FOTO & VIDEO / Vlad Zamfirescu a făcut NUNTA cu Diana Roman. Petrecere pe cinste cu invitați unul și unul!

Publicat: 11/09/2023, 13:30

Actorul și regizorul Vlad Zamfirescu, în vârstă de 49 de ani, a făcut nunta cu actrița Diana Roman, în vârstă de 32 de ani. Evenimentul a fost unul foarte frumos, cu invitați unul și unul.

Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai de succes actori români. În plan personal, Florin Zamfirescu formează un cuplu în prezent cu Daciana Toma, de profesie medic. Însă, anterior, Florin Zamfirescu a mai fost căsătorit de trei ori, ultima oară cu actrița Cătălina Mustață. Mariajul lor a durat 20 de ani, cei doi divorțând în anul 2012. Artistul are doi copi, Vlad și Ștefana, care l-au făcut bunic.

În weekend, fiul lui Florin Zamfirescu, Vlad Zamfirescu, a făcut nunta cu aleasa inimii sale, Diana Roman. Povestea de dragoste dintre Vlad Zamfirescu și Diana Roman a devenit publică în decembrie 2021, imediat după divorțul secret de fosta soție Mihaela, cu care actorul are doi copii Ștefan și Matei. Cei doi au făcut cununia civilă în luna mai.

În data de 9 septembrie 2023, Vlad Zamfirescu și Diana Roman au făcut cununia religioasă, la Parohia Oțetari. Nașii celor doi sunt valentin Teodosiu și soția sa, Luminița Erga. petrecerea de nuntă a avut loc pe terasa teatrului Național din Capitală și a fost una de vis.

Invitații au fost unul și unul actori cunoscuți ai scenei românești, printre care s-au numărat Medeea Marinescu, Elvira Deatcu, Marius Manole și mulți alții.

”Bucuria de a fi alaturi de DIANA ROMAN si Vlad Zamfirescu in cea mai importanta zi a vietii lor!!! Sa fiti fericiti!!!”, a transmis Medeea Marinescu în mediul online. Aceasta a dat publiccității și câteva imagini de la petrecerea de nuntă.


”Cea mai tare noapte, la cea mai tare nuntă, cu cei mai mișto și cei mai ai noștri: Diana Roman si Vlad Zamfirescu ! Casă de beton! ❤️”, a scris Ana Odagiu pe contul său de soializare. Aceasta a cântat alături de sora sa la eveniment.

Adina Buzatu l-a îmbrăcat pe Vla Zamfirescu în ziua nunții

Stilista Adina Buzatu a fost cea care l-a îmbrăcat pe Vlad Zamfirscu în ziua nunții.

„Ne cunoaștem de mulți ani, am și lucrat la proiecte împreună, era normal să aibă încredere în mine când venea vorba de ținuta pentru un moment atât de important. A mers pe mâna mea 100%, fără o secundă de ezitare când, luând în calcul aspectul fixzic, locația și stilul petrecerii, am înlocuit smokingul negru cu un dinner jacket gri- perlat, cu revere din mătase naturală ton sur ton. Culoarea îi flatează cromatica punându-i în evidență ochii. Am ales ansamblul monocrom în nonculoarea negru format din pantofi, pantaloni și vestă care, pe lângă efectul vizual excepțional asupra siluetei și staturii, conferă ținutei un aer retro modern de Great Gatsby contemporan. În aceeași idee, am înlocuit papionul cu cravata realizată manual din mătase naturală, pusă în evidență de acul de guler al cămășii desprins și el din tendințele perioadei interbelice”, a declarat Adina Buzatu pentru click.ro.

”Alegerea ținutei a avut loc la magazinul nostru din Băneasa și a durat zece minute, eu având deja toate informațiile în detaliu despre rochie și eveniment de la Diana.Au venit împreună, de mână, veseli și nerăbdători și, deși nu se așteptau la piesele alese, au fost încântați încă din primul moment mai ales că potrivirea din punct de vedere stilistic cu rochia superbă a Dianei era perfectă. Vlad a adoptat o ținută de dandy modernm iar Diana a arătat excepțional într-o rochie aparent simplă, dar cu o volumetrie și o realizare care i-au pus în evidență frumusețea și naturalețea”, a mai spus stilista.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Ce pește e indicat în ziua de Florii. Recomandare pentru cei care au postit
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?