Replici acide între actorul Florin Zamfirescu și George Burcea! „Joacă prin paturi rol de Casanova…” / „Dacă nu mă anunța un coleg de postarea dvs…”

Replici acide între actorul Florin Zamfirescu și George Burcea! „Joacă prin paturi rol de Casanova...” / „Dacă nu mă anunța un coleg de postarea dvs...”
Replici acide între actorul Florin Zamfirescu și George Burcea! „Joacă prin paturi rol de Casanova...” / „Dacă nu mă anunța un coleg de postarea dvs...” / Foto: Facebook Florin Zamfirescu / Facebook George Burcea
Publicat: 29/12/2020, 09:19

Zilele trecute, actorul Florin Zamfirescu a postat pe Facebook un mesaj dur despre George Burcea, spunând că acesta „joacă prin paturi rol de Casanova”. Iubitul Vivianei Sposub i-a răspuns public, tot prin intermediul social media.

„Dragilor, cine este actorul George Burcea? Ce roluri a jucat în scurta-i carieră? Joacă prin paturi rol de Casanova? Am căutat pe internet şi nu am găsit niciun actor cu numele ăsta. De ce jigniţi această breaslă? Nu mai aveţi nevoie de ea?”, a notat Florin Zamfirescu.

George Burcea i-a răspuns tot pe Facebook, într-un mesaj cuprinzător

„Ziua bună, domnule profesor Florin Zamfirescu și sărbători cu sănătate, liniște și înțelepciune să aveți. Dacă nu mă anunța un coleg de postarea dumneavoastră, nu o vedeam nici în următorii 10 ani – când probabil avea să fie prea târziu pentru unii dintre noi. Dar ghinionul dvs s-a numit actorul Gigi și implicit eu, «actorul» George Burcea care, domnule profesor, a absolvit chiar la ai dumneavoastră colegi de la IATC/ ATF/UNATC, în perioada în care dumneavoastră vă pregăteați de o pensionare ușoară, domnule.

Să fiu mai exact, se întâmpla în 2015, stimabile, iar de atunci am fãcut și eu ce am putut și să știți că sunt mândru de mine și chiar țin capul sus, nu ca alții de la institut care n-au știut decât să-l vandalizeze, iar mai apoi să-l abandoneze.

Domnule profesor, am și filmat împreună la un moment dat, dar vă înțeleg atât bătrânețea, cât și nepăsarea către colegi sau viitori colegi pe care i-ați antrenat chiar dvs, domnule.

Din păcate, la facultate tronează de mulți ani atât incapacitatea celor care conduc și predau la această institutie, cât și lipsa de sânge în instalație pe care cu toții ar fi trebuit cumva, cândva… să îl dețină. Bineînțeles că dacă acești profesori vin plini de frustrare la facultate, vor face fix o bășină cu acești copii, căci am văzut cu propriii ochi cum încrâncenarea colegilor dvs ( profesorii) bătea statutul de tutore pe care aceștia aveau OBLIGAȚIA să și-l asume, căci erau plătiți de stat sau chiar de noi. Nu aș dori să scriu mult nici despre nepotismul care a tronat zeci de ani, stimabile”, este o parte din mesajul lui George Burcea postat pe Facebook.

Conflict deschis între generațiile de actori! Bucur versus Diaconu

Scandalul dintre actorii Dragoș Bucur și Mircea Diaconu (ultimul candidat la prezidențiale) s-a iscat în noiembrie 2019. Bucur a susținut că, într-un turneu de teatru de la Viena, a dormit în holul instituției, din cauza lui Diaconu. Prezidențiabilul a declarat însă că și el a avut parte de același loc de odihnă.

Bucur a reacționat după ce Diaconu a venit la Adevărul Live, unde a spus că pretenția actorului mai tânăr de a dormi într-un pat este un moft.

Diaconu l-a atacat pe Bucur și a spus că acesta a ales să se reorienteze spre altceva, pentru a câștiga mai mulți bani, respectiv 6.000 de euro (referindu-se la emisiunea „Visuri la cheie” de la Pro Tv).

Bucur a afirmat însă că Diaconu a dormit în cabină, în pat, alături de fiul său, deși acesta din urmă nu juca în niciun spectacol.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult