FOTO – VIDEO | Doi copii, de 10 și 12 ani, au căzut în râul Bistrița. Unul dintre ei a fost scos în viață, cel de-al doilea, în stop cardio-respirator

Publicat: 14/08/2022, 09:34
Actualizat: 14/08/2022, 10:10

Tragedie în județul Bacău. Doi copii, de 10 și 12 ani, au căzut în râul Bistrița. Unul dintre ei a fost scos din apă în viață, însă pentru cel de-al doilea a fost prea târziu, fiind deja în stop cardio-respirator.

Apelul la 112 a fost dat de o tânără de 19 ani, în jurul orei 02:50, care a anunțat că doi copii au căzut în râul Bistrița, în zona Insulei de Agrement Bacău. La fața locului au plecat mai multe echipaje de salvatori: o ambulanță, o autospecială de scafandri și o barcă.

„Primul minor (sex masculin, 12 ani) a fost găsit de către echipajele de intervenție, conștient preluat de ambulanța SAJ. Al doilea minor a fost găsit în stare de inconștiență”, a transmis ISU Bacău.

Deocamdată, nu s-au stabilit condiţiile în care s-a produs incidentul.

„Polițiștii continuă cercetările in acest caz, in vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, a transmis IPJ Bacău.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase