Horoscop săptămâna 14 – 20 martie 2022. „Fecioarele” pun punct unei etape din viața lor

Horoscop săptămâna 14 - 20 martie 2022. „Fecioarele” pun punct unei etape din viața lor
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 13/03/2022, 20:41

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 martie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 14 – 20 martie 2022 ne oferă ocazia unor schimbări legate de stil de viață și muncă, dar și relaționale și financiare.

Săptămâna 14 – 20 martie 2022 este marcată de Luna Plină din zodia Fecioară, o lunație care ne îndeamnă la curățenie, atât la propriu, cât și la figurat. Este momentul să culegem roadele muncii noastre din ultima jumătate de an și să închidem o etapă.

Această Lună Plină, care se petrece pe 18 martie, ne îndeamnă la modul general să eliminăm din viața noastră tot ce este toxic, să ne preocupăm de vindecarea noastră și să ne schimbăm stilul de viață cu unul mai sănătos.

Totodată, Mercur din zodia Pești și Uranus din Taur formează un aspect de susținere care ne stimulează să gândim diferit și să avem idei bune, să găsim soluții, chiar intuitive, mai ales la problemele de natură financiară.

În weekend, planeta iubirii și a banilor, Venus din zodia Vărsător formează un careu cu Uranus, planeta neprevăzutului, iar acest context astrologic poate aduce schimbări bruște, răsturnări de situație în relații, chiar și rupturi neașteptate.

Săptămâna se încheie cu intrarea Soarelui în zodia Berbec, ceea ce din punct de vedere astronomic reprezintă echinocțiul de primăvară.

Cu alte cuvinte, începe Noul An astrologic și timp de o lună, Soarele va revărsa asupra noastră mai multă energie, vitalitate, curaj, ambiție, dinamism și impulsivitate. De evitat acțiunile riscante.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 14 – 20 martie 2022

Săptămâna aceasta este favorabilă discuțiilor pe teme financiare, însă te poți aștepta ca lucrurile să nu iasă chiar așa cum vrei tu. Ai grijă și la tensiunile cu prietenii și adaptează-te dacă planurile se schimbă. Chiar și în relații pot să apară surpize neașteptate și mai puțin plăcute. Va fi nevoie să-ți delimitezi spațiul tău și spațiul partenerului. Luna Plină te îndeamnă să-ți schimbi programul de muncă, rutina zilnică și să abordezi un stil de viață mai sănătos.

Horoscop săptămânal Taur: 14 – 20 martie 2022

Dorința de ibertate și independență este mare și vei deveni destul de nesupus și capabil să faci schimbări importante în viața ta. Poți încep cu o relație sentimentală care nu are viitor. Totuși, ești și iertător și poți trece mai ușor un hop sentimental. Profesinal te poți aștepta la tensiuni cu superiorii și nu este exclus să te simți acaparat de responsabilități și să închei ceea ce nu-ți mai este pe plac și-ți răpește prea mult timp.

Horoscop săptămânal Gemeni: 14 – 20 martie 2022

Săptămâna aceasta poți avea parte de răsturnări de situație în viața sentimentală și secrete pot ieși la suprafață. Chestiuni nerezolvate din trecut pot fi readuse pe masa de discuție. Ai grijă la tendința de a-ți idealiza partenerul. Ar trebui să te pui petine pe primul loc. Profesional, simți să ieși în față, să te afirmi și vei depăși cu bine stresul. Încearcă să găsești un echilibru între carieră și familie.

Horoscop săptămânal Rac: 14 – 20 martie 2022

Începi să vezi viața mult mai diferit decât până acum și ești deschis să schimbi principii și convingeri. Poți primi sprijin de la prieteni sau mentori. Acest context îi stimulează  pe mulți nativi să-și schimbe unele decizii sau să ia decizii de viitor diferite de cele de până acum. S-ar putea ca în cuplu să fie mai tensionată săptămâna aceasta, dacă partenerul nu gândește la fel ca tine și nu are aceleași planuri de viitor ca tine.

Horoscop săptămânal Leu: 14 – 20 martie 2022

Săptămâna aceasta are impact profesional destul de mare asupra ta, în sensul că te vei vedea nevoit să ieși în față. Discuțiile cu superiorii pot fi constructive, dar și aceștia îți cer unele schimbări. Ai șansa astfel să-ți schimbi modul în care-ți câștigi banii, poate chiar să-ți crești randamentul la muncă. În cuplu, unii nativi pot fi surpinși de atitudinea partenerului și în unele cazuri, unde nu e loc de compromis, se poate ajunge chiar și la o ruptură de relație..

Horoscop săptămânal Fecioară: 14 – 20 martie 2022

Ești gazda Lunii Pline din zodia ta așa că te poți aștepta la mai multă agitație interioară, neliniști și oboseală în a doua parte a săptămânii. Totuși, ai ocazia acum să pui punct unui capitol, să culegi roadele și să mergi mai departe. Evită să te cerți cu colegii și să te suprasoliciți cu munca. În cuplu te bucură faptul că ai aceeași viziune și împărtășești aceleași idealuri cu partenerul de viață. Vei căpăta mai multă încredere în relația ta.

Horoscop săptămânal Balanță: 14 – 20 martie 2022

Săptămâna aceasta poate veni cu stări de agitație, irascibilitate și oboseală peste măsură, mai ales de natură cronică, iar contextul se poate amplifica spre weekend. Partea cu plus este că poți descoperi tratamente și remedii eficiente pentru a te vindeca și poți depăși trecutul, poți ierta și te poți deschide mai mult către credință și spiritualitate. În plan sentimental, pot avea parte de surprize și schimbări bruște care să te cam debusoleze.

Horoscop săptămânal Scorpion: 14 – 20 martie 2022

Poți fi surprins să vezi cum un flirt prinde contur și ai șanse să cucerești mai ușor, însă în cuplu nu merge la fel de bine situația. S-ar putea să ai parte de schimbări bruște ale partenerului sau de tensiuni cu familia, mai ales dacă locuiești sub același acoperiș cu aceștia. În weekend poți roadele unui proiect, unei asocieri și ai șansa să ieși și să se reapropie de prieteni.

Horoscop săptămânal Săgetător: 14 – 20 martie 2022

Este o săptămână mai agitată pentru tine și s-ar putea să te cerți cu familia, cu superiorii și să iei niște decizii bruște care vizează munca sau rutina zilnică, programul tău. Starea de sănătate poate fi unul din motivele pentru care faci această schimbare. Ține cont că echilibrul între casă și familie este important acum. Ai șanse să culegi roadele muncii tale și să îți consolidezi poziția profesională.

Horoscop săptămânal Capricorn: 14 – 20 martie 2022

Ești foarte deschis în dialog săptămâna aceasta și îi poți surpinde pe cei din jur cu ceea ce spui. Ai idei inedite și găsești soluții ingenioase. Un dialog cu cineva drag te poate surprinde, iar unii nativi pot primi vești neașteptat de bune. Posibile suprinze sentimentale sau care vin din partea copiilor. Evită să fac speculă financiară și să cheltuiești prea mult pe plăceri, fie ale tale, fie pentru cei dragi.

Horoscop săptămânal Vărsător: 14 – 20 martie 2022

Săptămâna aceasta ești mai agitat și simți nevoia unei schimbări în viața ta. S-ar putea ca relațiile cu familia să nu fie deloc ușoare și din cauza asta nici starea ta generală să nu fie prea bună. Unii nativi pot face cheltuieli neplanificate pentru casă și cei dragi, iar alții pot căuta soluții de creștere a veniturilor. Este o perioadă bună să stopezi pierderea de resurse și să devii eficient în conservarea unor bunuri.

Horoscop săptămânal Pești: 14 – 20 martie 2022

Dacă va trebui să porți discuții, negocieri, discursui, interviuri, s-ar putea să fii destul de direct și să-i lași pe cei din fața ta cu gura căscată. În weekend ești mai agitat și oboseala cronică își poate spune cuvântul. Te pot confrunta cu o stare de neliniște interioară și lipsă de concentrare. Tot atunci poți afla/dezvălui secrete sau pot spune lucruri pe care apoi să le regrete. Ține comt că Luna Plină din Fecioară din data de 18 martie se va petrece în sectorul relațiilor tale și poate încheia o etapă în viața de cuplu.

.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
S-a aflat ce a făcut Ion Iliescu. A fost nevoie de aproape 30 de ani...
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete