui o recompensă de un milion de dolari, nu mai fost găsit.

Fiii lui Alișor Sadoveanu au ajuns în SUA

Surse judiciare au spus, pentru Gândul, că după moartea lui Alișor, afacerile sale ar fi fost continuate de fiii săi, David și Denis Sadoveanu, care ar fi ajuns, pe rând, la Los Angeles.

Totodată, la Los Angeles au ajuns și vărul lui Alișor, temutul Nat Mincă, și soția lui, vrăjitoarea Roxana Lider, zisă Vanessa. Sursele citate au precizat, pentru Gândul, că prezența lui Nat Mincă nu ar fi trecut neobservată de către autoritățile din SUA, în condițiile în care ar fi apărut informații potrivit cărora Nat s-ar fi impus ca lider în mediile infracționale românești și chiar ar fi pus pe picioare o afacere cu dispozitive pentru copierea datelor de pe cardurile bancare. În acest sens, Mincă ar primi dispozitivele de la un anume Paul Istrate, cunoscut de autoritățile din România drept o persoană aflată în sfera de influență a clanului Sadoveanu.

Nat Mincă a devenit cunoscut publicului la începutul lui august 2020, după moartea lui Emi Pian, ucis la o așa-zisă „gală” de barbut, organizată într-un imobil din Giulești. Chiar dacă Pian a fost înjunghiat de Richard Gheorghe, un membru al clanului Napi, din Sectorul 2, s-a speculat că, în spatele incidentului s-ar fi aflat Nat Mincă, aflat în conflict cu membrii clanului Pian după ce fiul său ar fi luat bani cu dobândă de la aceștia, pentru a juca la cazinou.

Vrăjitoarea Vanessa face „farmece” la Los Angeles

Nici Vanessa nu ar sta degeaba. Femeia și-a făcut deja o pagină de Facebook, în limba engleză, prin intermediul căreia încearcă să racoleze persoane credule, după aceeași rețetă pe care o folosea și în țară. Una dintre victimele celebre ale Roxanei Lider a fost vedeta de televiziune Oana Zăvoranu.

Un alt membru important al clanului Sadoveanu care a plecat în SUA este Ilie Mincă, văr al lui Nat și căsătorit, la rândul lui, cu o vrăjitoare.

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit, pentru Gândul, că autoritățile din SUA ar fi manifestat îngrijorare cu privire la migrația ilegală a grupărilor infracționale din România, care, ani la rând, au fost tolerate în condițiile în care au evitat să se implice în fapte cu violență ori trafic de droguri, limitându-se la infracționalitate electronică, furturi, cerșetorie sau înșelăciuni cu bijuterii din aur fals.


CITEȘTE ȘI:

Paul al României a ajuns la mila prietenilor. Rămas fără milioanele de euro din Ferma Regală și fugit din țară, PRINȚUL trăiește de pe o zi pe alta

Ce l-a omorât, de fapt, pe Costel CORDUNEANU. „Ajunsese să cântărească numai 35 de kilograme!”

Gheorghe Dincă negociază, din pușcărie, cu cei patru copii ai săi. Cine este emisarul MONSTRULUI de la Caracal

Un bărbat ACUZAT de viol le-a arătat polițiștilor un film explicit în care apărea împreună cu victima. Anchetatorii verifică dacă are discernământ

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Mașinile care nu mai trec ITP-ul. Vor pica inspecția tehnică periodică
Nemții nu mai sunt harnici. Ei muncesc puțin și se îmbolnăvesc des
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Marsilia se pregătește să primească flacăra olimpică