Horoscop săptămâna 7 – 13 februarie 2022. „Capricornii” își recapătă energia

Horoscop săptămâna 7 - 13 februarie 2022. „Capricornii” își recapătă energia
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 07/02/2022, 07:00
Actualizat: 09/02/2022, 16:05

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 februarie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 7 – 13 februarie 2022 ne oferă ocazia consolidării relațiilor sentimentale și profesionale.

În săptămâna 7 – 13 februarie 2022 se formează câteva aspecte astrologice remarcabile, toate fiind relaționate de semnul și energia Capricornului, acolo unde Venus și Mercur au repornit în mers direct după o perioadă deloc plăcută de retrogradare.

Astfel, Marte din zodia Capricorn și Uranus din Taur formează un trigon, aspect care susține cele două planete în manifestări pozitive. Vom fi dornici de schimbare și vom avea un curaj neașteptat să ne atingem scopurile.

De asemenea, Mercur din zodia Capricorn va forma pentru a treia oară o conjuuncție cu Pluto, aspect care pe de o parte poate relua subiecte, decizii, concluzii de la începutul lunii ianuarie, iar pe de altă parte ne poate oferi o profunzime mare raționamentului și o aciditate necontrolată cuvintelor.

Planeta iubirii, Venus, din zodia Capricorn și Marte vor merge foarte aproape una de alta săptămâna aceasta, urmând să formeze o conjuncție. Acest context ne susține din plin să ne construim relații solide și să ne consolidăm veniturile, dar și statutul social, cariera.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 7 – 13 februarie 2022

Săptămâna aceasta vei începpe să vezi mult mai clar situația ta profesională și vei ști ce decizii să iei în legătură cu direcția pe care vrei să continui. Poți face schimbări profesionale pentru a-ți obține stabilitatea și independența financiară. În cuplu sunt șanse mari de redresare și consolidare a relației, iar dacă ești singur poți începe o nouă poveste de iubire matură și sinceră.

Horoscop săptămânal Taur: 7 – 13 februarie 2022

Ai tendința de a lupta pentru a demonstra un adevăr sau pentru a face dreptate într-un context. Vrei să-ți expui experiența acumulată, însă întotdeauna este loc să înveți mai mult. Bine ar fi să ascluți și versiunea celorlalți și să nu ai senzația că tu le știi pe toate. Sentimental, ajungi pe aceeași lungime de undă cu partenerul, iar dacă ești singur poți fi atras de persoane mai mature, de altă naționalitate și religie sau chiar de mentori și profesori.

Horoscop săptămânal Gemeni: 7 – 13 februarie 2022

Săptămâna aceasta începi să simți că îți recapeți din puterea interioară, însă cel mai bine ar fi să faci lucrurile în așa fel încât să ieși din contextele toxice în care te afli. Luptă să renunți la o dependență, fie emoțională, fie financiară, luptă să scapi de frici și ai grijă în continuare la pierderile de energie și resurse din cauza altora. Poți reaprinde pasiunea în cuplu sau poți învheia o relație bolnăvicioasă.

Horoscop săptămânal Rac: 7 – 13 februarie 2022

Ai toate șansele să-ți consolidezi relația de cuplu și să depășești neînțelegerile și confuziile ultimei perioade. Poți purta discuții eliberatoare cu partenerul și poți lua decizii legate de viitorul relației. Cei singuri au toată susținerea astrelor să înceapă o nouă relație de viitor. Pe de altă parte, din punct de vedere profesional, se pot semna contracte și poți avea parte de negocieri avantajoase.

Horoscop săptămânal Leu: 7 – 13 februarie 2022

Săptămâna aceasta reușești să-ți eficientizezi munca și să construiești strategii prin care să te afirmi. Este o perioadă bună pentru schimbări îndrăznețe legate de program, de stil de viață și chiar și de sarcini și responsabilități profesionale. Este momentul să-ți recâștigi mândria și autoritatea în fața colegilor. Unii nativi se pot angaja sau vor redobândi plăcerea de a munci. Este o perioadă favorabilă pentru tratarea unor probleme de sănătate, în cazul în care te-ai confruntat cu acestea.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 – 13 februarie 2022

Te bucuri în continuare de multe planete în tranzit prin sectorul tău afectiv, ceea ce denotă o poftă de viață, de distracție ieșită din comun. Simți nevoia să te răsfeți mai mult, să te bucuri de plăcerile pe care ți le oferă viața și să dai frâu liber creativității. Unii nativi se reapuză de un hobby. De asemenea, poți să te apropii de copii mai mult și să trăiești fiorii iubirii. Sunt șanse foarte mari pentru cei singuri să înceapă o nouă poveste de dragoste. Unii nativi pot face mici speculații financiare și investiții rentabile.

Horoscop săptămânal Balanță: 7 – 13 februarie 2022

Săptămâna aceasta ai ocazia să-ți înțeleagi anumite stări emoționale apăsătoare și astfel să ajungi mai ușor la un echilibru interior. Nu te aștepta ca lucrurile să se așeze de la sine. S-ar putea să ai nevoie de un dialog sincer și profund cu familia. Chiar dacă deschizi răni adânci, s-ar putea ca doar așa să reușești să le tratezi și să depășești trecutul. Unii nativi fac schimbări în locuință sau în relația de cuplu. Poate se mută cu partenerul sau poate obțin un credit imobiliar.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 – 13 februarie 2022

Săptămâna aceasta vei observa că mintea ta se limpezește și încep să-ți curgă ideile, începi să descoperi soluții și poți primi sfaturi bune de la ceilalți. Nu este exclus să revii asupra unor decizii luate și să ai alt punct de vedere. Poți negocia un contract important și poți obține niște aprobări mult așteptate. În cuplu poți face schimbări constructive, poți ajunge la o înțelegere cu partenerul și poți obține contracte profesionale avantajoase.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 – 13 februarie 2022

Este o perioadă bună din punct de vedere financiar. Poți avea idei foarte bune despre cum să-ți creșt veniturile sau despre cum să-ți administrezi bugetul astfel încât să economisești bani. Îți poți monetiza talentele, poți scoate bani dintr-o investiție sau poți valorifica o sumă pe care ai pus-o deoparte. Ai mai multă încredere în tine și asta te ajută. Poți cuceri o eprsoană care-ți place și chiar poți investi resurse, inclusiv financiare, pentru asta.

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 – 13 februarie 2022

Săptămâna aceasta te vei bucura de mai multă energie, de o revenire la viață. Vei avea poftă de distracție, dar mai ales curaj și ambiție să faci schimbări în plan personal și să faci lucrurile să funcționeze în viața ta. Poți începe o nouă relație, poți face lucruri care să te bucure, schimbări de look. Este o perioadă în care te poți aștepta la surprize din partea copiilor care te îndeamnă la acțiune. Ești creativ, competitiv și poți face mai multă mișcare. În plus, poți să dai viață unui hobby.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 – 13 februarie 2022

Nu este cea mai bună săptămână a ta și asta pentru că stprile de agitație interioară, deși se vor mai diminua, vor continua să te însoțească și să-ți dea insomnii. Totuși, dacă faci o introspecție rofundă, ai șanse să găsești o explicație pentru neliniștea interioară din ultimul timp. Poți avea revelații dacă te conectezi la gândurile tale. Ai grijă mai multă la sănătate și fă un efort să ieși din contextele toxice și bolnăvicioase în care ai rămas ancorat.

Horoscop săptămânal Pești: 7 – 13 februarie 2022

Este o săptămână bună pentru tine. Viața socială se animă, poți merge la evenimente și-ți poți lărgi anturajul. Comunici foarte bine cu cei din jur, poți avea idei bune și poți primi sfaturi utile, ba chiar și ajutorul unor persoane din anturaj. Dacă ești implicat în proiecte de grup sau online, te poți afirma prin intermediul acestora. Îți poți face planuri de viitor practice. Cei singuri ar putea fi atrași de o persoană din grupul de prieteni.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum arată și cine produce cea mai eficientă anvelopă? - VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Mama Andreei, studenta de la Medicină ucisă de Mirel, în stare de șoc după ce...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Cum să avem grijă de plămânii noștri?