FOTO | Accident grav în Vâlcea. O maşină şi un TIR încărcat cu autoturisme s-au ciocnit. Un copil de 7 ani și o femeie au fost răniți

FOTO | Accident grav în Vâlcea. O maşină şi un TIR încărcat cu autoturisme s-au ciocnit. Un copil de 7 ani și o femeie au fost răniți
Publicat: 23/05/2022, 10:59
Actualizat: 23/05/2022, 11:00

Un accident grav a avut loc, luni dimineața, în județul Vâlcea. O maşină şi un TIR încărcat cu autoturisme s-au ciocnit, în urma impactului un copil de 7 ani și o femeie fiind răniți.

„Polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe Drumul Național 7, în localitatea Seaca. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, pe Drumul Național 7, la km 191 + 360m, în localitatea Seaca, a avut loc un eveniment rutier în care este implicat un autoturism și un autocamion, fiind vorba de o coliziune frontală”, a transmis Poliția Vâlcea.

În urma impactului, două persoane au fost rănite.

„Angajații din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați să intervină în localitatea Călimănești, pe DN 7 unde, un autoturism a intrat într-un autocamion încărcat cu autoturisme. Din spusele apelantului, în urmă impactului au rezultat două victime din care: o femeie încarcerată și un copil de aproximativ 7 ani, scos din autoturism. Ambele victime sunt conștiente.

La fața locului acționează trei echipaje ale ISU (unul de descarcerare, unul SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă”, conform ISU Vâlcea.

Traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri

Femeia a fost preluată de ambulanță.

„Aceasta este conștienta, prezintă multiple fracturi la nivelul membrelor inferioare. Este evaluata de SAJ”, menționează ISU.

Traficul este blocat total momentan.

Polițiștii Serviciului Rutier fac verificări la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii evenimentului rutier.

Citește și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult