Fiul lui Victor Socaciu, dezvăluiri după moartea tatălui său. Ce i-a spus artistul când au vorbit pentru ultima dată

Fiul lui Victor Socaciu, dezvăluiri după moartea tatălui său. Ce i-a spus artistul când au vorbit pentru ultima dată
Sursă foto: Alexandra Pandrea/Gândul
Publicat: 29/12/2021, 17:42

Victoraș, fiul Marinei Almășan și al regretatului artist folk, a făcut primele declarații după moartea lui Victor Socaciu. Tânărul a mărturisit că și-ar fi dorit să vadă mai mulți oameni care să vină să-și ia rămas-bun de la artist și a vorbit și despre ultima conversație pe care a avut-o cu tatăl său, în urmă cu 3 săptămâni.

„Ar fi fost frumos să fie mai multă lume, dar cei care au fost au fost cei mai de preț și cei mai apropiați oameni ai lui. Asta e tot ce contează până la urmă. Mama a fost acolo. M-a sunat sora mea, Iulia, eu eram la munte când am aflat. Când am aflat alaltăieri, am venit direct aici… Prima persoană pe care am sunat-o a fost mama, i-am zis la telefon. A fost și e în continuare lângă mine așa cum a fost în toți acești ani și îi mulțumesc foarte mult”, a spus fiul lui Victor Socaciu jurnaliștilor aflați la Camera Deputaților, acolo unde a fost depus, miercuri, trupul neînsuflețit al artistului.

Tânărul spune că starea de sănătate a tatălui său a început să se deterioreze de când a fost infectat cu COVID-19.

Victor Socaciu, tatăl meu și tatăl nostru, a fost exact așa cum a vrut, a trăit așa cum a vrut, a trăit viața din plin. Are trei copii, a fost foarte mândru de toți trei, sunt sigur că s-a dus împăcat. Am foarte multe amintiri cu el de pe la concertele lui, de prin vacanțe. Am știut de când a suferit de COVID, a rămas cu sechele, de atunci starea lui de sănătate s-a dus în jos”, a mai spus fiul lui Victor Socaciu.

„Mi-a zis că o să se ducă la concert”

Fiul lui Victor Socaciu a mărturisit că ultima dată l-a văzut în urmă cu două luni, în casa pe care acesta o are la Cornu. Artistul folk slăbise peste 20 de kilograme, după cum mărturisește băiatul Marinei Almășan.

„Ultima oară m-am văzut cu el acum două luni la casa lui de la Cornu, slăbise 20 și ceva de kilograme. De atunci m-a lovit un gând, m-a lovit viața din plin, am realizat că trebuie să trăiesc cu gândul că trebuie să se ducă. Având așa starea de sănătate foarte rea, până în ultimul moment a cântat, a compus, a făcut ce a iubit. (…) Ultima oară când am vorbit cu tata a fost acum trei săptămâni, l-am sunat într-o seară și a zis că e în spital și că are o procedură la plămâni și că nu e nimic grav. Mi-a zis că o să se ducă la concert, că avea un concert pe 3 decembrie”, a mai spus fiul lui Victor Socaciu la Antena Stars.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al cântărețului Victor Socaciu a fost depus, miercuri, la Camera Deputaţilor, în foaierul din faţa intrării C1, pentru că artistul a fost și deputat. El va fi înmormântat, joi, în comuna Cornu, locul unde acesta și-a petrecut ultimii 10 ani din viață.