Horoscop săptămâna 18 – 24 aprilie 2022. Berbecii pot face cheltuieli neprevăzute

Horoscop săptămâna 18 - 24 aprilie 2022. Berbecii pot face cheltuieli neprevăzute
Publicat: 18/04/2022, 07:30
Actualizat: 18/04/2022, 07:32

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 aprilie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 18 – 24 aprilie 2022 ne oferă ocazia îmbunătățirii relațiilor cu cei dragi.

Săptămâna 18 – 24 aprilie 2022 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Taur, încă de miercuri dimineața. Acest context va activa puternic energia serioasă a Taurului și astfel și noi vom deveni mai practici, mai muncitori, dar și mai stabili și statornici în sentimentele noastre. Totodată, din punct de vedere financiar vom căuta siguranța. Totodată, Mercur din zodia Taur și Uranus vor face o conjuncție, deci ne putem aștepta la surprize în relațiile noastre, dar și la situații neașteptate cu impact financiar, la vești surprinzătoare și la o doză mai mare de instabilitate și agitație mentală. Ziua de Paște poate fi mai tensionată, dat fiind că Mercur este în cuadratură cu Pluto, dar putem găsi ușor armonia, dat fiind că Mercur este și în sextil cu Neptun.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 aprilie 2022

Săptămâna aceasta trebuie să ai mai multă grijă la finanțele tale. Conjuncția se produce în sectorul financiar, luminat de miercuri de Soare, și asta îți poate aduce surprize, evenimente pe care nu le-ai prevăzut, posibil chiar și cheltuieli neplanificate, dar și idei ingenioase de a-ți crește veniturile. Totodată, s-ar putea să fii mai stimulat să-ți lucrezi talentele, să scoți bani datorită abilităților tale.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 aprilie 2022

Mercur, guvernatorul iubirii tale, va face conjuncție cu Uranus, aspect care îți poate aduce discuții neașteptate cu persona iubită sau cu copiii, situații neprevăzute în plan personal și sentimental. Soarele intră și el în zodia ta prin urmare te vei bucura de o perioadă plină de energie, vitalitate, poftă de viață și starea ta de sănătate se va îmbunătăți considerabil. Mulți nativi vor dori să facă schimbări de look, de garderobă și se vor preocupa mai mult de felul în care arată, dar și de sănătatea lor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 aprilie 2022

Săptămâna aceasta Mercur, guvernatorul lor, se află în conjuncție cu Uranus, aspect care poate aduce un dialog cu un fost partener de viață sau reluarea unei relații cu cineva din trecut. Secrete pot ieși acum la suprafață. Sunt nativi care pot avea parte de frământări interioare și, implicit, de insomnii, de agitație interioară și ar trebui să se odihnească mai mult pentru a evita epuizarea.

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 aprilie 2022

Contextul astrologic al săptămânii îți stimulează viața socială. Poți ieși mai mult din casă, te poți întâlni cu prietenii, poți lega noi relații și nu este exclus să ai parte de surprize din partea prietenilor și dialoguri neașteptate cu aceștia. Atenție la conflictele cu partenerul în weekend. Profesional, ești susținut în proiecte de grup, iar planurile de viitor pe care ți le faci acum au toate șansele să ajungă la succes.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 aprilie 2022

Săptămâna aceasta, Soarele, guvernatorul tău, intră în sectorul carierei tale, acolo unde se va afla în conjuncție Mercur și Uranus. Ei bine, este o perioadă în care dorința de afirmare este mare și energia ta va fi canalizată pentru atingerea obiectivelor profesionale. Vei lupta să obții o funcție, vei avea strategii bune, însă te poți aștepta și la fel și fel de evenimente neprevăzute care vizează cariera, la dialoguri care te iau pe nepregătite. Sunt și cazuri în care nativii își schimbă radical profesia.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 aprilie 2022

Profită de intrarea Soarelui în Taur și de conjuncția lui Mercur, guvernatorul tău, cu Uranus, pentru a învăța ceva nou, pentru a studia și a obține o diplomă. Vei fi foarte curios să descoperi lucruri noi și poți avea parte de experiențe excentrice, nonconformiste. Pot veni vești neașteptate din străinătate, iar unii nativi vor preda și altora ceea ce știu.

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 aprilie 2022

Săptămâna aceasta s-ar putea să te confrunți cu discuții legate de bani în cuplu, de buget și administrarea finanțelor comune, dar și intimitatea este un punct sensibil care poate ridica semne de întrebare. Vin surprize și cheltuieli neașteptate. Ai grijă la secrete care ies la iveală și la temeri pe care le activezi, dar și la modul în care-ți gestionezi energia.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 aprilie 2022

Soarele intră în sectorul relațiilor tale, acolo unde se produce și conjuncția Mercur-Uranus. Contextul poate sta la baza unor surpize neașteptate în viața de cuplu, unor evenimente care răstoarnă tot ceea ce știai nativii până acum. Ai grijă să nu pui monopol pe partener și să-i acorzi libertatea necesară. Este o perioadă în care cei care au relații incipiente pot simți o oarecare instabilitate și poate fi un test de rezistență pentru ei. Și în relațiile profesionale pot să apară situații neprevăzute care vizează unele asocieri și contracte.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 aprilie 2022

Soarele intră în sectorul muncii tale, acolo unde deja se formează și conjuncția lui Mercur cu Uranus, prin urmare, pe lângă faptul că vei munci mai mult în următoarea perioadă, se anunță și răsturnări de situație la locul de muncă, vești și informații surprinzătoare și dialoguri neprevăzute. Dacă ți se fac noi propuneri și primești noi atribuții, ar trebui să fii mai deschis și să vezi partea plină a paharului. Atenție mai multă la starea de sănătate și la odihnă!

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 aprilie 2022

Săptămâna aceasta, Soarele intră în sectorul iubirii tale, acolo unde fac conjuncție mercur și Uranus, prin urmare nu vor lipsi surprizele și situațiile neprevăzute din viața sentimentală. S-ar putea ca relațiile aflate la început să simtă instabilitate și să le fie testată rezistența. Nativii singuri s-ar putea îndrăgosti brusc, la prima vedere și au toate șansele să înceapă noi relații. Creativitatea și simțul artistic sunt la cote înalte și poți surprinde prin talentele tale.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 aprilie 2022

Săptămâna aceasta, ca urmare a conjuncției dintre Mercur și Uranus, guvernatorul tău, s-ar putea să ai parte de situații neprevăzute ce țin de familie, de dialoguri neașteptate cu cei dragi sau de evenimente neprevăzute ce vizează locuința, bunurile patrimoniale și care cer să te ocupi rapid. Sunt și nativi care se ocupă de casă cu mult spor pentru că-și doresc mai mult confort de Paște.

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 aprilie 2022

Săptămâna aceasta ai grijă la comunicare pentru că poți fi mult prea direct în exprimare. Soarele, dar și Mercur, guvernatorul relațiilor tale, se vor afla în secrorul comunicării, aspecte care contribuie la îmbunătățirea dialogului, în special în cuplu. Deși ești susținut în negocieri, pot apărea surprize cu actele și fel și fel de discuții neprevăzute, strategii și planuri care se dau peste cap. Poți avea idei originale și ești susținut în tot ce ține de învățare, în interviuri, ședințe și examene.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului