George Buhnici, derapaj din 2021: „Mă uitam în jos, la o doamnă mai săracă decât mine, care mânca o merdenea. O femeie ușor supraponderală. Nu simţi că este ceva în neregulă cu viaţa ta?” | VIDEO

Publicat: 29/07/2022, 11:59

Vloggerul George Buhnici, care recent a stârnit un scandal uriaș după ce a declarat că nu dorește să vadă pe plajă femei cu celulită și vergeturi și s-a declarat mândru de soția sa, care „arată ca o minoră”, nu se află la prima abatere de acest tip.

Invitat anul trecut, în octombrie, la podcastul lui DJ Gojira, pe canalul de YouTube Happyfish „Aproximativ discuţii”, George Buhnici a declarat că are un obicei „de a privi oamenii, la felul cum arată şi a-şi imagina lucruri”.

Cu doar o lună înainte de declarațiile controversate de la Neversea, Buhnici a fost numit „dolofan” de către Vali Petcu, cunoscut sub pseudonimul „Zoso”, iar la acea vreme, Buhnici a spus că nu a făcut niciodată referire la corpul cuiva sau la felul în care arată. Fostul realizator TV este, însă, contrazis de un fragment din podcastul din 2021.

„Mă uitam de pe scara rulantă în jos, la o doamnă mai săracă decât mine, care se vedea clar că era într-o uniformă de femeie de serviciu care îşi terminase tura şi stătea liniştită, aşa cumva, jenată, pe un colţ pe o băncuţă în mall, mâncând o merdenea. O femeie uşor supraponderală”, a povestit el.

Ulterior, Buhnici l-a întrebat pe Gojira ce ar simți dacă ar vedea o astfel de imagine. „Nimic”, răspunde acesta din urmă, potrivit Adevărul.

„Eu am prostul obicei să mă uit la oameni şi îmi imaginez chestii şi mă gândesc, fac chestia asta. Eu ca un om care a slăbit şi pot să privesc de sus de pe scara rulantă mă gândeam „bă, serios, nu simţi că e ceva în neregulă în viaţa ta: Ţi s-a făcut fomiţă şi aveai nevoie de o gustărică şi tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine nişte făină cu ulei? Dar o felie de pâine cu una de salam între? Sandviciurile în România sunt pe cale de dispariţie, toată lumea mănâncă, ori un burger, ori o merdenea, ori altfel de „c***t împachetat prăjit la ulei din ăsta.

Dar cu toate astea dacă îi întrebi pe oamenii ăia viaţa e grea, mâncarea e scumpă, viaţa e greu în general. Bă, dar două felii de pâine cu ceva între ele… fă-ţi un sandvici, ţi-e sete, bea apă. Ce beau bunicii tăi când le era sete? Apă, ţuică, vin. Ţine-o pe natural”, a afirmat George Buhnici.

George Buhnici și-a cerut scuze pentru afirmațiile de la Neversea

George Buhnici și-a cerut scuze, într-o intervenție video pe YouTube, pentru declarațiile controversate făcute la Neversea, în cadrul unei emisiuni tv, când a vorbit despre femeile care vin la mare, deși au „vergeturi” și și-a lăudat soția pentru că încă arată „ca o minoră”. „Iertați-mă, doamnelor!”, este mesajul central al lui Buhnici, care recunoaște că scandalul mediatic l-a costat scump și încă plătește polițele pentru afirmațiile sale scandaloase.

„Aș vrea să vă spun că, în urma celebrului interviu pe care l-am dat în urmă cu două săptămâni, am primit acuzații și chiar amenințări din cele mai dure și mai serioase. Și m-am gândit foarte serios la ce am de făcut în perioada următoare.

O să o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost, nu am această scuză. Eram poate doar euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă. Dar asta nu scuză nimic”, spune George Buhnici

„Mai dați pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

George Buhnici a făcut declarațiile șocante în cadrul emisiunii Xtra Night Show, în timp ce se afla la festivalul Neversea. Mai mult, acesta nu și-a cerut scuze imediat după afirmații, ci a spus doar că „nu poate opri trollii”.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am.

Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat Buhnici.

„Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a mai spus Buhnici, la momentul respectiv.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului