Filmul accidentului în care o tânără de 19 ani a murit după ce prietenul său, aflat sub influența drogurilor, a pierdut controlul maşinii. Ce s-a întâmplat, de fapt

Filmul accidentului în care o tânără de 19 ani a murit după ce prietenul său, aflat sub influența drogurilor, a pierdut controlul maşinii. Ce s-a întâmplat, de fapt
Sursa: Facebook
Publicat: 25/12/2022, 22:45
Actualizat: 25/12/2022, 23:15

Martorii au povestit cum s-a întîmplat accidentul din Capitală, în ziua de Crăciun, în care tânără de 19 ani a murit, după ce prietenul său, cu un an mai mic, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat. Poliţiştii au aflat că acesta consumase droguri înainte să se urce la volan.

Brigada Rutieră a fost sesizată duminică, prima zi de Crăciun, în jurul orei 15:17, prin intermediul SNUAU 112 cu privire la un accident de circulație înregistrat pe Șos.Gheorghe Ionescu – Sisești, din sectorul 1.

Un tânăr de 18 ani s-a urcat în maşina de lux împreună cu o prietenă cu un an mai mare. Din motive încă neelucidate de ancheta oficială a Poliției, acesta a ieşit de pe drum şi s-a răsturnat peste două autoturisme parcate pe trotuar. Impactul a fost teribil. Prietena care îl însoţea a murit. În zadar s-au chinuit medicii s-o salveze.

„Cică a ieşit un motocilistst în faţa lui. A vrut să iasă să facă stânga, aici au ei un service. Ăla a venit atât de tare încât n-a putut să pună frână, l-a evitat pe contrasens şi a intrat în bordură şi s-a răsturnat. A fost şi vina motocilistului că trebuia să se asigure de două ori înainte. I-a luat faţa, el s-a pierdut la volan”, a declarat un martor pentru observatornews.ro.

Șoferul era sub influența drogurilor

Partea din faţă a maşinii este complet distrusă. Capota maşinii s-a îndoit ca o foaie de hârtie, iar parbrizul şi geamurile sunt făcute praf.

„Se circulă cu o viteză, ferească sfântul. Ieşeam seara cu căţeluşa noastră pe bulevard. Eu cred că avea peste sută”, spune un alt martor.

Şoferul a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv. Poliţiştii au deschis o anchetă şi trebuie să afle exact ce s-a întâmplat.

Anchetatorii trebuie, din acest punct, să pună probele cap la cap pentru a afla exact cum s-a produs accidentul. Mașina va fi ridicată de la locul accidentului pentru a fi expertizată și, tot în acest fel, polițiștii vor afla cu ce viteză circula șoferul.

Ce spun imaginile de pe camerele de supraveghere

Și imaginile de pe camerele de supraveghere vor fi ridicate pentru a fi analizate. De asemenea, vor fi analizate și probele de sânge ale șoferului pentru că anchetatorii să se lămurească ce a consumat înainte de a se urcă la volan.

Rezultatele autopsiei sunt, de asemenea, importante în anchetă procurorilor. Trupul fetei a fost ridicat de legiști și dus la Institutul de Medicină Legală. Ancheta pentru ucidere din culpă, dar și pentru conducere sub influența drogurilor, este în curs de desfășurare.

Consum ridicat de droguri de sărbători

În contextul în care numărul mare de evenimente organizate, în special în cluburi și restaurante, reprezintă pentru traficanții de stupefiante o bună ocazie pentru câștiguri serioase, surse din rândul polițiștilor antidrog au dezvăluit, pentru Gândul, că există informații potrivit cărora mulți dintre cei care se ocupă de trafic ar fi achiziționat marfă pentru a putea onora numărul mare de comenzi, în special pentru noaptea de Revelion.

Sursele citate au precizat că, pentru acest gen de eveniment, cele mai căutate droguri sunt cele „de petrecere”, adică ecstasy și cocaina. Având în vedere cererea mai mare decât de obicei, există informații că stupefiantele se vor scumpi cu aproximativ 30 la sută.

În același timp, anchetatorii trag și un semnal de alarmă cu privire la faptul că, din dorința de a câștiga mai mult, pe fondul cererii mari, dealerii ar putea să amestece narcoticele cu alte substanțe toxice, pentru a obține o cantitate mai mare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cât costă o manichiură și un tuns simplu înainte de Paște! Prețurile au explodat, în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Andreea Bălan și-a aniversat ziua de nume la spital: ”Ce să zic, la mulți ani!”
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Substanțele toxice din microplastice pot fi absorbite prin piele, arată un studiu