Florin Cîțu, tricou cu trupă rock în ziua vaccinării! Ce trupă ascultă premierul (FOTO)

Florin Cîțu, tricou cu trupă rock în ziua vaccinării! Ce trupă ascultă premierul (FOTO)
Florin Cîțu, tricou cu trupă rock în ziua vaccinării! Ce trupă ascultă premierul (FOTO)
Publicat: 07/02/2021, 14:49
Actualizat: 07/02/2021, 17:17

Sâmbătă, în ziua vaccinării anti-COVID, premierul Florin Cîțu a purtat un tricou cu numele unei trupe rock celebre din SUA.

Se pare că Florin Cîțu este fan al trupei „FOO FIGHTERS”, din a cărei componență face parte și fostul toboșar de la „Nirvana”, Dave Grohl.

Stiliștii și jurnaliștii au comentat asupra deciziei lui Florin Cîțu de a purta un asemenea tricou la vaccinare.

„Premierul era într-o sâmbătă, în weekend, într-o ținută relaxată. Pe de altă parte, recunosc cu un tricou inscripționat cu un band rock nu mi se pare cea mai bună opțiune. Putea fi un tricou simplu, putea fi orice altceva, dar nu un tricou inscrip cu un band rock”, a declarat stilistul Adina Buzatu, la Realitatea Plus.

Pe de altă parte, gazetarii cred că prim-ministrul a arătat că nu trebuie să fii mereu „apretat” pentru a avea o imagine bună. ,,Am avut zeci de ani premieri la cravată, dar cu creierul în chiloți. Apretați și scrobiți, de teamă probabil că nu mai au competență dacă le dispare morga. Bravo, Cîțu!“, a scris Lucian Mîndruță pe Facebook.

Dragoş Damian, CEO Terapia Cluj, îl liniștește pe Florin Cîţu, după ce premierul a anunțat fabricarea vaccinului anti-COVID în România: “Nu există în țară tehnologie!”

Dragoş Damian, CEO Terapia Cluj, anunță că fabricarea vaccinului anti-COVID în România este, în clipa de față, imposibilă, din cauza faptului că, pur și simplu, nu există tehnologie.

Florin Cîțu a primit rapelul împotriva COVID-19, iar înainte de a părăsi Spitalul Militar a anunțat că România poartă negocieri la nivelul Comisiei Europene pentru a primi acceptul să producă unul dintre vaccinuri la Institutul “Cantacuzino” din Capitală.

Florin Cîțu: Nu iau în acest moment în calcul o remaniere guvernamentală

Premierul Florin Cîțu a declarat sâmbătă că în acest moment nu ia în calcul o remaniere guvernamentală și a adăugat că în fiecare zi coaliția aflată la guvernare este mai puternică.

Declarația a fost făcută la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, acolo unde premierului Florin Cîțu i-a fost administrat rapelul vaccinului împotriva COVID-19, informează B1.ro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase